2006 model 1.3 multijet dizel aracım kar yağdığında devirdaim pompası çatladı özel bir serviste değiştirdiler fakat sürekli kaçak felen baya uğraştım sonunda kaçakları halletti ama araba gaza bastığımda 3000 devire geldiğinde lıkır lıkır su ses, geliyor ön taraftan acaip bir şekilde bir kaç yere sordum usta havasını almamıştır dediler.
sizce bu nedendir başına gelen var ise bide bu hava nasıl alınır ben alabilirmiyim?
teşekkürler.
yokmu fikri olan veya başına gelen :S
sonunda buldum sizinlede paylaşayım belki ihtiyacı olan olur. akşam bir an önce deneyeceğim :)
Soğutma sisteminin havasını boşaltın Son olarak soğutma sisteminde yerleşmiş olabilen hava boşluklarını almak gerekli olacaktır. Radyatör kapağı açıkken motoru çalıştırın (basınç oluşumunu engellemek için) ve yaklaşık 10 dakika çalışır durumda bırakın. Sonra kaloriferi sıcak konumuna getirerek açın. Bu, soğutma suyunun devir-daimini sağlayacak ve sıkışan havayı dağıtacaktır. Hava dışarı bırakıldıktan sonra biraz daha soğutma suyu ekleyin ancak dikkatli olun; radyatörden serbest bırakılan hava kabarcık şeklinde çıkabilir ve çok sıcak olabilir. Sonra kapağı takın ve taşan suyu bir bezle silin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme