Bildirim
FERYADIM TYT MATEMATİK İÇİN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam hergün paso deneme gidin -
Tyt genel deneme çözmek bunun tek çözümü evde sürekli alıştırma yap -
Sadece problemler sıkıntı ise ALES sorularına bakabilirsin ya da Acil Problemler de iyi bence düşünmeye yönelik işine yarayacağına eminim -
Konu denemeleri mi yoksa kitabından mı? -
Hocam hız katacak önerirdiğiniz deneme var mı ilk 15 20 soru tamam 30-40 geometri tamam problemler 3-4 tane sonra süre bitiyor.quote:
Orijinalden alıntı: RazzleDazzle
Tyt genel deneme çözmek bunun tek çözümü evde sürekli alıştırma yap -
Sizin de var mı öneriniz? İster branş ister genel olsun Türkçeyi iyi yapmama rağmen göremiyorum 8 soruyuquote:
Orijinalden alıntı: Mıroo
Hocam hergün paso deneme gidin -
Hocam ben 345 i oneririm bilgu sarmal pusula sonuç derece turkceyi 30 dk da çozmeyi deneyin sosyali 10dkkda ben öyle öyle alistirmaya basliyorum kendimi sizede faydası olur -
Hız tamamen türkçeyle alakalı Türkçeyi 30 35 dk feni 10 dk sosyali 15 dk da bitirirsen geri kalan zaman mata kalır -
Hocam aynıyız valla. Tyt mat 20 zar zor olurken ayt 30 civarı geliyo :( -
Türkçe 40 dakika sürüyor max. Sosyal da 15 dakika -
Nerde yanlış yapıyoruz acaba hocam -
Hocam bence beynin işleyişiyle alakalı bu. Analitik düşünme gerekli ama bu bende yok. Acilin sayısal mantık denemelerini alıp bir de öyle deneyeceğim. Zaten tyt de 25 mat yapsam yeter. Ayt destan yazıcam :) -
Hocam geçen yıl yapıyordum da iyi kötü. Ben bir araya yapamıyorum demeye başladım kendimr de kandıramadım beynim ciddiye aldı bildiğin yapamıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X