Şimdi Ara

Fenerbahçe'nin geleceğine yön ver '' Fener Ol! '' | İki günlük kampanya sonunda 56 milyon TL gelir! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    siteden kredi kartıyla tek seferde ödeme yaptım.
  • ExtrameBOY27 kullanıcısına yanıt
    Adam zaten kendi cebinden yapacağı harcamayı yaptı. Bu kampanya ile belki onun tek başına sağladığı kadar anca toplanır. Bu borç bu senenin eseri değil yıllarca süren kötü yönetimin. Bağış kampanyasında bir anormallik yok bence. Fanatizm açısından tartışılır saçma bulan olur falan ama Arap Rus milyarderlerin takımları alıp futbolu tamamen endüstriyelleştirdiği bu zamanda taraftarın kulübe sahip çıkmasını tercih ederim. Çünkü aksi bir durumda kulüp tek sahipli gibi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 6 Nisan 2019; 15:17:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali koç varken ne gerek var bu kampanyaya denebilir ama öyle değil, Bu kampanya sayesinde Ali koç da para aktarabilir kulübe rahat rahat. Her bakımdan iyi bir durum bu kampanya Fenerbahçemiz için.
  • Bu hedefe uygun olarak kampanyamızın başlamasını takip eden sadece 24 saat içerisinde yani bugünkü gazetelerin baskıya girdiği saatte;

10 bin TL’nin üzerindeki kurumsal ve bireysel destekler dâhil edilmeden, gönüllü kitlemizin katkısı sonucu, toplanan tutarın 15 milyon TL’yi aşmış olduğunu,

300 binden fazla taraftarımızın kampanyamıza katıldığını gurur duyarak belirtmek isteriz.

Kaynak:
    fenerbahce.org
    EN GÜZEL YANITI FENERBAHÇE CAMİASI VERECEK    - Fenerbahçe SK
    https://fenerbahce.org/haberler/kulup/2019/4/en-guzel-yaniti-fenerbahce-camiasi-verecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 6 Nisan 2019; 19:55:10 >

• Bu tip kampanyalara karşıyım esasen. Adam gibi yönetsinler takımları.
    Ali Koc olmasa verenlere keriz muamelesi çekerdim ama bu adamın yaptığı fedakarlığı görünce bir Gs taraftarı olarak benim dahi kampanyaya katılasım geliyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ACF8F4F94

Bu tip kampanyalara karşıyım esasen. Adam gibi yönetsinler takımları.
    Ali Koc olmasa verenlere keriz muamelesi çekerdim ama bu adamın yaptığı fedakarlığı görünce bir Gs taraftarı olarak benim dahi kampanyaya katılasım geliyor..
    pozitif yorum için teşekkürler. gerçekten de kendi cebinden, şirketinden 140 milyon dolar + sponsor bağışladı kulübe.

bizim de hobimiz futbol, fenerbahçe. hobim için de istersem aylık 20 tl atarım istersem 100. buraya gelip para atan enayidir diye ahkam kesenlerin çoğu sigaraya 15 lira veriyor. ben diyeyim şimdi bunlara?
  • Bu paraların kulübün hayrına harcanacağından ne kadar eminsiniz? Bu kadar borcu taraftar mı yaptı? Niye taraftarın sırtına yüklüyorlar? O kadar zengin iş adamı var. Versinler arkadaş. Menejerlere paraları yedirdiler, kendi hesaplarına para geçirdiler belki ama ne hikmetse bunların bedelini taraftar ödüyor. Kaldı ki şu paraların da yarın bu yöneticilere tatil parası, keyif parası olmayacağı bile muamma.
    Halk olarak bu kadar enayi durumuna sokulan bir kesim yoktur. Her alanda böyle maalesef. Bizim insanlarımız da zaten gördüğüm kadarıyla enayi olmaya dünden razı..

Edit : Forma alırsın, atkı alırsın, t-shirt falan alırsın Eyvallah derim de para toplamak nedir arkadaş? Taraftar kendinisi mi yaptı bu borcu? Adamlar keyfi harcadı yıllarca. Niye böyle düşünen yok? Ben taraftar açısından üzülüyorum. Her şeyin bedelini halk niye ödüyor arkadaş?Asgari ücretle geçinen adamdan ne hakla kulübe para istiyor trilyonluk insanlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheckVizoR -- 7 Nisan 2019; 6:56:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

destekler devam ediyor.
    minibüsü neden husky kullanıyor orayı anlayamadım
  • arkadaşlar ne kadar toplandigiyla ilgili takip edilen bir yer var mi acaba? merak ettim de toplanan tutari..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12E5A8814

Bu mesaj silindi.
    aynen bende bunu düşündüm kampanyayı görünce. sadece asgari ücretli değil bence kimse para vermemeli. çok saçma bir olay. birilerinin milyon lira veya euroluk maaşı ödensin diye bağış yapmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

aynen bende bunu düşündüm kampanyayı görünce. sadece asgari ücretli değil bence kimse para vermemeli. çok saçma bir olay. birilerinin milyon lira veya euroluk maaşı ödensin diye bağış yapmak

Alıntıları Göster
    Adamlar senden maaşını istemiyor. 5-10 Tl atınca asgari ücretlinin ne gibi bir zararı olacak?

Az maaş alaınları bu kadar düşünüyorsan devletin sınır koyup vergi dilimini sürekli artırdığı şeyleri şikayet et ilk önce

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Adamlar senden asgari ücretliden maaşını istemiyor.. Konuyu dejenere ediyorsun başka bir şey değil. Konu maaşa gelecekse o zaman devletin maaşlardan alınan verginin yıl sonuna kadar sürekli artmasını ele almak lazım.

Veya benim maaşımdan kesilen para ile iş yapan trt ve aa nın akp ait bir kurum gibi hareket etmesini tartışalım.

Bu iki kuruma niye para kesiliyor? dizi oyuncularının bir bölümde aldığı yüzbin tl yi ödemek hoşuna gidiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 7 Nisan 2019; 17:24:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırılanhayaller

Adamlar senden asgari ücretliden maaşını istemiyor.. Konuyu dejenere ediyorsun başka bir şey değil. Konu maaşa gelecekse o zaman devletin maaşlardan alınan verginin yıl sonuna kadar sürekli artmasını ele almak lazım.

Veya benim maaşımdan kesilen para ile iş yapan trt ve aa nın akp ait bir kurum gibi hareket etmesini tartışalım.

Bu iki kuruma niye para kesiliyor? dizi oyuncularının bir bölümde aldığı yüzbin tl yi ödemek hoşuna gidiyor mu?

Alıntıları Göster
    Ben asgari ücretli değilim zaten ama yine de destek olmayı düşünmüyorum. Bak takım şu an Ankaragücü’ne yeniliyor. Benim yüzümden mi? Hayır. Yönetim yüzünden.

Tüm hatayı yönetim yapar, fatura bize çıkar.

• quote:

Ben asgari ücretli değilim zaten ama yine de destek olmayı düşünmüyorum. Bak takım şu an Ankaragücü’ne yeniliyor. Benim yüzümden mi? Hayır. Yönetim yüzünden.

Tüm hatayı yönetim yapar, fatura bize çıkar.

Alıntıları Göster
    Adam zaten seni zorlamıyor arkadaşım. Bu mantıkla senin maçta izlememen lazım, izlediğin her maç o sevmediğin oyuncuların maaşına gidiyor veaya bilet alıp maçta izlememen lazım aynı şekilde. Halı sahada maç oynasan cebinden minumum 20 Tl çıkıyor.

Evet hata yapılmış olabilir de yani desteklediğin takım için 5 Tl versen hayatında ne gibi bir zorlukla karşılaşacaksın anlatırsan bende bileyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 7 Nisan 2019; 17:36:9 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.