Şimdi Ara

Fenerbahçe'nin geleceğine yön ver '' Fener Ol! '' | İki günlük kampanya sonunda 56 milyon TL gelir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe'nin geleceğine yön ver  '' Fener Ol! '' | İki günlük kampanya sonunda 56 milyon TL gelir!

fenerbahce.org/fenerol
    #FENEROL

Haydi fenerbahçeli desteklerini bekliyoruz!

__________________________________________________________________________________________________________________________

KAMPANYADAN NOTLAR:

4 NİSAN

* Sadettin Saran saat 19.07’de havale yoluyla “Fener Ol” kampanyasına 1 milyon TL bağışladı.

* Fenerbahçe taraftarı; sadece 40 dakika gibi bir sürede 600 bin tl rakamına ulaştı.

5 NİSAN

* Toplam bağış 10 milyon TL rakamına ulaştı.

6 NİSAN

* 10 bin TL’nin üzerindeki kurumsal ve bireysel destekler dâhil edilmeden, gönüllü kitlemizin katkısı sonucu toplanan tutar 15 milyon TL’yi aşmış durumda.

* 300 binden fazla taraftarımız kampanyaya katılmış durumda.

2 Mayıs

14 Mayıs

* İki günlük kampanyanın sonunda

toplam 56 milyon TL gelir elde ettik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 14 Mayıs 2019; 10:10:58 >

• Ali Koç yönetimi boşa paralar harcadı. Slimani, Ayew ve Benzia gibi adamlara bir sürü para ödeniyor. Şimdi bunların parasını taraftardan çıkarmaya çalışacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı olsun 100 tl bağışlayağım ilk olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Ali Koç yönetimi boşa paralar harcadı. Slimani, Ayew ve Benzia gibi adamlara bir sürü para ödeniyor. Şimdi bunların parasını taraftardan çıkarmaya çalışacaklar
    Aziz'in çer çöp ettiklerinin yanında hiç kalıyor bunlar. 4 milyar borcu o yapmış olsa kimse bağışlamazdı eminim iyi para gelecektir buradan kulübe.
  • quote:

Ali Koç yönetimi boşa paralar harcadı. Slimani, Ayew ve Benzia gibi adamlara bir sürü para ödeniyor. Şimdi bunların parasını taraftardan çıkarmaya çalışacaklar
    Evet kardeşim 4 milyar TL'yi Slimani'nin bonservisine gömdük. Bir yılda 4 milyar borç yaptı Ali Koç. Pensilvanya'dan parayı çıkardınız siz tabi rahatsınız. Git önce liselileri hallet gel. Kulübü elden gidiyor, gelmiş kampanyanın ilk mesajını bu atıyor.
  • zamanında biz dilendık beşiktaşda dilendi ama şu fenerinde günün birinde dileneceği aklımın ucuna gelmezdi.

bugünleri gördük ya vay be
  • quote:

konuyu baltalamazsan sevinirim. ayrıca sizde kampanya başlatarak diagne'nin bedelini çıkartabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FLameS.7

Evet kardeşim 4 milyar TL'yi Slimani'nin bonservisine gömdük. Bir yılda 4 milyar borç yaptı Ali Koç. Pensilvanya'dan parayı çıkardınız siz tabi rahatsınız. Git önce liselileri hallet gel. Kulübü elden gidiyor, gelmiş kampanyanın ilk mesajını bu atıyor.

Alıntıları Göster
    Sizde liselilerin olmadığı çok belli. İsteyen gelip 20 sene diktatörlük yapabiliyor.
  • Şimdi, KAPICI ALİ EFENDİ, PARAYI KOMİDİNE BIRAKTIK, ORADAN AL
    diye bi pankart açsa başkaları. Hoşunuza gidecek mi?

Bütün takımların geçtiği dar boğaz aşikar... Bu işin ayıbı yok dediğimizde, bizim yaptığımız kampanyalar, bütçe küçültmeler ile dalga geçenler (yardım kapmanyası da değil, ürün sattık) şimdi klüplerine 20 Tl gönderirken ne hissedecekler merak ediyorum.

Dileğim, herkesin klübüne yardım etmesi ve bu sıkıntıyı aşmasında bi omuz atması, ama bir başka gönülden dileğim de bizim sıkıntılı zamanımızda bizimle dalga geçmeye çalışanların da bu sıkıntıyı en derinden hissetmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

konuyu baltalamazsan sevinirim. ayrıca sizde kampanya başlatarak diagne'nin bedelini çıkartabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    onlar da zamanında 2 tl ye bileklik sattılar ama kimse almamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

Hayırlısı olsun 100 tl bağışlayağım ilk olarak
    hocam parayı eft mi yaptınız nasıl göndericez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 5 Nisan 2019; 10:46:3 >
  • august landmesser kullanıcısına yanıt
    1907'ye FENER OL yazıp her gönderdiğinde 20 lira bağışlamış oluyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eft yapıcam msj falan uzun iş gitti mi gitmedi mi

yalnız çok yanlış zaman seçtiler, ülkede zaten ortalık karışık, yeterince gündem olmadı kampanya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

Şimdi, KAPICI ALİ EFENDİ, PARAYI KOMİDİNE BIRAKTIK, ORADAN AL

Bütün takımların geçtiği dar boğaz aşikar... Bu işin ayıbı yok dediğimizde, bizim yaptığımız kampanyalar, bütçe küçültmeler ile dalga geçenler (yardım kapmanyası da değil, ürün sattık) şimdi klüplerine 20 Tl gönderirken ne hissedecekler merak ediyorum.

Dileğim, herkesin klübüne yardım etmesi ve bu sıkıntıyı aşmasında bi omuz atması, ama bir başka gönülden dileğim de bizim sıkıntılı zamanımızda bizimle dalga geçmeye çalışanların da bu sıkıntıyı en derinden hissetmesi.
    Tebrikler yine aynaya tersinden bakmayı başarmışsın. Sen zamanında dilenci GS dersen sana komidin muhabbeti yaparlar tabi. Dalga geçersen dalga geçilirsin bu kadar basit, burada ki herkes futbolu takip ediyor, öyle Bjk taraftarı melekmiş, hep dalga geçilen sizmişsiniz gibi yazıp kimseyi kandıramazsın kendinden başka.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Tebrikler yine aynaya tersinden bakmayı başarmışsın. Sen zamanında dilenci GS dersen sana komidin muhabbeti yaparlar tabi. Dalga geçersen dalga geçilirsin bu kadar basit, burada ki herkes futbolu takip ediyor, öyle Bjk taraftarı melekmiş, hep dalga geçilen sizmişsiniz gibi yazıp kimseyi kandıramazsın kendinden başka.

Alıntıları Göster
    Aynaya tersinden bakmak ne demek tam bilmiyorum ama senin şu anda uydurduğun bi deyim ise hiç şaşırmayacağım.

Aşağıdaki linkten kendini biraz geliştirebilirsin https://www.dilbilgisi.net/sozlukler/deyimler-sozlugu/

GS nin 2 TL ye bileklik alın kampamnyasına laf attığım konular, GS lilerin kendini dev aynasında görüp, hiç bir sorunlarının olmadığını sandıkları, kendileirmni avrupanın elit klüplerinden biri sandığı konulardadır. Yerlerini göstermek her zaman bir zevkti ve olacak da. onun dışıdna beşiktaş'ın da Gs nin de fb nin de batak içinde olduğunu yıllardır söylüyoruz. burnunuz sürtünce anlıyorsunuz sadece. aslıdna sana cevap vermek pek tercih ettiğim bi konu değil ama yine şahsi saldırdın diye sana da yerini göstermek zorunda kaldım.

Yukarıdaki linkle seni başbaşa bırakıyorum

• quote:

Aynaya tersinden bakmak ne demek tam bilmiyorum ama senin şu anda uydurduğun bi deyim ise hiç şaşırmayacağım.

Aşağıdaki linkten kendini biraz geliştirebilirsin https://www.dilbilgisi.net/sozlukler/deyimler-sozlugu/

GS nin 2 TL ye bileklik alın kampamnyasına laf attığım konular, GS lilerin kendini dev aynasında görüp, hiç bir sorunlarının olmadığını sandıkları, kendileirmni avrupanın elit klüplerinden biri sandığı konulardadır. Yerlerini göstermek her zaman bir zevkti ve olacak da. onun dışıdna beşiktaş'ın da Gs nin de fb nin de batak içinde olduğunu yıllardır söylüyoruz. burnunuz sürtünce anlıyorsunuz sadece. aslıdna sana cevap vermek pek tercih ettiğim bi konu değil ama yine şahsi saldırdın diye sana da yerini göstermek zorunda kaldım.

Yukarıdaki linkle seni başbaşa bırakıyorum

Alıntıları Göster
    Şimdi, KAPICI ALİ EFENDİ, PARAYI KOMİDİNE BIRAKTIK, ORADAN AL

Güzel saptırmışsın yine konuyu, ben ne diyorum sen ne diyorsun. Siz kendinizi hiç dev aynasında görmüyorsunuz zaten, lige 5 sene ambargo koymalar, rakiplere şampiyon olma ihtimali vermemeler, Rivayı satın almalar vs. Sen kimseye yer falan göstermiyorsun, her seferinde yazdığınla kalıyorsun ve çok komik oluyor. Galatasaray'a ne zaman çamur atsanız beteri başınıza geliyor, batacak diyordunuz al işte daha maaşlarınız ödenmiyor. Sen kendini kandırmaya devam et kolay gelsin, konuyu kirletmeyelim arkadaşların. Ben vereceğim cevabı verdim sana.

• Rai-gy kullanıcısına yanıt
    her zamanki gibi boş yapıp, yerin gösterilince sahneden mehter marşı ile uzaklaşıyorsun :)
    başlığı kirletmek istemiyorsan, en başında hiç gelip şahıslara saldırıp lafla "yapmayalım" dediğin kirletmeyi yapmayacaksın.
    Daha fazla sana cevap vermeyeceğim genç.
  • Fenerbahçe'nin geleceğine yön ver  '' Fener Ol! '' | İki günlük kampanya sonunda 56 milyon TL gelir!

destekler devam ediyor.
  • quote:

her zamanki gibi boş yapıp, yerin gösterilince sahneden mehter marşı ile uzaklaşıyorsun :)
    başlığı kirletmek istemiyorsan, en başında hiç gelip şahıslara saldırıp lafla "yapmayalım" dediğin kirletmeyi yapmayacaksın.
    Daha fazla sana cevap vermeyeceğim genç.
    Şahıslara saldırmak nedir ya? Küfür mü ettik, hakaret mi ettik, adam neredeyse savcılığa başvuracak. Rakiplere boş boş sallarsan cevabını alırsın, zoruna gidiyorsa ****a girmeyeceksin, git Bjk forumlarına orada salla istediğin gibi inanan çok olur nasılsa. Cevap veremiyorsun ki zaten saçmalıyorsun, keşke cevap verebilsen. Herkes Bjklilere laf atıyormuşta, sonra başlarına geliyormuşmuş. Dilenci diyenler, Ali Sami Yen'e küfür edenler, bilmem ne yapanlar babam sanki. Milleti saf sanıyor.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.