Şimdi Ara

FENSİZ ANKARA HUKUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafam karışık artık bu sene olsun işimi şansa bırakmakta istemiyorum sizce fensiz AÜHF ihtimali nedir.Şunuda söyleyeyim 2013 yılında girdiğim ygs de 355 aldım.Akıl verin lütfen çok bunaldım???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ethyl alcohol -- 20 Eylül 2014; 11:12:15 >

• burdaki herkes auhf nin ne olduğunu bilir zaten. o yüzden hemen senin moralini duzeltmeliyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi dimi?

• ufukalper kullanıcısına yanıt
    evet hocam düzelttim kusura bakma
  • Fen en az 10 net gerekiyor dershanede öyle dediler bize Ankara hukuk için

• ufukalper kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam hızımı arttırıp fen de çalışmak lazım o zaman
  • Ya biyoloji falan sözel halledersin buradan dostum 10 net ne ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe Tıp vs Ankara Hukuk
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ethyl alcohol E kullanıcısına yanıt
    ank hukuk sıralaması bu sene 7 bine kadar geriledi artık bir esprisi kalmadı o okulun fensiz rahat gidilir
  • Saçmalamayın bir tmci için fene çok ihtiyaç yoktur fene çalışıcağına kendi branş derslerine özellikle turkçe ve matematikte iyi yap onlar yetiyor zaten sana.Sanki adam matematikle turkceyi full yapmıs ankara hukuku tutturamamış gibi konuşuyor.Doğru duzgun konuşun milletin kafasını karıştırmayın.
  • fen hiç önemli değil sosyal 30 tr 30 mat 30 yaparsan kazanabilirsn. edeb50 lys mat-geo 45
  • Fen cok onemli kardeşim. Merak etme oraya harcayacagin zamandan bi sey olmaz. Ne ki yani gunde 1saat fen calissan ne kaybedeceksin? 1 net 1 nettir. Hadi ygs halledilirde LYS matematik konusunda endişem var hocam. Hani özel hoca felan tutabilirsen cok iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fen önemli değil,birader bu sene kazandı fen 2 net ( sadece göz gezdirerek yapdığı )
  • Anlaşıldı arkadaşlar fen çalışmıyorum.Herkese teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.