Haklısın hocam, ne desem bilemedim. Tepki göstermemek elde değil, futbolcumuz S.Akaydın panathinaikosta geçen 23 nisanda atatürkü instagramında paylaştığı için Yunanistan adamı takımından yolladı. Onların yarası olduğu için gocundular ve tepki verdiler. Bizim için de ağır bir konu bu. Yıllardır TR'nin boyun eğdirilmeye çalışıldığı bir mevzu, ne karar verilirse bir şey diyemeyiz. Sadece en mantkllısı sorgulayıp, detaylı aslını öğrenip ona göre karar vermemizdir. |
Fenerbahçe Beko (4278. sayfa)
-
-
aynen öyle hocam. ki samet akaydın'ın paylaştığı görsel yanlış hatırlamıyorsam sadece atatürk resminin üzerinde bayramımız kutlu olsun tarzı bir yazıydı. yani ofansif bir şey falan yoktu. adam kendi ülkesinin kurucusunun görseliyle birlikte o kurucunun ülkesine armağan ettiği bayramı kutluyor. bundan doğal bir şey yok. bir sataşma ya da birini hedef alan bir paylaşım değil. ona rağmen adamı kovdular.
bence sıkıntı sadece hayes değil kulübün 3 maymunu oynaması da problem. fb tv'de düzgün bir program mı yapılacak ya da ilk resmi maçta hayes önden çıkıp mikrofonu alıp canlı canlı özür mü dileyecek ne yapacaklarsa acil planlasınlar ve olay tatlıya bağlansın. kasıt yok, provokasyon yok ama sonuç itibarıyla taksirle suç işlemenin de cezası var yani kasıtlı değil diye hiçbir şey yokmuş gibi devam edilmemeli.
-
Mevcut yönetim şu an kokuşmuşluğun dibini yaşıyor. Futbol şubede çok ciddi şaibeler ve zan altında, bir futbolcunun silahla yaralanması gibi konularda da şüpheler kamuoyu tarafından yöneltilirken, bizim maalesef kulüp olarak bir şeyleri mevcut yönetim gitmeden doğru şekilde yönetmemiz pek mümkün gözükmüyor.
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu maç hangi kanalda ya? trtspor diyor program var orada ?
trtspor yıldızdaymış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 29 Eylül 2024; 18:16:33 > -
bu saha neden 10 bin kişi arkadaşlar? bilen var mı? küçük olmasının bir avantajı var mı? 2024 senesinde bir salon yapılıyor. basketbolun merkezi oluyor. ve de anadolu şehirlerindeki salonlardan küçük oluyor.
ilgimi yok basketbola?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyohead -- 29 Eylül 2024; 18:53:10 > -
Net şekilde oyun kurucu eksikliği belli olduğu halde neden 5 uzun alınıp bu bölgeye transfer yapılmadı akıl alır gibi değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yenildik. O ribaundu alamıyorsan ne diye basketbol oynuyorsun sen? Sezondan zaten bir şey beklemiyorum da en azından şunları yenseydik, yazık..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yine son top yine Wilbekin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Wilbekin
-
MAÇIN TAMAMI: BGM Açılış Seramonsi | Fenerbahçe Beko (82-83) Anadolu Efes | 37. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası
TBFyoutubeBGM Açılış Seramonsi | Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes 37. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupasıhttps://www.youtube.com/watch?v=0Euggx3B7qw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 30 Eylül 2024; 7:13:36 > -
-
Bu gerçek mi?
Evimizde yenilmesek iyi
bu sezon kadro çok çok kötü belkide tarihin en kötü fenerbahçe kadrosu ben playoff yapacagımıız sanmıyorum boban 5 numara almak bana garip geldi adam yavaş kardeşim yavaş hızlı oynayacaksak bize uymaz..ömer faruk u neden almadık bilmiyoruz uyuzlukmu yaptı bilemiyorum ama alsak iyiydi bize çok uyardı..wilbekin artık tamam diyor bu takımı tasıyamıyor..efes maçında berbattı son dakıkada adamın elıne topu verdi sezon da da bu hataları yapıyor yani artık yaşlandı..bu akşamda çok umutlu değilim oly macından.. euroleagede pana real monaco bu yılın favorisi ..
-
Bizim taraftarın bu kadro beğenmemezlik olayını bazen hiç anlayamıyorum, elbette daha iyi isimler alınabilirdi ama bu seneki kadro bence hiç fena değil, bir uzun ekleneceği söyleniyor ki nba deki durumların netleşmesi bekleniyor, zagarsın durumuna göre de bir guard transferi yapılır belki, taraftarlık yerine göre tabii ki yapıcı eleştiri yapmayıda gerektirir ama vurup öldürmeye de gerek yok!
-
-
Abi şu guduricin hala bu takımda ne işi var?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Scoty kötü sakatlandı sanki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zaten kısıtlı yetenekte bir kısa rotasyonumuz vardı üstüne Wilbekin de sakatlanınca çıkmaza girdik. Acil transfer lazım ama şu aşamada da kimseyi bulamazlar.
Yıllardır başımıza gelen şeyleri istikrarlı bir şekilde yaşamaya devam ediyoruz. Aslında iyi kadrolar kuruyoruz ama o çok kritik olan 1-2 pozisyon hep boş kalıyor, üstüne bir de sakatlıklarla krize giriyoruz. İnatla da öğrenmiyorlar asıl trajik olan bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X