Şimdi Ara

Fiat Bravo Hala alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
24.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arabaya en fazla kaç para verilir. Bu fiyata bu araçtan daha iyi araçlar varmıdır? 45.000 50.000 vermek mantıklı mı?

• Fiat in kastığı arabalardan biridir.Firma politikası gereği uygun fiyatlı ve nispeten kalitesi düşük araçlar üretiyor olsa da arada sırada sınıfında ciddi söz sahibi olacak modeller üretiyor Fiat.Bravo da bunlardan biridir, rakiplerinden en ufak eksiği olmamakla birlikte motoru ve donanımı son derece iyi.Yol tutuşu ve kalitesi de son derece yüksek.Gonul rahatlığı ile alınır.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Fiat Bravo Hala Alınır mı?

Fiat Bravo, 2007-2014 yılları arasında üretilen kompakt bir otomobildir. Uzun bir geçmişe sahip olmasına rağmen, "Fiat Bravo alınır mı?" sorusu hala merak edilen bir konudur.

Fiat Bravo Yorumları:

Fiat Bravo sahiplerinin yorumları genellikle karışıktır. Bazıları aracın yakıt verimliliği, geniş iç mekanı ve sportif sürüşü gibi özelliklerini övmektedir. Ancak bazıları ise güvenilirlik sorunları, sert süspansiyonu ve sınırlı bagaj hacmi gibi konularda şikayetçi olmuştur.

Fiat Bravo Neden Tutulmuyor?

Fiat Bravo'nun tutulmamasının birkaç nedeni olabilir. Bunlardan bazıları şunlardır:

• Güvenilirlik sorunları
    • Sert süspansiyon
    • Sınırlı bagaj hacmi
    • Rekabetçi pazar

Fiat Bravo Nasıl Bir Araba?

Fiat Bravo, kompakt sınıfında yer alan bir otomobildir. Sportif bir tasarıma, geniş bir iç mekana ve iyi bir yakıt verimliliğine sahiptir. Ancak sert süspansiyonu ve sınırlı bagaj hacmi gibi bazı dezavantajları da vardır.

Fiat Bravo 1.6 Multijet Alınır Mı?

Fiat Bravo 1.6 Multijet, dizel motorlu bir modeldir. Yakıt verimliliği yüksektir ve iyi bir performans sunar. Ancak bazı sahipler dizel motorun gürültülü olduğunu ve bakımının pahalı olabileceğini belirtmiştir.

Sonuç olarak, Fiat Bravo iyi ve kötü yönleri olan bir otomobildir. Alınıp alınmayacağına karar vermek, bireysel ihtiyaçlara ve tercihlere bağlıdır. Araştırma yapmak, sahiplerin yorumlarını okumak ve bir test sürüşü yapmak, bilinçli bir karar vermenize yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kesinlikle alınır

İlaç gibi araba şu piyasada.
  • Çok güzel araç
  • Kasası bir çok güncel arabaya 10 basar
  • Temizini bulursanız neden olmasın, bende düşünmüştüm bir ara ama sonradan vazgeçtim. Puntom varken niyetim onu satıp bravo almaktı. Donanımı, tipi, motoru çok cazip geliyordu o zaman. Sonra fikir değiştirip başka markaya yöneldim. Şimdi bile fiyat perfomans aracı ama temiz ve bakımlı olması şart. Düşük km bulursanız kaçırmayın.

Not: 2. elde hemen satayım derseniz biraz sıkıntılı olabilir. 2. el piyasası biraz daha yavaştır. Gerçi bu işler nasip işi burasıda ayrı konu.
  • Kaliteli güzel alınır
  • Cok guzel araba esasen ama piyasada temizi kalmadi. Temiz tek tük arac aşırı pahalı.

Fiatin en buyuk salaklığı bu arabayi guncellememek oldu. Ufak makyajla bu arabanin hala gideri vardi. Far grubu makyaji ic mekana ekran ve biraz modernizasyon oldi bitti. Egeadan kat guzel araba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiat in kastığı arabalardan biridir.Firma politikası gereği uygun fiyatlı ve nispeten kalitesi düşük araçlar üretiyor olsa da arada sırada sınıfında ciddi söz sahibi olacak modeller üretiyor Fiat.Bravo da bunlardan biridir, rakiplerinden en ufak eksiği olmamakla birlikte motoru ve donanımı son derece iyi.Yol tutuşu ve kalitesi de son derece yüksek.Gonul rahatlığı ile alınır.
  • LanciaDeltacı kullanıcısına yanıt
    "Fiat, golf ayarında bi araç yapsın biz de alalım" diyenleri ters köşe yaparak "Fiat'a o kadar para verilir mi" savına döndüren bi arabadır...
  • Eski aracim, sattigima pismanim o kadar diyeyim size. Sahibinden temizi bulunup alinir. Tek sorunu otm. Klima klape arizasi onun da tamiri var.
  • Bende var ve 3,5 yıldır kullanıyorum.Özellikle yola gidişi gerçekten verdiğin parayı kuruşuna kadar hakkettiğini gösteriyor.3,5 senede bir egr kapağı bir de debriyaj rulmanı patladıBaşka da bir sıkıntı yaşamadım.
  • Bravo hala temizi var. Titulmuyor diye biliniyor ama fiyat normal tutulursa anında gider. Ben de bravo sahibiyim ve aracı satmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

"Fiat, golf ayarında bi araç yapsın biz de alalım" diyenleri ters köşe yaparak "Fiat'a o kadar para verilir mi" savına döndüren bi arabadır...
    131 çok başarılıydı, tipo çok başarılıydı, bravo/brava aynen çok başarılıydı (tr hariç), stilo çok kasılmasına rağmen çok başarısızdı, tekrar bravo adını deneyelim belki tutar dediler, tutmadı. Tr hariç

Tekrar tipo denediler. Bence bunlar içinde sadece son modelde kaliteyi düşürdüler. Ama hiçbir zaman da bir golf değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 2 Ocak 2019; 22:52:35 >
  • Özel mesajdan konumunuzu atın, yakınsak buyrun bi kullanın hocam. 210 bin kmde şuan. Sıfır Insignia var ama bravodan aldığım keyif bambaşka. 17 yaşında heves etmiştim ve yaşım büyüyünce 2009 modelini aldim ayda 4000 km biniyorum.
  • 5 yıl kullandım, direksiyon çevirince ses gelmesi gibi basit bir arıza dışında tek bir sorun çıkarmadı.

Şimdiye kadar kullandığım en sağlam ve sorunsuz arabaydı.

Bence alınır, şu piyasada F/P aracı.
  • Çok beğendiğim bir araç. Bazen yolda, parkta görüyorum ve albenisi yüksek bir araç. Araç çok kaliteli duruyor.

• ikinci elde alınabilecek en iyi f/p araçlardan biridir.

2 sene bindim. bu fiyata bu segmentte bulmak zor. yol tutuş, performans, multijet motor, iç/dış tasarım...

markası fiat yerine vw olsa yere göğe sığdıralamazdı. bu aracın tek kaybı fiat olması bence
  • şu anda hali hazırda kullanıyorum, otomatik ihtiyacı olduğu için satıp otomatik bravo almayı düşünüyorum. bu rakama bu kalitede başka bir araç alamıyoruz, gerçekten hali hazırda fiatın en güzel aracı. birçok fiat alınmaz diyen kişi bindiğinde ne kadar bunun piyasası alsak mı diye düşünüyor. büyük hatalardan biri bu aracın üretiminin durması, manyak fiat politikası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoe_ -- 3 Ocak 2019; 15:16:17 >
  • bu aracı almaya çok niyetlendim güzel dolu bir araç fakat temizi iyi paraydı.

fiatın en beğendiğim aracı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.