Şimdi Ara

Fenerbahçe ezeli rakipmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hadi ordan! Bu ligte hala hakemleri tartışıyorsak hala Fenerbahçe yüzünden.Adamlar hakem desteğiyle her sene ilk 3te yer almayı başarıyorlar.Ya tamam bjk liler de çok iyi değil tamam ama Fener ezeli rakip fenerle derbi yapmayı özledim demeyin abi.Türk futbolunun en büyük katillerinden aziz yıldırımın 20 yıldır yönettiği bir klüp ne beklersin her zaman hakem desteğini arkalarına alıyorlar Beşiktaş maçı da bunun kanıtı!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Elhamdülillah bjk ve gs yi kardeş yaptık

Aynştayna sorarlar

Büyük takımı nasıl anlarsın diye

Aynştayn yanıtlar

Bütün küçük takımlar ona karşı birleşmiştir diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe tabiki de ezeli rakibimiz. Fakat son 10 yıldır ciddi rakip olarak görmüyorum ben. Son dakikada kaybettikleri saçma şampiyonluklar, yönetim hataları, şampiyonlar ligine gidememeleri vs. psikolojik olarak kendilerini bitirdiler. Hatta rakiplerinin alay konusu oldular. Aziz yıldırım'a sahip çıkmamız lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konunun acilmasi bile yasinizi ele veriyor yarin pazartesi hadi uyu sen. Ezeli rekabet dedigin son 10 senede belli olmuyor bu kluplerin asirlik gecmisi var sizin yok demenizle denizdeki sular tükenmez.

• 13 şampiyonluğu olan ve 100. yılında şike yapıldığını söyleyen takım mı ezeli rakibimiz olacaktı?
  • vee ezeli rakip olmayız artık naptın be CooperLoL reyis
  • Rakipsiziz kupa sayilarina 2 avrupa kupasi clde basarilar ne rakibi ya Turkiye'nin acik ara en buyuk ve en basarili takimidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fenerbahçe her derbi kazandığında böyle aşağlamak için toplanacakmısınız sıkıldık artık adam gibi oynayında yenim hakemmiş hakemin rakiplere yaptığı hataları yazacak birtane erkek yok içinizde çünkü yetmez erkekliğiniz çamura yatmak işinize geliyor

• Fenerbahçe değilde sıkıntı Aziz Yıldırım.Adam parazit gibi anasını satayım aldığı adamı çirkefe dönüştürüyor.Yani iyi hoş dalga geçiyoruz Aziz Başkan büyük başkan vs de Türkiyede hep bu tarzda adamlar iş yapıyor,parayı götürüyor.Umarım tez zamanda en azından tv karşısında görmeyiz Aziz Yıldırım,Mahmut Uslu ve türevlerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lAristo

Fenerbahçe her derbi kazandığında böyle aşağlamak için toplanacakmısınız sıkıldık artık adam gibi oynayında yenim hakemmiş hakemin rakiplere yaptığı hataları yazacak birtane erkek yok içinizde çünkü yetmez erkekliğiniz çamura yatmak işinize geliyor

Adam gibi oynadık, 1 gol attık. 1 golümüz iptal edildi ve 1 penaltımız verilmedi.

4 işlem bildiğini varsayarak sonucu sana bırakıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercn80

Rakipsiziz kupa sayilarina 2 avrupa kupasi clde basarilar ne rakibi ya Turkiye'nin acik ara en buyuk ve en basarili takimidir

Futbolda bire bir maçlardaki üstünlük var.Gs rakipsiz değil.Her branşta her sene gs yi yeniyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sê7êN SKY

quote:

Orijinalden alıntı: lAristo

Fenerbahçe her derbi kazandığında böyle aşağlamak için toplanacakmısınız sıkıldık artık adam gibi oynayında yenim hakemmiş hakemin rakiplere yaptığı hataları yazacak birtane erkek yok içinizde çünkü yetmez erkekliğiniz çamura yatmak işinize geliyor

Adam gibi oynadık, 1 gol attık. 1 golümüz iptal edildi ve 1 penaltımız verilmedi.

4 işlem bildiğini varsayarak sonucu sana bırakıyorum

Tüm hatalar sizin aleyhinize oldu yani.

Dirsek atmak, taban girmek, bileğe basmak vs, bunlar futbolun içinde olan ve kart gösterilmesi zorunlu olmayan durumlardan mıdır?

• selimergin S kullanıcısına yanıt
    Buyuk takimlar aldigi kupalarla kucuk takimlar da buyuk takimlari yenmekle övünür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.