Şimdi Ara

Ferrari 612 P4/5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bu ne abi savas ucagımıdır nedir yavvvv=)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitdaemon

bu ne abi savas ucagımıdır nedir yavvvv=)))

hakkatten son 4 resim uçak havası veriyo yoksa gerçektenmi uçak
  • Gelsin takas yapacağım hemen passatla
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitdaemon

bu ne abi savas ucagımıdır nedir yavvvv=)))

savaş ucağının kolları kopartılmış hali
  • Bu ne garip bi ferrari böle.

• işin iyice suyunu çıkardılar haaa. adam gibi spor araba üretmeye (eskiden olduğu gibi) devam edeceklerse etsinler, yoksa boş yere göz zevkimizi bozmasınlar. bunu karşımıza spor oto diye mi çıkarıyorlar şimdi, bu resmen ne olduğu belli olmayan bi ucube yahu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aya

işin iyice suyunu çıkardılar haaa. adam gibi spor araba üretmeye (eskiden olduğu gibi) devam edeceklerse etsinler, yoksa boş yere göz zevkimizi bozmasınlar. bunu karşımıza spor oto diye mi çıkarıyorlar şimdi, bu resmen ne olduğu belli olmayan bi ucube yahu...

Ok abi ben hemen uyarayayim ya adam gibi yapsinlar ya da yapmasinlar. Aya abimiz begenmiyor derim. Topugunada sikayimmi.

Bu arada bu radara yakalanmiyor sanirim
  • Enzodan sora böyle bir tasarım normal
  • kokpit resimleri yokmu:)
  • her şeyi mükemmel ancak şu ekszostlar arabanın havasının içine ediyor belediyte otobüsü gibi yukarı çıkarmışlar iğrenç duruyor
  • bu ferrari gitgide bozmaya başladı zaten enzoda bi acayip duruyodu maket gibi.Bu model bütün uçmuş gitmiş bilim kurgu filimlerinden çıkmış gibi bu kadar berbat bir tasarım hele o egzostlar ne öyle ferrari bu modeli çıkartırsa batar benden söylemesi en azından o ferrari karizmasını asilliğini kaybeder kesinlikle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okeyn

kokpit resimleri yokmu:)

Olmammı

Ferrari 612 P4/5
  • RESİMLERDE GÖSTERİLEN BU MODEL;FERRARİNİN GELECEKTEKİ YÜZÜ İÇİN DÜZENLENEN BİR YARIŞMADA GÖSTERİLMİŞTİ SANIYORUM....DÜNYANIN DÖRT Bİ TARAFINDAN GELEN TASARIMCI ÖĞRENCİLERİN ÇİZDİĞİ ONLARCA "RUHSUZ" MODELİN MAKETLERİ VARDI ORADA..FERRARİ Bİ NEVİ NABIZ YOKLAMASI YAPTI...BU VE BUNUN GİBİ SAFKAN İTALYAN GÖRÜNÜMLÜ OLMAYAN MODELLERİN ÜRETİME ALINACAĞINI SANMIYORUM...HELE BU MODELLİN DIŞI AVAZ AVAZ "BEN FERRARİ DEĞİLİM OLAMAM DA" DİYOR.BİRAZ PAGANİ BİRAZ DA AMERİKAN HAVASI VAR..NE O ÖLEEE
  • abi bununla uzaya gidiliyomu.
  • uçak gibi sanki
  • quote:

"BEN FERRARİ DEĞİLİM OLAMAM DA"

valla katılıyorum bu araba ferrari olamaz. etger ferrarı bunu cıkarttıysa ya da cıkartacaksa ferrariden bunu beklemezdim. enzonun tasarımı bıle bundan daha iyi. sıfır üstünden -10 veriyoruz bu araca ve yılın en berbat tasarımlarından birisi ilan ediyoruz

• bmw de 7 serisini çıkardığında çok garipsemiştik.
    hele hele içinde 10 u geçmeyen düğme sayısı
    sonradan sanayide alel acele yapılmış bagaj kapağı
    vs..
    şimdi hiç gözümüze batıyor mu?

bence bu ilerideki ferrari modellerine ilham kaynağı olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 22 Ekim 2006; 3:52:24 >
  • önden görüntüsü rezalet. zaten hiçbiryeri güzel değil
  • olurmu hocam
    jantları mükemmel olmuş bu arada
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.