Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko (4281. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.750
Cevap
212
Favori
2.084.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42794280428142824283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok tehlikeli takım olmuşuz. Kısalar Euroleague de kafaya oynayan 2 takim çıkartır resmen. Çok geniş , hepsi el üstü uçlük atabilecek adamlar. Tehlikeliyiz çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fena başladık nazar etmem umarım

• Fena mevzu cikti. Sanirim biracılarin herifi küfür etti, bizim oğlan reaksiyon gösterdi. Yoksa Tarik verdigi tepki cok orsntisiz

• Colson un fark 11 iken yaptiğı saçma tercih yüzünden maç azdaha dönüyordu. Yinede baştan sona üstün oynadığımız ve hakederek kazandıgımız bir maç oldu.

• Beyler lütfen maç bitmeden şom ağzınızı açmayın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • frkmngr9153 kullanıcısına yanıt
    Çok gereksiz bir zorlamazdın durduk yere strese soktu oyunu..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %36 ikilik ve %60 üçlük yüzdeleri doğru mu?  

• Sertaç ilk çeyrek 3 faulle kenara geldikten sonra tekrar sahaya sürmedi koç. Çok soğuduğunu düşündü sanırım ama bence ilginç bir tercih. 3. çeyrekte fark çift hanelerdeyken falan sahaya sürebilirdi tekrar. Dar rotasyonda maç sıkıntıya girdi.

• Neco. kullanıcısına yanıt

son çeyrek bayağı bi korktum, neyse ki ters bi durum olmadan takım paniklemeden halletik.  

• krstarica kullanıcısına yanıt
    Kolunu dişlemiş 😃

• Melli transferinde şüphelerim vardı ama adam tek başına takımın basketbol iq seviyesini yükseltti.  

• Takımın guard ve duzgün bir pota altı ihtiyacı çok belli, her sene boyle bir kaç noktayı eksik birakmamiz yuzunden yillardir boşuna çöp olan sezonlardan neden bir ders çıkarılmıyor ?

• TEHET kullanıcısına yanıt
    Kısa karşısında kalabilen tek uzun ki açıkcası yaştan dolayı bende korkmuştum ama basketbol zekası konusunda şüphem yoktu.. oyuna direk akıl katıyor ..

• 5 gün önce efesin 40 sayı fark attığı takıma 10 sayı farkla yeniliyoruz. Yazık..

• Şom ağzınızı açacaksanız benim gibi açın, maçı uzatmaya götürdüm

• Efes maçı sonrası rehavet olur buna birşey demiyorum ama artık şu guduric ve sertaçtan umudu kesin artık. İkisinin de takıma zerre faydası yok üstüne sürekli eksi yazıyorlar, Melih bile arada iyi oynarken bunlar istikrarlı bir şekilde kötüler. Üstüne bir de guduricin oyun kurucu pozisyonunda ciddi süre alması tam bir facia.

Bu sene izlediğim üçüncü resmi maçtı, 3 maçta da koç guduric ve/veya sertaçtan vazgeçtikten sonra maçı net bitirdik. Hadi sertaç yerli oyuncu da guduric bu takıma ne kattı da bu kadar tolerans tanınıyor çözemiyorum. Artık gönderin şu herifi ve ortalama bir yabancı alın, bunu görmek bu kadar mı zor. Bizden sonra gittiği yerde istediği kadar şov yapabilir bizde resmen rakibe çalışıyor.

• Maçı uzatmak çok kötü. Çift maç haftası değil mi 3 oyuncu 50 dk oynadı.

Nigel, Melli, Colson 50dk oynadı

• Ergin Ataman Tarık Biberoviçi devşirmeye çalışıyormuş.

Biz Ergin olduğu sürece milli takıma oyuncu göndermeyeceğiz nasıl olacak o iş?

Tarık geleceğin Bogdanoviçi, NBA yapana kadar bizde.

• elijah bryant ısırmadım demiş 

• 
Sayfa: önceki 42794280428142824283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.