Şimdi Ara

FIAT 500L vs CITROEN CACTUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ilk arabami alacagim insallah bu sene sonuna kadar. Annem yuruyemedigi icin engelli uzerinden otv indirimden alacagim icin sifir arac almak zorundayiz. Genislik olarak bu iki arac arasinda karar veremedik. Ikiside otomatik olacak tek sart bu. Bagaj da ikinci onemli konumuz.(engelli araci sigacak kadar)

Iki aracinda fiyatlari hemen hemen ayni. Sizce 5 yil binmelik, aile araci olarak hangisi tercih edilmelidir. Tesekkur ederim guzel yorumlariniz icin. Istedigim kriterlere uygun fiyat araligi 75 bini gecmeyecek onerileriniz varsa dinlemeye hazirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkisi de çok hoş ve iyi arabalar, hangisi hosunuza daha çok gidiyorsa onu alin ve keyifle binin.Ben 500L alirdim keyif arabası gibi geliyor bana.. Şimdiden hayırlı olması dileğiyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F882BB31 -- 13 Ekim 2015; 1:52:16 >
  • Bagaj ve iç hacim olarak Cactus mutlu etmez.

500L öneririm

• Cactus ün tipini ben begenmiyorum. 500L derim ben

• cactus ve 500l kullanma fırsatım oldu.Pro'nun da dediği gibi iç hacim olarak cactus sıkıntılı,ben de 500L tavsiye ederim.
  • Tesekkur ederim arkadaslar net cevaplariniz icin..

• İkisinide almazdım.yeni şanzuman ve geniş iç hacim dolayısıyla 5008 öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vallahi ikisindede bir pişmanlığın olmaz ben cactus ü sürmüştüm otomatik vitesine alışırsan güzel araç. Başka düşündüğünüz araç varsa bir gün çıkın test edin arka arkaya aklınızda soru işareti kalmaz.

• Cactüs pişman eder Tuscon vergi indirimi ile iyi rakkamlara gelebilir bir dusunun derım
    75 bin + OTv dusunursek 120_130 bın bandı araclara bakıyorsunuz sanırım?

• quote:

Orijinalden alıntı: L&M

Cactüs pişman eder Tuscon vergi indirimi ile iyi rakkamlara gelebilir bir dusunun derım

130.000 TL bandinda araca bakan neden gelip buraya Cactus mu 500L mi diye konu acsin ? Adam, liste fiyati en fazla 75.000 olacak diyor..

Benim nacizane tavsiyem, madem ÖTV muafiyetin olacak biraz daha aldiginda seni daha cok mutlu edecek araclara bak.. 500L tam gorev adami ama o konsol seni cok tatmin etmeyebilir.. Eger dizel olma zorunlulugu yoksa Quasqai ya da Kadjar olabilir onlarin duz vites 1.2 motorlari tuketim konusunda daha vicdanlilar diye biliyorum. 5008 ya da c4 picasso yu 75.000 civarinda bulamayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

quote:

Orijinalden alıntı: L&M

Cactüs pişman eder Tuscon vergi indirimi ile iyi rakkamlara gelebilir bir dusunun derım

130.000 TL bandinda araca bakan neden gelip buraya Cactus mu 500L mi diye konu acsin ? Adam, liste fiyati en fazla 75.000 olacak diyor..

Benim nacizane tavsiyem, madem ÖTV muafiyetin olacak biraz daha aldiginda seni daha cok mutlu edecek araclara bak.. 500L tam gorev adami ama o konsol seni cok tatmin etmeyebilir.. Eger dizel olma zorunlulugu yoksa Quasqai ya da Kadjar olabilir onlarin duz vites 1.2 motorlari tuketim konusunda daha vicdanlilar diye biliyorum. 5008 ya da c4 picasso yu 75.000 civarinda bulamayabilirsin.

Aynen liste fiyati tavan 75 olmasi lazim.
    Bu iki araci temel secme sebebim bagajlari kabul edilebilir genislikte olmasi. Kadjar ve quasqai bagaj olarak nerdeyse polo kadar.benim icin direk eleme sebebi yoksa kadjari cok begeniyorum.

• Bagaj anlamında Mpv tarzı araçlar ya da Wagonlar yazdığınız araçlara kıyasla çok başarılı üstelik fiyat aralığı da benzer.

Astra SW, i30 CW, Ceed CW ve Megane SW çok başarılı arabalar.
  • Ayrica 5008'e hic bakmadim bile malum fiyati ortada. 3 haneli sayiyi geciyor.😅😅

• Hocam simdi yanlis konusuyosun. Cactusun bagaji dahami buyuk Qq dan Kadjardan

• Balder35 B kullanıcısına yanıt
    Sedan değil o araçlar bir araştırın isterseniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.