Şimdi Ara

Ferdi Kadıoğlu neden İstiklal Marşını okumadı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamera geçme anında okumadığını fark ettim bilmediğimiz birşey mi var acaba?

Düzenleme : Ben bilmediğim bir şey mi var acaba diye sordum yine klasik bazı DH sakinleri asıp kesmeye başlamış . Şaşırmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşbaz -- 13 Ağustos 2019; 14:43:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• “Milliyetçilik bir çocukluk hastalığıdır. İnsan ırkının kızamığıdır. 

Eğer bir adam bir marşa ayak uydurup, emir altında neşe içinde yürüyebiliyorsa, benim gözümde beş para etmez. Kendisine yalnızca bir omurilik yetebilecekken yanlışlıkla kocaman bir beyin sahibi olmuştur. Uygarlığın bu kara lekesi en kısa sürede yok edilmelidir.

Albert Einstein
  • Emre Mor’da Türkçe bilmiyormuş sanırım. Yurtdışında büyüdüyse bilmiyor olabilir mi?

• İlk iş olarak öğrenmesi lazım

Türksen türklüğün marşını da bil

• quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

İlk iş olarak öğrenmesi lazım

Türksen türklüğün marşını da bil
    Milli takımı seçiyorsun ama milli marşı bilmiyorsun şaka gibi.

• öf bi bitmediniz
  • Siz iyi değilsiniz.
  • Ferdi türkçe bilmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    volkan demirel için şarkı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aga gerçekten bir garipsiniz be.

• Yabancılar onların yerine istiklal marşı okur çok dert etmeyin.
  • Alper Potuk okuyor istersen o oynasın hep
  • Türkçe bilmemesi çocuğun değil anasının babasının suçu.
  • İstiklal marşını bilip bilmemesi, oynayıp oynamaması açısından bi kriter değil ama en kısa sürede öğrenmeli. Türkçe bilmiyor olabilirsin ama 2 kıta da ezeberle kardeşim. Yanlış anlaşılmasın çok beğendiğim bi oyuncu.
  • “Milliyetçilik bir çocukluk hastalığıdır. İnsan ırkının kızamığıdır. 

Eğer bir adam bir marşa ayak uydurup, emir altında neşe içinde yürüyebiliyorsa, benim gözümde beş para etmez. Kendisine yalnızca bir omurilik yetebilecekken yanlışlıkla kocaman bir beyin sahibi olmuştur. Uygarlığın bu kara lekesi en kısa sürede yok edilmelidir.

Albert Einstein

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gs de geçen sene İstiklal Marşını okuyacak adam yoktu. İlk 11 in hepsi de yabancıydı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bilmediğim bir şey mi var acaba diye sordum yine klasik bazı DH sakinleri asıp kesmeye başlamış . Şaşırmadım
  • zorunda değil çünkü.
  • içinden okumuştur.
  • türkçe bilmiyor. türk milli takımı oyuncusu da değil bildiğim kadarıyla.
  • Türkçe bilip bilmediğini bilmiyorum ama belki bilse bile okumayabilir.

Sonuçta yurt dışında yaşamış ve orada büyümüş. Bir çok yabancı ülkenin oyuncularında bir kısmı milli marşlarını bilmelerine rağmen okumamayı tercih edebiliyor.

Bu spor organizasyonların da milli marş okuma mevzusu bir çok ülkede ve biz de bile aslında ara sıra tartışma konusu oluyor. Vakti zamanında bir bakan bayramlar, özel günler ve okullar dışında kalan alanlarda milli marş okunmasının milli marşın anlam, önemine ve saygınlığına gölge düşürdüğünü söylemişti zamanında.

Her fırsatta milli marşın okunmasının marşın değerini zedelediğini söylemiş ve bu sebeple Türkiye Ligi maçları öncesi marş okunma törenini kaldırmayı düşündüklerini açıklamıştı.

UEFA ve FIFA da kendi organizasyonlarında marş okunmasını bir ara kaldırmayı düşünüyordu.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    düşünüp bıraktılar mı öylece ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.