Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko (4279. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.750
Cevap
212
Favori
2.085.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42774278427942804281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok iyi bi ikinci yarı oldu, Baldwin de delici ve skorer kısanın ne kadar önemli olduğunu gösterdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler takım. Melli transferinin nekadar yerinde olduğunu gördük bu akşam. Kırılma anlarında çok iyi oynadı. Belki istatistiklere yansımadı ama inanılmaz savunma ve mücadele etti.

• Oyun anlamında olmasa bile harika bir başlangıç hemde direk rakiplerden birine karşı,

Bu galibiyet içimizdeki izlandalılara gelsin, oly nin işte böyle amine noua"

• saras ile bartzokas neden tartıştılar anlayabilen var mı?

• reko kullanıcısına yanıt

Boşuna basketbol yorumlayıp kendini yorma hocam çünkü bu kadro son yılların en iyi kadrolarından biri .

• sroad kullanıcısına yanıt

Sanırım şu seyirci muhabbeti , ben hayatimda bir seyircinin küfür ettiği için veya söylediği bir sözden atıldığını görmedim yine bizle ugrasacaklar belli oldu .

• Macın Yıldızı Wade Boldwin ile beraber NİCOLO MELLİ oldu.Cok umitliydim kendisinden ve cok kisinin yuzunu kara cıkartacak.

Tebrikler FB BEKO Tebrikler Takım

Republic Of Fenerbahce Biggest Sports Club All The World

• Normalde 4 numara olduğu halde takimdaki en iyi 5 numara şuanda , hem kısaya hem uzunca kolay geçilmiyor , çok iyi yardım savunması yapıyor , çok iyi pozisyon alıyor , çok iyi pasör , şutu var .

Takım i beğendim bugün Baldwin iyiydi nigel bıraktığımız gibiydi colson çok iyiydi Pierre in süreleri azalır bundan sonra süreyi colson alır bı kere çok daha istikrarlı bir şutör ve çok iyi ribaundcu , Hall i beğendim zaman zaman oyun kurucu oynasada guduric in sürelerini azaltır o süreyi Hall alır , birch sanki sakatlık mevzusunu atlatmış gibiydi zamanla form tutarsa çok iş yapar . Kisalarimiz geçen seneye göre daha atlet ve iyi savunmacilar olduklari için rakip kisalarin etkili olmasına izin vermedik oly attığı 2 mucize 3 luge rağmen 71 de kaldı . Wilbekin in bundan sonra süreleri azalması gerekiyor gününde olmadığında takıma zarar veriyor . Zagars yeterli olmazsa bir oyun kurucu takviyesi bu takıma yeter , keza NBA den gelmesi beklenen uzunda var .

• huso kullanıcısına yanıt

Huso nerelerdesin yahu futbol bölümüne gelmiyorsun artık sanırım

• Fenerbahçe Beko
  • Güzel bir galibiyet oldu. Fenerbahçe Beko 

• Günün en tatsız olayı. Umarım kısa sürede sağlığına kavuşur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimi alırız sizce?

• sroad kullanıcısına yanıt

Samet Akaydın değil de Christiano Ronaldo ayarında bir superstar olaa biraz zor yollarlardi:)

• 1.no alırlarsa doğru düzgün sürpriz şekilde bu sakatlık bize yarar. Wilbekin'e geçmiş olsun ama oynamayacak olmasına üzüleceğim desem yalan olur. Bize zarar bir oyun yapısı var.

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Micic.

• TEHET kullanıcısına yanıt

Micic gelsin, Wilbekine forumca çelenk yollayalımFenerbahçe Beko 

• TEHET kullanıcısına yanıt

Olma ihtimali var mı? Dürüstçe cevap ver ama Fenerbahçe Beko 

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçe Beko
  • Bu eleman nasıl? Herkes olumlu yorum yapmış. Nasıl buraya düştü falan demişler. Zaten bu saatten sonra iyi bir guard almak kolay değil.

• 
Sayfa: önceki 42774278427942804281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.