sıfır araba almak istiyorum albea sole ve kia rio arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
kesinlikle rio. alacaksanda dizel almalısın. çok atak bir araba. konfor ve güvenlik bakımından pek tatmin edici değildir. ikinci eli zayıftır.
sormanız bile gerek yoktu.
tabiki kia rio dizel.hem konfor hem serilik hemde performans hemde yakıt.hiç düşünmeyin bile.hayırlı olsun şimdiden.
bence albea ile kıyaslanmamalı bile.. tabiki rio
sorman hata
Kia Rio Dizel 110Bg Comfort modelini tek gecerim Albea ve Sole ile kiyaslamak cok buyuk hata olur.Rio bu paraya fazlasini veriyor segmentine gore konfor performans fiyati gayet iyi.Bence tek rakibi Era zaten ayni platformda uretiliyor motor degerleri ayni.Era 'nin tek avantaji burada uretiliyor olmasi baska artisi yok.Ben sahsen Rio 'mu Era mi deseler Rio'yu tercih ederim.Arkasinda Anadolu grubu Celik motor var servis giderleride cok iyi.Amerikada Kia tutulan bir markadir.
accent yakinda kasa degistirecek, hatta forumda resimleri de cikti. rio nezman degistirecek bilen varmi??
Eğer arabayı uzun süreli 5-10 yıl kullanacağım diyorsan hiç düşünme Kia rio ama özellikle de dizelini al derim 2010 modelinde bir çok şeyi standart yapmışlar ABS klima v.s.Performans olarak çok memnun kalacaksın albea ile kıyaslaman büyük hata Ben Tofaş'ta çalışıyorum Albea kötü araç demiyorum yanlış anlamayın ama arasında konfor,sürüş keyfi,ferahlık performans gibi birçok yönden çok fark var.Bende 2008 model Rio benzinli var sorunsuz bir şekilde kullanıyorum ama tekrar söylüyorum alacaksan 3 lira fazla ver mutlaka dizelini al. Şimdiden ne alırsan al hayırlı olsun...
mehmetyilmaz77 ARKADAŞIM; RİO ZATEN KASA DEĞİŞTİRDİ.
kia rio mu garnde punto mu her yönden parça performans komfor vs
ustadim rio kasa degistirmedi 1 yil once makyajlandi. 3 yil icinde yeni model cikar. fakat accent yeni kasasi tanitimi yapildigi icin onumuzdeki ay da cikabilir 3 sene sonra da cikabilir yeni model.
albea ise rio ya gore cok daha eski bi model. temelleri palio ya dayaniyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme