Şimdi Ara

Ferrari Testarossa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, daha yeni bir 1956 porsche 356 toplamış biri olarak yazıyorum buraya. benim için bu süreç biraz zorluydu ama çok keyifliydi. şimdi de belki çok şey istiyorum ama bir ferrari testarossa toplamak istiyorum, hayalim denebillir. hep çok sevmiştim onları. konu hakkında bilgisi olan var mı?

• Hocam ne kadara mal oldu size. Fotoğraf atmanız mümkün mü ?
  • Konu fake, üye ban. Porsche 356 toplayan adam DH gibi konuyla en son alakalı olabilecek bir forumdan bilgi almaya calismaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JasoNBuraK kullanıcısına yanıt
    donanımhaberde her türlü araba konuşulmuyo mu kardeşim işim gücüm yok buraya fake konu mu açıcam gereksiz yere iftirada bulunma istersen
  • araç şu an manisa da şimdilik kız arkadaşımın instagramından bunu göstrebilirim
     Ferrari Testarossa
  • O isim ne ya testesteron gibi
  • Eski Arabalar Çok Kaliteli.
    Değilmi Hocam ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Porsche Macan Hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ferrari alan adam forumu fotoğraf yağmuruna tutar benim bildiğim banada feyk gibi geliyor hadi neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanhalebak

donanımhaberde her türlü araba konuşulmuyo mu kardeşim işim gücüm yok buraya fake konu mu açıcam gereksiz yere iftirada bulunma istersen

Koku fake degilse kendimi sınırsız banlarim..

• konu fake...
    fotoğraftaki araba porsche çakması bir araç porsche ile alakası yok...

bi de ferrari testarossa toplayacakmış sanarsın şahin topluyor...
  • Burdan aldığın bilgiyle mi toplayacağın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quadream

konu fake...
    fotoğraftaki araba porsche çakması bir araç porsche ile alakası yok...

bi de ferrari testarossa toplayacakmış sanarsın şahin topluyor...

Konuyu bilemem ama fotoğraf daki araç bildiğin Porsche 356 işte
  • Bir haftalık üyelik, Daha önce Porsche 356 toplamak ama sadece kız arkadaşının instagramındaki fotoğrafı atabilmek....

• Fotoğraftaki araç Antalya'da üretilen replica Porsche olmalı. Konuya gelirsek zaten Porsche toplayan biri bu camiayı az çok bilir. Türkiyede olan Testarossa zaten bir elin parmağını geçmez kaldı'ki toplanacak arıyorsun aracı nereden baksan çelişki :)
  • 1) ferrari aldım demedim
    2) araç manisada şuan resim atamıyorum
    3) testarossa toplayacapım diye haber de vermedim hep hayalimdi bilgisi olan var mı dedim
    4) türkiye'de var mı bilmiyorum doğrusu hiç duymadım zaten bu yğzden sadece bilgi almak amaölı yazmıştım
    5) aracım antalya'da toplanan replicalardan değil onların varlığından haberdarım hatta belki biliyorsunuzdur özgür şef onlardan birine sahipti şu an ne oldu bilmiyorum

işiniz gücünüz yok fake diye laf atıyosunuz buraya ne hava atmaya ne 'araba topluyorum iste benim ilerlemem' diye yazdım bilgi istedim...
    biliyorsan konuş ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar
  • konu da silinsin de rahatlayın bari
  • Sen bize arabanın plakasını atta rahatlarız biz :) he bide resterasyonu nerede yaptırdın,ne kadar tuttun onları'da söylersen bizi aydınlatmış olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niirvana -- 29 Aralık 2014; 21:12:55 >
  • Sen koskoca Porsche 356 toplayacaksın ( İlk kez duyuyorum ama eski güzel bi araç heralde ), elinde hiç fotoğrafı olmayacak, sadece kız arkadaşının instagram hesabından bir fotoğrafçık olacak elinde. Bu işte bu iş var.
  • La bu işte ne işi olacak işi gücü yok birde bizi inandırmaya çalışıyor allasen bi on beş lira yolla la Para çoktur sende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi think of idea -- 30 Aralık 2014; 1:37:53 >
  • Belki de adam Sonny CROCKET'tir. (Bu ismi tanıyan liseli değildir)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.