Şimdi Ara

Fenerbahçe ile yeni kariyer açtım öneriler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şampiyon olmak için, eufa da derece elde etmek için önerilerinizi alabilirmiyim? v.10.3 patch kullanıyorum.

Kadroda bi tek deniz barışı gönderdim.İlk kez fm 2010 oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4rdPr0 -- 11 Haziran 2010; 12:27:50 >

• Forvet öneriyim.Guiza'yı yolla,Oscar Cardozo,Edinson Cavani ya da Nilmar'ı al.Neymar'da gelecek vadediyor.Neymar oynamaya başladğında bir sezonda 40-50 gol atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Guetta*

Forvet öneriyim.Guiza'yı yolla,Oscar Cardozo,Edinson Cavani ya da Nilmar'ı al.Neymar'da gelecek vadediyor.Neymar oynamaya başladğında bir sezonda 40-50 gol atıyor.

Güiza yı 10 m€ ya clublere öneriyorum kiralık istiyolar kimse almak istemiyo bende vemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4rdPr0 -- 11 Haziran 2010; 12:35:52 >
  • Kiralıkta olsa yolla,yabancı sorunundan 1 sezon bile olsa kurtulursun.
  • 3.2€ Bütçe var ucuz bi forvet lazım iş yapcak.
  • Benfica'dan Alan Kadrec'i alabilirsin ya da kiralayabilirsin.Bitiricilik 10 ama son 5 maçta 5 golü var.Şimdi Stabaek'i 6-0 yendiğim maçta 2 tane gol attı.2 golde Oscar Cardozo'dan geldi.

Edit:Mahatma Otoo var birde.Bitiricilik 14 ve 17 yaşında.Bir bak istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsession -- 11 Haziran 2010; 14:38:29 >
  • emre yi ve kazımı iyi paraya satabilrisin, klüplere öner.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3.2m Euroluk bütçeye takılma. Taksitli alırsın 48 ay. Taktiğinde hızlı forvete mi ihtiyacın var yoksa uzun boylu mu?
    Uzun boylu için : Cardozo
    Hızlı için : Sercan Yıldırım

Ayrıca Welliton, Gignac gibi isimlere de bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H4rdPr0

3.2€ Bütçe var ucuz bi forvet lazım iş yapcak.

Robert Lewandowski
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xéon

3.2m Euroluk bütçeye takılma. Taksitli alırsın 48 ay. Taktiğinde hızlı forvete mi ihtiyacın var yoksa uzun boylu mu?

bakıyorum tşk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: H4rdPr0

quote:

Orijinalden alıntı: Xéon

3.2m Euroluk bütçeye takılma. Taksitli alırsın 48 ay. Taktiğinde hızlı forvete mi ihtiyacın var yoksa uzun boylu mu?

bakıyorum tşk ederim

Cardozo çok iyi . Al bence onu

• teklif yaparken nakit önerme.tüm parayı 48 ay taksitle öner.
  • Güiza'yı 5 ,5.5MTL'ye (ben TL oynuyorum) kiralık ver maaşın %80-90'ını karşılasın diğer takım sonra Mehmet Yıldız'ı al (hiç ama hiç pişman olmazsın) sakat başlıyor Mehmet Yıldız , bekle sakatlığın geçmesine 1-2 ay kala 4-4.5M TL'ye al.. Güiza geri gelince 6-7M TL'ye sat (toplam 11-12M TL kazanmış oluyorsun)
  • Taksitle önerince ne oluyor nasıl 10 m lik birini alıyoruz bütçeden ne kadar gidiyor 48 ayda mı o para
  • quote:

Orijinalden alıntı: AşkBirSudurİçİçKudur

Taksitle önerince ne oluyor nasıl 10 m lik birini alıyoruz bütçeden ne kadar gidiyor 48 ayda mı o para

Mesela 5M£ paran var ve 8-10M£ arası bir oyuncu alacaksın 5M£ peşin geri kalanı 48ay taksitle önerirsin oyuncuyu alırsın.. ama bu tattik hep tutmaz bazen takımlar illa hepsi peşin diye tutturur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AşkBirSudurİçİçKudur

Taksitle önerince ne oluyor nasıl 10 m lik birini alıyoruz bütçeden ne kadar gidiyor 48 ayda mı o para

Mesela bir oyuncuya 48 ay taksitle 15m € veriyorsun peşin olarak 4 m€ para gidiyor.Geriside 48 aya bölünerek ödeniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.