Şimdi Ara

Fiat 500 serisi tutulmadı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/arazi-suv-pick-up-fiat-500-x

500L ve 500X Çoğu düşük km ve 1000 km devirmemiş olanları dahil var.Araç ağzına kadar dolu,otomatik vites,beats ses sistemi...ıvır zıvır fiyatta uygun.Yakıt ekonomisi desen,performans desen onlarda var.T-jet ve multiair LPG ye de uyumlu.Lakin kullananlar memnun değil mi ? Yoksa km artınca elde kalır kaygısından mı,satıyorlar ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fiat 500 Serisi Neden Tutulmadı?

Fiat 500 serisi, dünya çapında popüler olan ikonik bir otomobildir. Ancak, 500L ve 500X modelleri beklenen başarıyı yakalayamadı. Bu durumun birkaç nedeni vardır:

• Fiat 500L Neden Tutulmuyor:

Fiat 500L, 500 serisinin daha büyük ve pratik bir versiyonu olarak piyasaya sürüldü. Ancak, kendine özgü bir kimliği yoktu ve iç mekanı dar bulunuyordu. Ayrıca, diğer minivanlarla karşılaştırıldığında fiyatı yüksekti.

• Fiat 500X Neden Tutulmuyor:

Fiat 500X, bir crossover SUV olarak piyasaya sürüldü. Ancak, segmentteki diğer araçlara göre daha az güçlü bir motora sahipti ve iç mekanı yine dar bulunuyordu. Ayrıca, Jeep Renegade gibi rakiplerle karşılaştırıldığında daha pahalıydı.

Genel olarak, Fiat 500L ve 500X modelleri, kendilerine özgü bir kimlik eksikliği, dar iç mekanları ve yüksek fiyatları nedeniyle beklenen başarıyı yakalayamadı. Sonuç olarak, Fiat 500 serisi, 500 hatchback modeliyle özdeşleşmeye devam ediyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

https://www.sahibinden.com/arazi-suv-pick-up-fiat-500-x

500L ve 500X Çoğu düşük km ve 1000 km devirmemiş olanları dahil var.Araç ağzına kadar dolu,otomatik vites,beats ses sistemi...ıvır zıvır fiyatta uygun.Yakıt ekonomisi desen,performans desen onlarda var.T-jet ve multiair LPG ye de uyumlu.Lakin kullananlar memnun değil mi ? Yoksa km artınca elde kalır kaygısından mı,satıyorlar ?

her marka model araçta durum bu zaten?

https://www.sahibinden.com/volkswagen-golf?a5_max=2016&hasPhoto=true&a4_max=5000&a4_min=1&a5_min=2015

Ekleme: geçen gün comfortline 2 gün, highline 1 günde satılır diyen bir arkadaş vardı. görünen o ki her zaman olmuyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 29 Ağustos 2016; 21:15:27 >

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Millet aldığı fiyata veya aldığının üzerine mi,satıyor ? Bir konu vardı sıfır 1.2 tsi ibiza dan 1000 tl pahalı satıyordu adamın birisi

Şu araç 2016 sı 100.000 tl bandında adam 80 bine satıyor.2015 te 95 e falan almıştır tahminimce.Alternatiflerinde bu kadar doluluk ve işlevsellik yok.

500 X 1.4 T-M.Air Cross Plus - 170 hp - Otomatik 9 Vites 4x4

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-fiat-sahbinden-sifir-ayarinda-500-x-cross-plus-14.500-km-otomatik-331319892/detay

• Çok tipsiz bir araç be, bence tabiki. Biraz da ufak gibi duruyor. Hoş sıradan B sınıfı bir Suv. 0 Benzinli Vitara alırım bunu alacağıma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Millet aldığı fiyata veya aldığının üzerine mi,satıyor ? Bir konu vardı sıfır 1.2 tsi ibiza dan 1000 tl pahalı satıyordu adamın birisi

Şu araç 2016 sı 100.000 tl bandında adam 80 bine satıyor.2015 te 95 e falan almıştır tahminimce.Alternatiflerinde bu kadar doluluk ve işlevsellik yok.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-fiat-sahbinden-sifir-ayarinda-500-x-cross-plus-14.500-km-otomatik-331319892/detay

satabilir. ama önemli olan alan var mı? ben 1 yaşında düşük km de her marka modelde durumun bu şekilde olduğunu belirttim. 500 x gibi ekstrem araçların piyasası çok canlı olmayabilir. ilandaki araçlar birçok sebeple satışta olabilir. kredi borcu, aracı beğenmeme, nakit ihtiyacı vs.

• Bu fiyatlara countryman bulunabilir. 60 kağıt verecek olsam mini seçerdim
  • Bence onlar kolay kolay satamayacaklarini bildiklerinden simdiden ilana koymuslar, e heveslerini de almislardir zaten. Arayan olursa satariz mantigindadirlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E90 Bmw 3 Serisi Alınır Mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Fiat 500 Nasıldır?
    8 yıl önce açıldı
    BMW 1 serisi hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yüksek fiyatından dolayı 500 serisi hiçbir araç ülkemizde doğru düzgün tutulmadı.

İnsanlar Fiat kalitesinin ne kadar ettiğini biliyorlar.

Sen doğru fiyatı insanlara sunmazsan elbette tutunamazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 serileri avrupa ve amerika da belki çok satıyor olabilir ama bu tiple Türkiye'de asla yüksek satış rakamlarına ulaşamazlar
  • 500x in tasarimini begeniyorum,gayet sirin bi arac.

• 500x güzel araç ama arka koltuk ve bagaj kısmı çok çok dar.

• o paralara o tipe başka araçlar alınabilir Nissan juke gibi.
  • Çakar Çakmaz Çakan Çakmak kullanıcısına yanıt
    Mini daha mantikli gibi,piyasasi canli gorunuyor.Yalniz 1.6 duz atmosferik motor mu,kullanilmis ? Lpg uyumu nedir ? Birde Ingiliz mi,Alman yapimi mi ?

• amerika ve avrupa da fiat 500 satışları çok iyi ancak büyük versiyonları hiç bir yerde tutulmadı. türkiye de insanlar sonraki sahibini düşünerek araç aldıgı için fiat 500 gibi bir araç bisiklet muamelesi görüyor ülkemizde. hemen hemen her alanda cahil ve yobaz olduğumuz için çokta takılmamak lazım.
  • Türkiyede seride en fazla 500l tuttu diğerleri tutmadı çok az görüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

500 serileri avrupa ve amerika da belki çok satıyor olabilir ama bu tiple Türkiye'de asla yüksek satış rakamlarına ulaşamazlar

Türkiyede görüş şu bir araba çok satıyorsa en iyisidir

Birinin önüne jaguar xf ve passat koysalar passatı seçecek milyonlarca adam var bu ülkede

• quote:

Şu aracı bir insan niye beyaz alır ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mazda Motor Corporation M kullanıcısına yanıt
    Büyük 500 modelleri bildiğin doblo gibi sürüşe sahip. 500 l nin koltuğuna oturdum bildiğin sandalye gibi. Para verip alınmaz.

Bazı arabalar az satsa da iyidir. Motor-şanzıman olmadığı için satmaz, bayi servis azdır satmaz

Bazısı da bayi servis zibil Her türlü motor şanzıman var ama çöptür satılmaz büyük 500 ler böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Büyük 500 modelleri bildiğin doblo gibi sürüşe sahip. 500 l nin koltuğuna oturdum bildiğin sandalye gibi. Para verip alınmaz.

Bazı arabalar az satsa da iyidir. Motor-şanzıman olmadığı için satmaz, bayi servis azdır satmaz

Bazısı da bayi servis zibil Her türlü motor şanzıman var ama çöptür satılmaz büyük 500 ler böyle

9 seneye yakın doblo 1 seneden beri 500l kullanan biri olarak sürüşünde dobloyla alaka kuramadım sürüşlerini nasıl eşit tuttunuz tebrik ederim

Amerikalılarada sormak lazım dodge ram promaster city ile fiat 500l benziyor mu diye

• Mazda Motor Corporation M kullanıcısına yanıt
    Amerikalının ne dediği beni ilgilendirmez. Benim zevkim ve araç kullanırken aracın bana verdiği sürüş hissi beni ilgilendirir. Özellikle 500x bildiğin suv görünümlü doblo.

500 l nin koltukları ise umutsuz vaka

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.