Şimdi Ara

Fenercell - GSMobile - KonyaSporCELL Yeni Rakipsiz Tarifeler! (Faturalı) 25 GB 65 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenercell - GSMobile - KonyaSporCELL Yeni Rakipsiz Tarifeler! (Faturalı) 25 GB 65 TL

Takımını seven Fenerbahçelilere Rakipsiz Tarifeler

Siz de hemen Rakipsiz Tarifelere gelin, hem taraftar hatlarıyla sınırsız konuşun hem de takımınıza destek olun! 25 TL’den başlayan fiyatlarla, internetin keyfini avantajlı fiyatlarla çıkarın! ​​​​

bireysel.turktelekom.com.tr
    Fenercell Rakipsiz Tarifeler > Fenercell > Taraftarlar > Özel Programlar > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/ozel-programlar/taraftarlar/fenercell/sayfalar/fenercell-rakipsiz-tarifeler-yeni-musteri.aspx

Fenercell - GSMobile - KonyaSporCELL Yeni Rakipsiz Tarifeler! (Faturalı) 25 GB 65 TL

Takımını seven Galatasaraylılara Rakipsiz Tarifeler

Siz de hemen Rakipsiz Tarifelere gelin, hem taraftar hatlarıyla sınırsız konuşun hem de takımınıza destek olun! 25 TL’den başlayan fiyatlarla, internetin keyfini avantajlı fiyatlarla çıkarın!​

GSMobile Rakipsiz Tarifeler > GSMobile > Taraftarlar > Özel Programlar > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/ozel-programlar/taraftarlar/gsmobile/sayfalar/gsmobile-rakipsiz-tarifeler-yeni-musteri.aspx

Takımını seven Konyasporlulara Rakipsiz Tarifeler
    ​​
    Siz de hemen Rakipsiz Tarifelere gelin, hem taraftar
    hatlarıyla sınırsız konuşun hem de takımınıza destek olun! 25 TL’den başlayan fiyatlarla, internetin keyfini avantajlı fiyatlarla çıkarın!

Konyasporcell Rakipsiz Tarifeler > KONYASPORCELL > Taraftarlar > Özel Programlar > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/ozel-programlar/taraftarlar/konyasporcell/sayfalar/konyasporcell-rakipsiz-tarifeler-yeni-musteri.aspx

Fenercell, GSMobile ve KonyaSporCELL Türk Telekom'un Sanal Taraftar operatörleridir, Sil Süpür yapabilirsiniz.

*Paketler 30 GB yerine 20 GB olarak güncellenmiştir, fiyat ise aynıdır.

*Fenercell Forma hediyeleri Rakipsiz Tarife satışa sunulmuştur. 25 + 5 GB (30 GB) 65 TL.

Fiyat konusun da saçma bir strateji oynuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 28 Aralık 2020; 19:58:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 30 GB fiyat olarak iyi diğerleri bir işe yaramaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu tarz tarifelerdeki asıl gaye takıma destek olmak olduğu için, pek bir fiyat/performans beklentisi içerisinde olmamak gerekiyor.

• 2gb 25 :D
    3gb 25 Turkcell

• Bu fiyatlara telsiz ücreti dahil mi ?

• memodal06 M kullanıcısına yanıt
    Hayır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 23 Eylül 2020; 20:57:45 >
  • pahalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence de hocam, tek 30 GB olan paket güzel duruyor

• 30 gblik paket güzel. Yalnız futbolla işim olmaz. Gsmobil mi seçsem fenercell mi :)

• KSB K kullanıcısına yanıt

İkisi de aynı hocam, karar sizin Fenercell - GSMobile - KonyaSporCELL Yeni Rakipsiz Tarifeler! (Faturalı) 25 GB 65 TL 

• Ben vazgeçtim ikisinden de çünkü Sil Süpürden verdiği 5 GB'yi araştırdım. WhatsApp, Facebook,gece interneti, günlük internetler gibi verdiği tüm her şey 5 GB'ye dahilmiş. Zaten diğer 5 GB de sosyal medya için. E geriye kaldı 20 GB normal kullanım için TT kalitesinde pahalı geldi.

• Bunlara bu parayı verene kadar 1ay faturasız kullanın kullanıma göre zaten duran İnterneti olan tarifeler geliyor.

10gb 32
    15gb 39
    20gb 45 lira sil süpür hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 11 Ekim 2020; 10:44:17 >
  • KSB K kullanıcısına yanıt

Evet hocam, açıkçası TT'nin eski avantajları kalmadı, sil süpür falan olarakta eski den 10 GB, 30 GB alanlar olurdu ama artık öyle hediyeler vermiyor sil süpür.

Bir tek 30 GB 55 TL olan paket iyi gibi, diğer paketleri bende tercih etmezdim.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

bana en son üç kampanyanız var dendi, bomba teklifler 15 gb 60 lira, 10 GB 50 lira diğeri ise 3 ya da 5'ti 29 liraydı, şaka gibi.15gblik artık yok sanırım 39 lira oldu diye başlık var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pure Evil -- 11 Ekim 2020; 4:33:50 >
  • Orasını yanlış yazmışım 39 lira olacak

• ilçedeyim kart yokmuş nasıl getirebilirim kart

• inexo kullanıcısına yanıt

Bütün Türk Telekom bayilerine göz atmanızı tavsiye ederim hocam, illa birinde vardır.

• 1 hafta önce 12 gb gsmobile geçtim, evde eşimin de tt, ama benim internet hızım eşiminkinden oldukça ağır, karşılaştırma yaptım aynı anda sitelere instaya girdim bariz fark var. Müşteri hizmetlerini aradım aradım inceliyoruz dendi. Sebebi benim gsmobile olmam mı acaba

• Arkadaşlar başlıktaki söz konusu paketler de 30 GB olan paket 20 GB olarak güncellenmiştir, fiyat ise aynıdır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.