< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fenerbahçe Beko (4280. sayfa)
-
-
Fb bana göre bu sezon euroligin en iyi kadrosu , fakat kafa maçlarda önemli anlarda guduric sahada olmamalı ve iş Jasikeviciusa kalmamalı.Şampiyonluk uzak ihtimal değil.
-
Pana ve Monaco çok tehlikeli takım, bu sene daha da güclendiler. Bir de sakatliklar belirleyici olacak. Ilk 10 hafta her zamanki gibi cok degişken gececektir. Arti takimlar takviye de alacaktir.
F4 sürpriz olmaz ancak, sampiyonluk için ongorude bulunabilmek sezon performanslarina ve sakatliklara bagli.
Hosuma giden cb kupasi sonrasi verilen reaksiyon ve takim ruhunu bu maçta ortaya koymalari tabi bunda oly gibi bir rakiple başlamakta etkendi. Oly şu an basketbolum FB acisindan GS derbisi. Ikili ezeli rakib dün her seyini sahaya koydu. Daha kadrolar hazir olmadigi icin de hucum performansi bariz kötuydu. Bu da seyir kalitesi acisindan dusuk olsa da mucadele acisindan güzel bir maç sundu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 galibiyet alınca bizimkiler hemen gaza gelmiş, birdenbire Euroleague'in en iyi kadrosu falan olmuşuz Bu hafta Oly'i yendik haftaya Bologna'ya, Kızılyıldız'a falan yenilir, durumu eşitleriz merak etmeyin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Ben fanatik Gs taraftarıyım sizinkilerden değilim :D , bence böyle şuan ama mesala dün wilbekin sezonu kapatmış bu tarz konular veya yukarıda @krstarica arkadaşın dediği gibi transfer eklemeler gelen gidenler takım içi kavga dövüşler falan tabi ki işi değiştirebilir ama şuan en iyi ve geniş kadro Fb'de bence hadi Pana ile eşit diyeyim en fazla ama diğerlerinden iyi.Ama koç en iyisi değil ve Guduric kırılma anlarında sazı eline almaya çalışmamalı.
-
Sanamı soracagım nereye yorum yazacagımı..en iyi kadroymuş en iyi kadromuz o yıl Euroleagueı son topta kaçırdığımız 2015-16 sezonuydu kim ne derse desin bu yıl kadromuz bence iyi değil umarım başarılı oluruz o ayrı ama zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 5 Ekim 2024; 23:55:21 >
Ben o maçı izlemiştim bu eleman kim demiştim bebce bize gelmesi iyi olabilir
Kontratı var adamin .
Aynı şeyi düşünüyorum , tarikla beraber iki sutorden biriydi ama istikrar problemi daha büyük tabi . Yerine topu paylastiracak savunmada ezilmeyecek boş kaldığında atabilecek bir oyun kurucu lazım .
Bu arkadaş skorer bir oyuncu bize daha oyun kurucu tarzında biri lazım .
Baldwin ile beraber 2 numarada çok oyuncumuz oldu. Wilbekin mac seçiyor, performansi cok istikrarsiz. Crucial moment anlarinda duşuk yuzdeli oynuyor. Asist konularinda zayif. Top paylaştiramiyor artı olarak çok zırva el ustu uçlükleri oluyor. Sebebi, içeri hicbir zaman Sloukas , Larkin, vb bir oyuncu gibi dalamamasi o atletizme rağmen bunu beceremiyor. Zorlama atarsa atiyor atamadiginda maç gidiyor.
Bu sakatlikta tesadüf degil. Kronik gecmisinde uzun soluklu cok sakatligi var. 2 sezon once de boyle sezon başi sakatlanmişti 1 sene mahrum kaldik.
Calathesin kesinlikle gitmemesi gerekiyordu bu sezon daha cok isimize yarardi ya da Walkup gibi birine ihtiyacimiz var diye dusunuyorum. Allahtan Melli geldi de oyun IQ su artti takimin bir saglam oyun kurucu alirsak gercekten sampiyon bile olabiliriz doğru oyunla. Sertaçi da begendim bu sezon kendini iyi hazirlamiş sezona.
Forvetlerimiz ve uzunlarimiz çok iyi , en fazla birch yerine bir upgrade gelebilir o da birch in performansina bağlı , bir oyun kurucu ile bende şampiyon olabilecegimizi düşünüyorum , pana dışında hiçbir takımı yeterli görmüyorum .
eurohoopsFenerbahçe Beko, Saben Lee Transferinde Masadan Kalktıhttps://www.eurohoops.net/tr/euroleague-tr/1724073/fenerbahce-beko-saben-lee-transferinde-masadan-kalkti/
-
Maccabi'de tutarsa Saras'ı ham yaparız. Zagars'a yok gözüyle bakıyorum Baldwin+Hall imkanı yok kaldıramaz sezonu. Guduric pg geri dönecek kahretsin...
Saras'da Mou gibi transferden anlamıyor kendi kurmadığı kadrolarda daha başarılı bu adam. Yeni Vesely buldum dedi psikolojisi bozuk çıktı adamın.
-
-
İste aradığımız oyun kurucu, bu dönemde fazla alternatif olmadığını düşünürsek eğer alabilirsek faydalı olacağına inanıyorum, Loyd benzeri kadroda Hall , Boldwin gibi oyuncular var, alınması gereksiz olur.
Birde bu aşşağılık siyonistler özelliklemi bizim ilgilendiğimiz oyunculara talip oluyorlar !
x (formerly twitter)Matteo Andreani (@matty_vanpersie) on Xhttps://x.com/matty_vanpersie/status/1843229308091088957x (formerly twitter)Matteo Andreani (@matty_vanpersie) on Xhttps://x.com/matty_vanpersie/status/1839245646429081947 -
Sertaç tamam savunma yapamıyorsun anladık ama en azından faulü düzgün yap..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Az önce Efesli 3 numaranin yaptigi faul bariz sportmenlik disi. Smaci basmasin diye bileginden cekiyor. Ev sahibi kontenjanindan normal faul verdiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X