Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko (4276. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.751
Cevap
212
Favori
2.085.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42744275427642774278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boban Marjanoviçin nesini begenmediniz anlamadım..

Süper transfer. Harika transfer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt

Bunun yerine kim gelebilirdi mesela? Kimi alabilirdik?

• krstarica kullanıcısına yanıt

Kim alinirdi bilemem fakat madem uzun ihtiyaci varsa ve bu zamana kadar beklenirse elbette iyi oyuncu bulmak zor olur, bedava parasına geldiyse birsey diyemem ama bence yinede bundan biraz daha iyi alternatiflerde Nba pazarında bulunabilirdi diye dusunuyorum, bu adamın son bir kaç yılına bakarsaniz Nba'de neredeyse hiç sure almamış genellikle funny videolarda komiklik malzemesi olmuş bir oyuncu.

Eminimki bu transfer taraftarlarin cok buyuk bir kisminin hoşuna gitmemiştir, bana kalirsa takima uzun yerine guard lazimdi, umarim katki verirde bizde yaniliriz.

• Neco. kullanıcısına yanıt
    Geçen seneki takımdan olduysa bu takımdan da olur..

Calathes hariç ahlar vahlar diyecek ki var ki o da yerin dibine sokuluyordu...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

amacim kinayeli bir soru sormak degildi, maalesef piyasada uzun yok. Piyasa yüksek, sanirim bütçe de yetmedi. Daha iyisi olabilir miydi? Evet. Marjanovic iş yapar mi soru işareti, katiliyorum dusuncelere. Ancak adam yok iste, çok yargilayamadim. Asil Calathesi bir sekilde tutmak gerekiyordu 1numarada hata yaptik.

NBA pazarını falan boşver dostum. Geçen sene elimizde ligin elit uzunlarından birisi vardı aslında. Koç ile mi arası yoktu ya da başka bir sorunu mu vardı bilemiyorum ama sakatlık dönüşünde sağlıklıyken bile hiç süre alamadı Motley. Elindeki uzunu kaçırmasan Bobana kontrat vermezsin.

Avrupadan NBA görmüş , NBA de ciddi sakatlıktan sonra basketbolu bırakma noktasına gelmiş , sonra bir şekilde İspanyada kontrat bulup biraz ritim yakalamış ama İspanya büyüklerinden teklif alamamış Khem Birch ve 36 lık doğuştan yavaş ayaklı Boban ve çıtkırıldım Sertaçla uzun rotasyonu yapamazsın.

En az 1 point guard ve center takviyesi şart.

Umarım yanılırım ama kadro planlamasını hiç beğenmedim. Bu sene canımız çekirdek çitlemek istediğinde açar maçlara bir göz atarız gibi.

• volkitheking V kullanıcısına yanıt

Boldwin ve Consol hariç diğer tüm transferlerin yanlış olduğunu ve takıma pek katkı vereceklerini düşünmüyorum, sözde başkan ve yönetim bu sezon butçeyi artırıp EL şampiyonluğuna oynacak kadro kuracaktılar, işte kurdukları kadro bence bu kadro anca Euro Cup'ta başarili olabilir, görünüşe göre bu sezon playoff yaparsak bizim için buyuk başarı olur.

• Beyler Motley'i yollayıp 36 yaşında bitik Boban'ı almışız bunu mu beğeniyorsunuz? Allah aşkına..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • boban marjanovic transferine ben de anlam veremedim ama bu transferi kötülerken motley övmeye de gerek yok. adamın gittiği takım eurocup takımı, euroleague ayarında bir takımla bile anlaşamadı.

savunmada kara delik gibiydi, elini kolunu düzgün kontrol edemiyordu. jason thompson'dan iyi olmasının sebebi hücumda yorulana kadar pota altında iyi mücadele etmesiydi. onun dışında basketbol aklı ve hatta komple beyni olmadığı için hücumda da bir sürü anlamsız hareket yapmışlığı var ne çabuk unutuldu.

eğer elimizde sadece bu 2 seçenek varsa ve bana sorarsanız marjanovic transferi yerine ben de motley kalsın isterdim. yine de bu kadar motley için üzülmeye gerek yok. yaşı da genç diyebileceğimiz bir seviyede değildi. kalsaydı bu saatten sonra kendini ne kadar geliştirebileceği soru işaretiydi.

• Motleyde övülmez gerçekten. Sürekli hücum fauller dengesiz savunma dengesiz hücum. Oynarken sövüp gidince niye Michael Jordan muamelesi yapıyoruz anlamadım.

• xgny58x kullanıcısına yanıt
    Kendi oyuncusunu bu kadar yeren bir taraftar profili yoktur herhalde..

Motley madem çok değerliydi bu uzun kılığında neden EL den bir takıma gitmedi..

Biraz daha sabredilse iyi olabilir miydi belki tartışılır ama geçen seneki hali için üzülmeye gerek yok...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi de Motley gömülüyor , zaten biraz oyun aklı ve yüksek enerjisi olsa yapabildikleri ile iki tane Lessort eder. Ama birini veren Yaradan diğerini vermiyor işte. Hücum fauller ve savunma faulleri ,özellikle de perde faullerinde herkesin ortak kanısı Motley e haksızlık yapıldığıydı burada. Hele de Pana maçından sonra burada konuşuldu "Lessorta çalınmayan neden Motleye kolay çalınıyor?" diye. Diğer taraftan neden EL gitmedi. Muhtemelen giderdi , birçok takım isterdi ama sezon sonundan temiz kontratı buldu ve gitti. EL takımına gidip 1.920m kontrat alıp alamayacağı soru işaretiydi. Bu adamlar 10 sene üst düzey spor yapıp bu 10 sene içinde hayatlarının kalanını idame ettirecek kontratı arayacaklar ve haklılar da. Paranın yüzü sıcaktır yani.

Boban 10-12 dakika performans versin , yeni bir elit uzun alınacaksa onu yedeklesin diye alınmışsa ona sözümüz yok , ama ana rotasyon için olmaz. Bu arada kendi sporcumuzu yermiyoruz , ama daha ana uzunun belli değilken Boban gibi risk transferini yapan yönetimi eleştiriyoruz.

• elel E kullanıcısına yanıt

Sabır kalmadı taraftarda. Sertaç şubenin içinden geçti. Oyun kurucu ve pivot eksikliği var yıllardır hala adam akıllı hamle yapamıyoruz.

• xgny58x kullanıcısına yanıt

Sertaç içinden geçmiş olabilir de demek istediğim geçen sene bu takım F4 yaptı ki gidenlerden hiçbiri ahlar vahlar edilecek adamlar değildi .. bu takım oralara çıkıyorsa başarıdır zaten yoksa isimler ile olsa Barca ve Real alırdı kupayı.. ki basketbolda bir sakatlık tüm dengeleri değiştirebiliyor.. ya da bir ekleme ki Pana da tuttu bu iş..

Ocak sonrası gidişata göre her türlü ekleme olabiliyor .. olur olmaz orası ayrı ama şuan kadro rezil bir durumda değil ..

• elel E kullanıcısına yanıt

Pivot eksiğini tamamlarsak fena değil kadro. Oyun kurucu rotasyonu götürebilir sakatlık olmazsa.

•  

• Euroleague'in 2 süperstarı bizde, Wade Baldwin ve Nigel.

Underdog Devon Hall, ve Bonzie Colson.

Geri kalan takım da gayet iyi.

Bence bu sene fena işler çıkmaz seyredelim görelim

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

Çiğ etle besleyin çiğ etle

Şimdi John Wick düşünsün

Bu adamın şu takımda olması yeter be. Burun kıvıranlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 20 Eylül 2024; 21:43:17 >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 42744275427642774278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.