Niye bu kadar rahatsız ediyor sizi onu anlamadım. Türkiye de ki koşullar gereği çoğu insanın en büyük zevki futbol. Kalitesi kalitesizliği ayrı konu ama gerçek bu. Biri sinemaya gider 20 lira verir zevki için biri de takımına 20 lira verir bence benzer şeyler. Sonuçta tuttuğun bir takımı bir anda bırakmak gibi bir şey yok yada futbol izlemeyi bir anda bırakayım diye bir şey yok. İnsanlarda daha fazla zevk almak için elinden geleni yapıyor. Aslında bir takıma yada bir futbolcuya bağışlamıyor bu parayı kendi için harcıyor.
Benim rahatsız olduğum şey bu işi sıradan taraftara yaptırırlarken, kötü durumdan sorumlu olan futbolcu ve yönetimlerin ellerini taşın altına sokmaması.
En basitinden ne dedi drogba, gerekirse gelir 1 sene parasız oynarım dedi. Bu adamın doğuştan Galatasaraylı olduğunu sanmıyorum ama en azından takımlardaki oyunculara da örnek olması gereken bir konu bu.
Hadi bütün takımlarda ücretler yarıya insin de görelim bakalım ne kadar fedakarlarmış? Hele bu fenerin olayında volkan falan oturmuş kamera karşısında gülüyor resmen millete. Volkan demirelin yıllık maaşı 2.5 milyon euro. 500 bin alsa 2 milyonunu takıma hibe etse bu adam açlıktan ölmez. Düşün 500 bin euroyu çoğu insan ömründe kazanmıyor. Ama yapmıyorlar işte. Buna rağmen taraftardan bu şekilde fedakarlıklar istemek beni üzüyor.
Dün bize oldu bu olay şimdi fenere oluyor. Yarın ne olur bilinmez. Ama taraftar bir şekilde siz ne yapıyorsunuz diyebilmeli. Hele ki Drogbanın gerekirse 1 sene bedava oynarım dediği yerde.
urugakhinaU
kullanıcısına yanıt
Hocam derler de kimse gelip beleşe oynamaz. O adamların çoğu o paraları almasa buraya gelmez zaten. Asgari ücretle çalışan adam 20 lirayla destek olur futbolcular 100-200 forma alır destek olur ama kimse ne parasını bırakır nede gelir parasız oynar. Hele yabancı adamın umrunda bile olmaz çoğu belki bu paralar dönmese Gs-fb takımını doğru düzgün bilmiyorlardı bile. Takımların maddi sorunları da ülkeyle benzer bir durumda tüketim çılgınlığının sonucu. Taraftarlar sürekli transfer,transfer,transfer diye tutturuyor gelen yönetici nasıl olsa benim malım değil şirin gözükeyim diye dağıtıyor parayı. Kim kimden hesap soracak ki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Bonafide
Hocam derler de kimse gelip beleşe oynamaz. O adamların çoğu o paraları almasa buraya gelmez zaten. Asgari ücretle çalışan adam 20 lirayla destek olur futbolcular 100-200 forma alır destek olur ama kimse ne parasını bırakır nede gelir parasız oynar. Hele yabancı adamın umrunda bile olmaz çoğu belki bu paralar dönmese Gs-fb takımını doğru düzgün bilmiyorlardı bile. Takımların maddi sorunları da ülkeyle benzer bir durumda tüketim çılgınlığının sonucu. Taraftarlar sürekli transfer,transfer,transfer diye tutturuyor gelen yönetici nasıl olsa benim malım değil şirin gözükeyim diye dağıtıyor parayı. Kim kimden hesap soracak ki ?
O zaman takımlar karar alacak, her oyuncuya en fazla 1 milyon euro veririz diyecekler. En az 3 sene bu şekilde bir şey yapılsa emin olun bu kampanyalardan daha çok işe yarar.
Aynen tüketim çılgınlığı bu başka bir şey değil. Takımlar bir dur demiyorsa taraftar bir şey demeli diyorum ama bakıyorsun taraftar, yöneticilerden önce istiyor saçma harcamaları.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme