Şimdi Ara

Fiat Bravo 1.6 M-jet Vs 1.4 T-jet Tercih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar arkadaşlar daha önce yine konu açmıştım aksilikler oldu araç alamadım şimdi tekrar kafamda ki araç ve modeli yazdım bilgisi olan saygın arkadaşlardan fikir almak istiyorum sizce hangisini almalıyım ist trafiginde ekonomik sorunsuz ve güçlü olsun istiyorum hangi modeli önerirsiniz..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turko034 -- 9 Temmuz 2015; 1:36:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• -Ekonomik- can alıcı nokta burası olmuş. Tjet'in bu isteiğinizi pek karşılayabileceğini sanmıyorum. Multijet en iyi seçim olacaktır. Hem de piyasası yavaş olan bir araba bir de Turbo Benzinli olursa satmanız bayağı zor olur. 120HP Dizel biçilmiş kaftan..
  • tjete lpg takilabiliyor, eger fark kayda deger bir farksa benzinli modeli alabilrsiniz

• LPG ' li t-jet lerin piyasası piyasasıda ucuz. Alın bir tane LPG'Lİ T-jet Bravo en iyi seçenek olur bana göre.
  • Bende 2009 bravo 1.4 t jet var

şehir dışı ortalama 6-7 litre, şehir içi 8-9 arası,
    ist trafiği 10 litre. Bana kalırsa aynı para olsa bile t-jet al, dizelin sesi çekilmez
  • Mjet gibi bir motor varken ugrasma tuple benzinle.

• quote:

Orijinalden alıntı: ATaİk_

Bende 2009 bravo 1.4 t jet var

şehir dışı ortalama 6-7 litre, şehir içi 8-9 arası,
    ist trafiği 10 litre. Bana kalırsa aynı para olsa bile t-jet al, dizelin sesi çekilmez

Yakıt konusu korkuttu beni gerçekten sanırım ekonomik olarak M-jet arkadaşların dediği gibi en uygun seçenek görünüyor..
    Peki alırken nelere dikkat etmeliyim doğrusu pek bilgim yok piyasa degeri nedir 1.6m-jet 120Hp'lerin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT DOBLO 1.3 mü 1.9 mu ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.6 litre Multijet çok ekonomik,çok sağlam ve çok güçlü bir motor.

Ancak ben size şöyle bir öneride bulunayım.Sabahın ilk ışıkları ile saat 4-5 gibi motoru soğuk bir Bravo 1.6 MJet'in sesini dinleyin.Sonra içine binin müziksiz sadece rölantide bir dinleyin.Bu ses benim için hiç sıkıntı değil diyorsanız dakika düşünmeden alın.Ses dışında her açıdan memnun eder çünkü.Lakin 1.6 MJet kendini traktör motoru sanıyor.Eski 1.4 TDI 3 silindirli motorlar da rezildi ses açısından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

1.6 litre Multijet çok ekonomik,çok sağlam ve çok güçlü bir motor.

Ancak ben size şöyle bir öneride bulunayım.Sabahın ilk ışıkları ile saat 4-5 gibi motoru soğuk bir Bravo 1.6 MJet'in sesini dinleyin.Sonra içine binin müziksiz sadece rölantide bir dinleyin.Bu ses benim için hiç sıkıntı değil diyorsanız dakika düşünmeden alın.Ses dışında her açıdan memnun eder çünkü.Lakin 1.6 MJet kendini traktör motoru sanıyor.Eski 1.4 TDI 3 silindirli motorlar da rezildi ses açısından.

Doğrusu hiç bravo sürüş vs deneyimim olmadı ancak belirli süre çaliştiktan sonra normalleşiyorsa sıkıntı yok bu ses leon 1.6 kadar var mı?

• t-jet motorlar lpgye uyumlu. lpgnin fiyatı çok uygun totalde dizele göre daha avantajlı olur. yalnız multijetin dizelinin piyasası daha iyi. donanım olarakta emotion bulabilirsen onu al.
  • Sırf o tork için bile dizel alınır

• bravonun zaten piyasası çok düşük , şuan satıyosa dizeli için satıyo , bide 1.4 turbo benzinli bir bravoyu sittin sene satamazsınız.
    2.5 sene kadar tjet punto kullanmıştım lpg ye çok uyumlu olmasada pek sorun çıkarmayan başarılı bir motor.
  • Peki fiyat aralığı nedir nelere alırken dikkat etmeliyim?
    bide 120likle 105 lik olanı katıştırıyorlarmış chiple nasıl anlaşılır bu:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turko034 -- 9 Temmuz 2015; 12:45:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.