arkladaslar ben bujileri deistirdim uzerinden eski bujileri 4 tırnaklı cıktı.bende aynısını gidip aldım yenşisini taktık.bazı ustalar dediki 4 tırnak buji bunlara uymaz bazılarıda dediki bunlar için harika dedi.ne yapayım kalsinmi cıkarttırayımmı bujileri.kararsız kaldım yrd edin pls
4 tırnak bujiden korkmana gerek yok. Burada kısaca konuşmuştuk. Bir göz at istersen. Ama kişisel tavsiyem aracının orjinal bujisini kullanman. ısı değerleri değişik olabilir. Mutlaka bir yetkili fiat servisine sor.
orj bujinizin karşılık tablosundan bakıp karşılığna denk gelen 4 tırnaklı bujiyi taktılarsa hiç sorun olmaz.
aslında dört tırnaklı buji orjinal aracın bujisi olmadığını biliyorum.Bir zararı olabilme olasılığı düşüktür çünkü bunun için buji kablolarının ve özetle bujiye iletilen voltajın düşük olması gereklidir.
Ancak eğer aracınızın sistemi yeterli voltaj üretemiyorsa zarar değil ama notr bir durum olabilir.her koşulda çok tırnaklı buji kıvılcım çakma olasılığını artırır.Aynen manyetolu çakmak gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme