|
Fenerbahçe Beko (4277. sayfa)
-
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
KAMUOYUNA AÇIKLAMA
A Erkek Milli Takımı Başantrenörü şahsın, 24 Eylül 2024 tarihinde antrenörlüğünü yaptığı takımın maçının ardından tribünler üzerinden kamuoyuna sergilediği tavır herkesin malumudur.
Karakteri, bugüne dek ortaya koydukları, tavrı ve tarzıyla misyonu belli olan bu şahsın, milyonlarca izleyicinin önünde yaptıkları “Milli Takım Başantrenörlüğü” saygınlığı ve kimliği ile taban tabana zıttır.
Milli Takım hepimizin takımıdır. Bu takımın parçası olan her kişi bu durumun farkında olarak davranmak zorunda ve sorumluluğundadır.
Bu hareket, bir camiaya yaranmak uğruna camiamıza, üzerine taşıdığı Milli Takım Antrenörlüğü saygınlığına ve hatta ülkemize yapılan büyük bir saygısızlıktır.
Kendisinin camiamıza yönelik yaptığı özür açıklaması tarafımızca yok sayılmaktadır.
Fenerbahçe Spor Kulübü olarak haddini aşan bu şahıs;
‘saygınlık, tarafsızlık gibi’ olmazsa olmaz nitelikleri gerektiren bu görevde olduğu süre boyunca, A Erkek Milli Takımımıza sporcu göndermeme kararı aldığımızı kamuoyuna bildiririz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
ne yapmiş? Bulamadim ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 25 Eylül 2024; 14:45:37 > -
Enazindan yaptiginin farkinda, özür dilemiş. Şasirdim. Beklemezdim.
Kac yaşinda ve bulundugu konuma bakarsak yaptiği hareket çok gereksizce. Aşiri bir terbiyesizlik yok benim tarafimdan ama cok gereksizce bir hareket.
Ulkecek bu aptalliklari birakmamiz lazim. Fanatizm bir halta yaramiyor.
Boş herif. Bizimkiler açıklama yapmış, A milli takıma oyuncu yollamayacakmışız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hayes de gerizekalı çıktı. özrü kabahatinden beter olmuş. sıfır empati paylaşım yapıp sonra da bilmiyordum demek nedir yahu
x (formerly twitter)TrendBasket (@TrendBasket) on Xhttps://x.com/TrendBasket/status/1839328519094235379x (formerly twitter)1907 Basketbol (@1907Basketbol1) on Xhttps://x.com/1907Basketbol1/status/1839360015100244087
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 26 Eylül 2024; 20:53:38 > -
Bu hadsizlik cezasız kalmamalı, bana kalırsa hemen gönderilmeli !
Anlamakta zorlandiğim kisim, Ermenistanda ne isin var? Ne alaka? Ikincisi neden bir soykirim müzesini ziyaret edersin? Ya kasıt araririm, ya da bunu fena tufaya getirmiş, üzerinden Turklere oyun oynamis birileri.
Açikliga kavusturulup, o sekilde karar alinmali.
Maksadim bu degildi demesi ve özür dilemesi bir nebze yumusatsa da, ziyaret ve bu paylaşimin amacini hiç anlamadim.
Herkes her şeyi bilemez. Buna bir sey demem. Yabamci gezginler önce yunanistani gezip, Turklerin zulumlerini ve soykirimlarinin gerçekleştirildigini iddia ettikleri müzeleri gezileri esnasinda gezip, deneyimleyebiliyorlar ayni influencer 2 ay sonra TR de de geziyor. Program yapıyor. Konu hakkinda bir bilgisi olmayinca ona ne anlatiliyorsa ona inaniyor ya da onu programinda paylaşiyor bazilari. Bu turden programlara ben denk geldim ve asla kasıt görmedim. Hayes de böyle bir cehalete kurban gitmis olabilir. Elin zencisinin çok da şeyindedir, soykirim vs ya da ermenistan. Ben hayesten cok hayesin kimlerle iletisime gecip, oraya onu kim goturdu ve oralara kim davet etti o ilişkiyi ortaya cikartmaha calisirim.
%100 katılıyorum size Hayes net olarak gerizekalı çünkü adam Amerikalı. Amerikalılar kendi tarihleri ve dilleri dışında bir şey bilmeyen ağır gerizekalı bir millet, tarihten de sinemadan da edebiyattan da anlamazlar.
Birileri çok fena tufaya getirmiş Hayes'i. Ergin Ataman'a çekilen restten sonra bir anda böyle bir gelişme olması hiç normal değil.
Kesinlikle, Amerikalilar zaten zir cahil hele basketbolculari çogu lise mezunu. Okula bile gitmemiş tipler.
Bu adam bize iyi hizmet etmiş yildız bir isim, eni boyu arastirilip, kesinlik getirilmeden, yargisiz infaz etmemek lazim. Sonunda bundan FB miz zararli çikar.
Bir kasıt varsa evet şutlansin, ancak netlik yoksa da sahip cikilmali.
Sahsi gorusum, ben kasıt görmüyorum kesin bir dalavare, kumpas vb durum söz konusudur. Hayes hali hazirda sozlesmesi olduğu bir takimda ve ülkede hassas bir değere böyle bir provakasyon yapacak biri degil. Olsaydi bu zamana kalmaz çoktan yapardi. 3 günlük adam degil. Kac yildir takimimizda.
Hey Allah'ım ya.
Olacak iş değil. Bu kadar da cahil olunmaz
Adamın özür metni bile yaptığı paylaşımdan bir halt bilmediğini gösteriyor aslında. İdeolojik dğşünen bir insan zaten Türkiye'ye gelmez hadi geldi diyelim asla böyle bir konuda geri vites yapmaz.
Adamın Ermenistan'da olduğu belli kulüp uyarmıyorsa bizim yöneticilerde de sorun var. Bu adam zaten ülke ülke gezen biriymiş muhtemelen art niyetli birileri özellikle paylaşım yaptırdı aksine %1 ihtimal vermiyorum.
Hayes Ermenistan'ın haritada yerini bile gösteremez. Boşu boşuna gündem yaratıp takımı olumsuz etkileyecek.
hala kovulmadı mı bu cahil adam, neyi bekliyorlar hala
-
hocam kötü niyetle provokasyon amaçlı yaptığını düşünmüyorum. zaten asalım keselim gönderelim diye bir şey de yazmadım farkındaysanız ama net gerizekalı olduğunu düşünüyorum. sebebi de çok basit bir düz mantık kuramamış olması.
hiç mi demiyorsun lan ben ermenistan'da böyle bir yere gittim ama burada soykırım yapan herkes türk gözüküyor. ben buna gerçekten inanıyor olsam bile instagramda paylaşım yapamam diye de mi düşünemiyorsun. yani çok basit bir neden sonuç ilişkisi kurmaktan aciz adam gerizekalıdır kimse kusura bakmasın.
birileri kötü niyetle yönlendirmiş bu da onlara uymuş olsa bile yine sonuç olarak gerizekalı olduğu çıkıyor. dümdüz mantık kuracak yahu bu kadar basit. soykırım var / yok tartışması veya bilgisi olup olmaması değil buradaki konu. yok olduğuna inanıyor olsan zaten koymazsın, var olduğuna inanıyorsan da türk takımı forması giyiyorum ve sözleşmem var şu anda böyle bir paylaşım yapamam deyip yine koymazsın. her şey her yerde söylenmez, paylaşılmaz bu kadar basit. ayrıca yaptığı paylaşım ofansif bir paylaşım. farklı bir olayla ilgili olsa bile profesyonellik çerçevesinde bu kadar radikal paylaşımlar yapılması zaten en baştan yanlış bence.
-
Son kısma katiliyorum , ayrica gerizekali da olabilir. Burada da sorun yok. Ben kasıt var mi yok mu bundan emin olunulmalı kısmina bakarim. Adam samimi bir özür dilemiş ise olay kapatilmali ve aninda ileriye bakılmali. Adam bilmiyordum, cahilim demeye getirmiş. Özür dilemiş. Bu adam arap iran yunan ya da bulgar olsa derim bu mevzuyu biliyor, salağa yatiyor. Bilmedigini ben sahsen dusunuyorum ve ozur de dilemiş. Daha ne yapsin. Adamin salak ya da cahil olmasi bizim icin onemli degil. Onemli olan bu işte bu adamin kasti var mi ?Yoksa sayfalarca mesaj da yazsa gözardi edilir. Affedilir. Türk askerine kurşun sıkmadi sonuçta. Kasıt olmadigina klub kanaat getirirse Hayes gonderilmemeli kesinlikle. Bu benim gorusum.
Gecen sene Israil savasindan dolayi, Bring them home now yazili tisörtü nedeniyle antalyasporlu futbolcuyu linc edip, öldüreceklerdi. Boyle de saçma bir toplumumuz var bizim. Adami devlet direkt hapse atiyordu, uluslararasi hukuk ve yahudi lobisi araya girdi de maçalari yetmedi israile geri dondu. O adam, mesela turkiyede bu hareketi bilerek yapmadi, daha savas yeni cikmisti ve filistin yalamaciliginin bu denli güçlü oldugunu turkiyede bilmiyordu benim dusuncem ve ona yansitildigi her israillinin inandigi gibi israilin rehineleri bir teror orgutu tarafindan alikoyuldugu mesajini siyasete bulaşmadan sivil topluma bir mesaj vermisti ama adam anlamada dinlemeden bir tisortle gozaltina alindi burada.. Adami katil, terorist ilan falan etmiştik. O adam masumane bir mesaj vermek icin de yapmiş olabilirdi mesela. Ya da isine gelmiyorsa adami hapse mapse atmak nedir? Adama inanmazsin, ya da si diremezsin ülkenden yollarsin. Biz hapse falan atiyorduk adami.
Buradan suna baglayacagim. Bazi konularda karar verme yetimizi kaybedecek kadar kantarin dengesini kaybediyoruz. Olayin asli, ögrenjlip, asmadan kesmeden en doğru hamle ne ise o yapılmalı derim.. Sagduyumuzu çoğu konuda yitirdik.
Noldu herkes Ataturke hakaret ediyor diye disney aboneliklerinden cikti. Simdi çatir catir ayni disney kampanyalarla kaybettigi anobelerini geri aldi. Toplumsal curumenin dibindeyiz ve tamamen kapitalizmin cogu konuda kolesi olduk. Bu son bahsettigim alakasiz mevzudan, ancak isimize geldigimizde bazi seylere goz yummayi da ihmal etmiyoruz.
hocam diğer olaylarla bu olayı ayrı tutalım. başka yanlışları konuşmanın bu olayla bir alakası yok. onlar kendi başına yanlıştı zaten.
bu olay özelinde de benim sinirlendiğim nokta bu adamı kültürlü, geziyor, okuyor, müzikle ilgileniyor falan diye tanıtırlarken ve kariyeri çıkıştayken bu kadar salak olmasına inanamamış olmam. gönderilmesini falan istemiyorum ama şu özür çok baştan savma. birisi yazıp eline vermiş bunu postla diye. hiç değilse kısa bir video yayınlamalıydı diye düşünüyorum.
bogdan sırp adam hala fb gününü kutluyor, önemli maçlardan sonra tweet atıyor vs.
datome'yi konuşmaya gerek yok adam geldi türkçe veda etti burada.
yani herkes bu şekilde olacak değil elbette ve zaten bu kadarını beklemiyoruz ama bunlar olabiliyorken bir zahmet soykırım paylaşımı yaparken de varsa eğer beynini kullanmasını bekliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X