Şimdi Ara

FFP’den transfer yapamadık diyenler gelin bakalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hani Finansal Fair Play’dan dolayı yönetim transfer yapamadı, para yok kardeşim diyen ultra zeki arkadaşlar size diyorum.

Fenerbahçe-Kayseri maçını izlemişsinizdir umarım. 3 tane topçu vardı. Bilal, Mensah ve Chery.

Bilal 1 milyon euro’ya bonservisiyle geldi. Chery çinden bedavaya kiralandı üstelik ücretinin büyük bir kısmını çin kulübü ödüyor. Mensah’ı zaten tanıyoruz. Büyük ihtimal o da ücretsiz kiralandı Atletico Madrid’den.

Bugün bu adamlar Fener’i dağıttılar. Dağıttılar derken öyle böyle değil. Özellikle Mensah ve Chery tabiri caizse maymun ettiler Fener’li oyuncuları. İzlemeyen açıp izlesin.

Biz bu oyuncuları almalıydık demiyorum. Fakat Anadolu takımlarının bile bir vizyonu var. Neredeyse bedavaya takım kuruyorlar. Müthiş bir iş.

Peki Cengiz ve avaneleri ne yaptılar? 3 ay boyunca kıçlarını devirip yattılar. 2 gün kala youtube’dan oyuncu araştırıp teklif yaptılar. Şampiyonlar ligine gidecek takıma 1 forvet 1 stoper getiremediler. Siz hala FFP diyorsunuz.

Allah belasını versin hepsinin. Bunun adı hata değil ihanettir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXiLoPeZ -- 2 Eylül 2018; 1:13:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilali yıllardır takip ederim çok kaliteli topçu.Keza Serdar Gürler de öyle İspanyaya gitti zaten.Muğdat nedir bu adamlar varken?
  • Ulan Anadolu takimlarini da vizyon sahibi yaptiniz ya ne diyim size :)

Her sene 6-7 tane kiralik oyuncuyu ya tutarsa diyip toplayan, milyonlarca lira zarar ederek ligde tutunmaya calisan, günlük düsünen kulüpler hepsi. Ne bir oyuncuya yatirim yaptiklari var, ne oyuncu satip kar ettikler var, ne altyapidan adam cikardiklari var.

Chery'ymis bilmem neymis. Sezon sonunda görecem ben Kayserispor'un nerede bitirdigini. Bir tane mac izleyip surada konu acmayin.
  • Ben bu yönetime vizyonsuz dediğim de Haldun Üstünel gibi network agı geniş profesyonel ve ikna kabiliyeti yüksek bir yöneticinin olması gerektiğini söylerken bazı arkadaşlar bana senin vizyon tanımın zaten fular gözlük saç uzatmaktan başka ne ki dediler. Hadi buyurun ocakta hangi forveti alacaksınız acaba sizin bu savunduğunuz adamlar belhandayı fegi satsınlar forvet alsınlarda görelim yine nasıl bi rezalet izleyeceğiz tabi yapabilirlerse!. Bu taraftarlara az bile bu olanlar diyeceğim ama yarın bu yönetim istifaya davet edildiğinde sanki kimseye hiç bişey dememişler gibi yüzsüz yüzsüz bu adamlardan istifa istifa diye kuyruğuna basılmış kedi gibi zıplayacaklad etrafta. Kusura bakmayın da ipin ucunu kaçırırsanız ardı arkası kesilmez bu yönetimin yaptığı rezalet bununla kalmayacak ss alın bu mesajı bu yönetim gidince dedi dersiniz. Albayrak gibi bi adamı öyle bi mevkiye koymak bile cehalettir başka bir şey değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.