Şimdi Ara

(Fethiye'ye kadar yolculuk tavsiyeleri eklendi) Sedona 741'imi çok farklı boyutlara taşıdım [SS'li]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
3
Favori
2.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdiki hali: http://imgur.com/fEm8UMR

YENİ EKLENDİ:http://imgur.com/VEGgFIC

Yüklü Hali:http://m.imgur.com/Z2jh9Tq

İki gün sonra Antalya'ya doğru yola çıkıyoruz.
    Sırada Brooks b17 ve SPD pedal var. Kelebek gidon da olabilir ama Temmuz ayında Brooks benimdir.
     (Fethiye'ye kadar yolculuk tavsiyeleri eklendi) Sedona 741'imi çok farklı boyutlara taşıdım [SS'li]

Bisiklet donanımı:
    Raceface gidon, gidon boğazı, sele borusu
    Acera M360 8-vites grupset(22-32-42, 175mm aynakol, 8'li arka artırıcı. (Göbekler de dahil.)
    Shimano m445 hidrolik disk fren seti 160mm rotor çaplı
    Alexrims dp20 jant çemberi(36 tel çift katlı, dt swiss champion jant telleri)
    Sedona 741 6061 alüminyum kadro
    Sr suntour xcm kilitlemeli 100mm hidrolik sıvılı maşa
    Xlc barendli elcik, gidon uzatma aparatı.
    Schwalbe Marathon 26x1.75 dış lastik, iç lastik ne idüğü belirsiz bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nucléar -- 26 Haziran 2014; 1:11:41 >

• En büyük adımı bence lastikleri değiştirerek atmişsınız.
    Raceking 2.2 çok kalın hocam.arkadaşın bisiklette denedim.motor lastiği gibi geldi.çok yorucu.bende mtb kullaniyom ama 2.2 bence bayağı kalın kaçıyor.iyi yapmışsız incelterek. Güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun hocam. Emekli komiser gibi bisiklet ama hocam şimdi o gidonu uzattım baya anatomik duruşu bozmamak için, diğerinde çok eğilerek oturuyordum yarışçılar gibi bu da bir süre sonra ağrı yapıyordu boyun bölgesinde

Kalın ama düz yolda 60'ı gördüm o lastiklerle. Tur için amaç hız yapmak değil ki, sağlam bir şey olsun istedim ama pek alıştığımı söyleyemem, racekinglere göre daha ağır bu, rolling dediğimiz olay da daha az. Bu adamlar bu lastiğe 1.75 demiş ama 1.40 gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nucléar -- 10 Haziran 2014; 22:55:32 >
  • O boyun ağrısı ahhhh ahh

Boynunuz ağrımadan binmek istiyorsanız aslında en iyisi şehir bisikletleri.zaten sizinki de son haliyle bayağı benzemiş şehir bisikletine.lastiklerde sandığımdan daha kalınmış.

Birde merak ettim.seleniz nasıl birşey yav.jelli kılıf falan mi var

• madcow165 kullanıcısına yanıt
    En iyisi şehir bisikletleri değil. Asfalt için en iyisi şehir bisikletleri. Hafif arazide yüzlerce kilometreden sonra o telleri teker teker kırıp memleketin ücra köşelerinde 28 jant teli mi arayacaksınız? 26 daha zahmetsiz, daha ucuz, ha diyince bulunur bir şeydir. Bu yüzden 26'' dağ bisikletimi bozup bu hale getirdim

Lastikler 26x1.75 ebatlarında. 2.20 den sonra çok ince geldi. 1.40 gibi onlar benim gözümde, tekrar söyleyeceğim ama

Evet hocam kendisi jelli kılıftır. Pedli tayt kullanmadan binerseniz basur yapabilir, tayt ile ikisi konforu iyi bir şekilde arttırıyor.
  • Barendleri nereden buldunuz acaba bende öyle birşey arıyorumda tam istediğim gibi olanından göremedim.Bu arada bendede aynı sele kılıfından varda taytsız kullanmak ve basür arasında bir ilişki kuramadım ayıptır sorması ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nucléar

En iyisi şehir bisikletleri değil. Asfalt için en iyisi şehir bisikletleri. Hafif arazide yüzlerce kilometreden sonra o telleri teker teker kırıp memleketin ücra köşelerinde 28 jant teli mi arayacaksınız? 26 daha zahmetsiz, daha ucuz, ha diyince bulunur bir şeydir. Bu yüzden 26'' dağ bisikletimi bozup bu hale getirdim

Lastikler 26x1.75 ebatlarında. 2.20 den sonra çok ince geldi. 1.40 gibi onlar benim gözümde, tekrar söyleyeceğim ama

Evet hocam kendisi jelli kılıftır. Pedli tayt kullanmadan binerseniz basur yapabilir, tayt ile ikisi konforu iyi bir şekilde arttırıyor.

Vaaay.o seleye taytsız binmek sakıncalı mıymış.değişik.ama uzun turlarda etkisinin büyük olacagı kesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi beyler. Barendleri XLC barendli elcik diye bakarsanız internette bulabilirsiniz, ben Karşıyaka'daki seda bisikletten aldım.

Basur ile ilişkisi şöyledir.

Şimdi siz seleye oturduğunuz sürece makat bölgesine çok fazla baskı binecektir. Normal bizim bisiklet üzerinde gelen dandik selelerden bahsediyorum. Destekleyici doku azlığının etkisi bunda çok büyük. Bu gelen baskı sıcak hava etkisi ile beraber gelen sürekli terleme+vücüttaki su azalması kan akışını yavaşlatacak ve makattaki kılcal damar içerisinde ilerleyemez duruma gelip tıkanacak, bu da hemoroid döngüsünün başlaması anlamına gelmektedir. Bir de bende kronikleşmiş vaziyette, ters bir harekette direk meydana çıkıyor namussuz, 6 senedir böyleyim.
  • geçmiş olsun hocam. Bizi de aydınlattın. Tetiklememesi açısından iyi yapmışsınız.

• Şaft borusu kaç cm :((( hayırlı olsun

• O gidonu keyfimden yükseltmedim ya, Pazartesi günü Antalya'ya doğru yola çıkıyorum. O kötü görünümlü gidon belki de en iyi arkadaşımız olacak. Hiç ölçme gereği duymadım ama oturma açısı dike yakın oldu.

Ne demek hocam istediğinizi sorabilirsiniz elimden geldiğince cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nucléar -- 11 Haziran 2014; 19:34:38 >
  • bi kelebek gidon yakışır buna
  • The Call of Cthulhu kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi. Ama marathonlar biraz cebimi yakınca hiç hoş olmadı

SPD den önce bunu halletmeye çalışırım.

Ayrıca görünümü çok hoşmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nucléar -- 11 Haziran 2014; 22:44:34 >
  • Konu güncel. Yeni fotoğraf eklendi. (Heybeli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nucléar -- 13 Haziran 2014; 21:48:24 >
  • hocam antalyaya hangi yol üzerinden gidiyorsunuz? denizli üzerinden gidicekseniz dikkat edin yollar tehlikeli, hele şu zamanlarda trafik de artar
  • İyi yolculuklar. Nerden yola çıkıyorsunuz? Form durumunuz en üst düzeyde olsa gerek. Ayrıca şu jellilerden bende almayı planlıyorum çok farkettiriyor mu acaba?
  • Hocam sahil yolu üzerinden gideceğiz.(Kuşadası-Bodrum-Datça-Fethiye-Kaş-Finike-Antalya) Formdan bahsetmişken bu ay pek süremedim yıl sonu sınavlarından ötürü, en kötü muzla yaşar yolda düzeltiriz durumu. Bundan önceki ay 2200 kilometre idi bir ayda.

Jelli kılıf tayt ile beraber basur oluşumu ihtimalini en aza indirir. En azından bende böyle idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nucléar -- 15 Haziran 2014; 9:03:53 >
  • gidonun boyunu cok begendim
    dik oturarak sureceksiniz ve bel arısı olmayacak
    bende sizi görerek gidonun boyutunu yükseltmek istedim ama bisikletcim bu modellerde olmuyor dedi
    bisikletim şu
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-paxton-29-jant-dag-bisikleti-on-arka-disk-fren-158838382/detay

acaba gidon yükselir mi yoksa bisikletçi mi bilmiyor?
    ayrıca gidonu nasıl yükselttiniz?
  • Maşanın gidon üzerinde geçtiği koca bir borumsu yapı var furş takımı idi sanırım

onunla alakalı bir durum olabileceğini düşünüyorum sonuçta 29'' bisiklet parçaları ha diye bulunmuyor. Parçası yoktur bence, başka bir bisikletçiye sorsanız daha iyi olabilir.

Edit: Konu güncel. Yüklü haliyle fotoğraf koyuldu.

• Lastiklerdeki reflektôrlerin çok işe yarayacağı kesin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.