Şimdi Ara

Fenerbahçe'nin geleceğine yön ver '' Fener Ol! '' | İki günlük kampanya sonunda 56 milyon TL gelir! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kırılanhayaller

Adam zaten seni zorlamıyor arkadaşım. Bu mantıkla senin maçta izlememen lazım, izlediğin her maç o sevmediğin oyuncuların maaşına gidiyor veaya bilet alıp maçta izlememen lazım aynı şekilde. Halı sahada maç oynasan cebinden minumum 20 Tl çıkıyor.

Evet hata yapılmış olabilir de yani desteklediğin takım için 5 Tl versen hayatında ne gibi bir zorlukla karşılaşacaksın anlatırsan bende bileyim.

Alıntıları Göster
    Dalgasına demiyorum, cidden ikna ettin beni. Biraz saçmalamışım. Takımın şu hali sinirimi bozuyor çünkü. Siliyorum mesajları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fenerbahçe'nin geleceğine yön ver  '' Fener Ol! '' | İki günlük kampanya sonunda 56 milyon TL gelir!

üzücü ama çok isabetli bi tespit.
  • Gerçekten para gönderenler var yahu, aklım almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hidetaka Miyazaki -- 24 Nisan 2019; 17:55:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

üzücü ama çok isabetli bi tespit.
    Yanılıyorsam düzeltin ama her gelir ipotekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidetaka Miyazaki

Gerçekten para gönderenler var yahu, aklım almıyor.
    Harbiden gönderiyorlar demek

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 12 Mayıs 2019; 22:31:48 >
  • 20 dakikada 200 bin sms toplandı.

4 milyon TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

minibüsü neden husky kullanıyor orayı anlayamadım

Alıntıları Göster
    aynaya bakınca irkildim

• quote:

onlar da zamanında 2 tl ye bileklik sattılar ama kimse almamıştı.

Alıntıları Göster
    Adı üstünde satıldı :)

• Puhahahah, Cem Yılmaz'ın Ozan Güven ile alakalı aktardığı bilgi esnasında hal ve hareketleri oskarlık komediydi!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

20 dakikada 200 bin sms toplandı.

4 milyon TL.
    2 galibiyet fazla alsalardı bu kadar emeğe gerek kalmayacaktı yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: transverse

Adı üstünde satıldı :)

Alıntıları Göster
    Şaka gibi ya.
  • Allah bu insanlara akıl fikir versin. Şu ekonomik krizde futbolcuların gece hayatı için bağış yapmak...

• quote:

2 galibiyet fazla alsalardı bu kadar emeğe gerek kalmayacaktı yani.

Alıntıları Göster
    Aklın sıra ti ye alıyorsun da şimdiye kadar 1.5 ayda yaklaşık 100 milyon lira toplandı sırf 2 günde 50 milyon lira toplandı..Senin lig başından beri topladıgın o kadar fazla puanın farkından fazlasını 2 günde toplamış bu camia.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Allah bu insanlara akıl fikir versin. Şu ekonomik krizde futbolcuların gece hayatı için bağış yapmak...
    Şeyi merak ediyorum. Yeni sezondada yine işe yaramazları takıma toplayıp takım orta sıralara falan oynarsa

Para gönderenler ne diyecekler bakalım ozaman, paralarımız feda olsun yine göndeririz derler mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK13 -- 14 Mayıs 2019; 10:3:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Aklın sıra ti ye alıyorsun da şimdiye kadar 1.5 ayda yaklaşık 100 milyon lira toplandı sırf 2 günde 50 milyon lira toplandı..Senin lig başından beri topladıgın o kadar fazla puanın farkından fazlasını 2 günde toplamış bu camia.

Alıntıları Göster
    Yani diyorsun ki 2-3 ay daha kampanya yapsak Real Madrid oluruz...

Güzel mantık. Ti ye almıyorum, durumun vahametini anlatıyorum. Oyuncular milyonlarca dolarlarını nakit alırken işlerini yapıp biraz kıpırdansalardı bu emeklerin aynı miktarında para zaten gelecekti.

• beyler birşey sorucam, mesaj attım geri mesaj geldi " 20 tl ile fenerbahçeye destek vs vs teşekkür ederiz" diye ama link gelmedi ? Diyor ki sitede işte "xxxx 1907 olarak mesaj atın size gelecek linkte ki katılım formunu doldurudun" diyor ama mesajla beraber link falan gelmiyor ?
  • Bence bir karar alınıp bu tarz kampanyalar yasaklanmalı.

1. Bu kadar millete para göndertmeye çalışıyorlar. Hatta futbolcuları falan dizmişler ekrana. Hadi arkadaş bütün futbolcular birer yıllık alacaklarından vazgeçsinler de görelim. Var mı böyle bir hareket? Emin olun 1 yıllık alacaktan vazgeçseler toplanacak paradan çok daha fazlası takımınızda kalır.

2. O kadar borç yapılmasından her hangi bir yönetici sorumlu tutuluyor mu? yapılan harcamalarda sınırsız yetkin olsun, 1 liralık adama 10 lira ver, ondan sonra iş para ödemeye gelince taraftardan para iste. Bir kişi de arkadaş paran yoktu ise ona göre adam alsaydın demesin.

Şu iki soruyu bir sorun bakalım sevgili fenerliler. Ona göre bakın bu kampanyalara.
  • urugakhina U kullanıcısına yanıt
    Niye bu kadar rahatsız ediyor sizi onu anlamadım. Türkiye de ki koşullar gereği çoğu insanın en büyük zevki futbol. Kalitesi kalitesizliği ayrı konu ama gerçek bu. Biri sinemaya gider 20 lira verir zevki için biri de takımına 20 lira verir bence benzer şeyler. Sonuçta tuttuğun bir takımı bir anda bırakmak gibi bir şey yok yada futbol izlemeyi bir anda bırakayım diye bir şey yok. İnsanlarda daha fazla zevk almak için elinden geleni yapıyor. Aslında bir takıma yada bir futbolcuya bağışlamıyor bu parayı kendi için harcıyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.