Fotoğraf çekseniz daha basit olur sanki |
FIAT EGEA CROSS (ANA KONU) (35. sayfa)
-
-
Merhabalar, bu 10 inç ekranlı android auto ile telefona bağlandığımda Spotify uygulaması açılımıyor. Müzik çalıyor, ekran donuk. Değişim kontrol yapılamıyor. Albüm görselleri vs açılmıyor. Cihazı unut yeniden bağlantı kur yöntemini denedim işe yaramadı.
Tavsiyesi olan var mı neden böyle yapar? Bu arada aracı yenice bayiden teslim aldık. -
Cross Wagon lounge hibrit önerir misiniz?
Kronik arızalari, pil ve motorla ilgili handikaplari var mıdır?
Bir de sedan ile cross wagon arasında kalite farki vs var mıdır hangisini onerirsiniz?
Bir de lounge pakette hoparlör markası Beats diyenler var, dogru olabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallpox -- 30 Temmuz 2023; 19:5:27 > -
Sedanla kalite farkı var alacaksınız Cross yada cross Wagon alın. Pille ilgili ben sorun duymadım araç çıkalı 1 yıl oldu zaten. 1 senede bozulmaz lityum piller.
Loungede 2 hoparlör fazlası var beats harman kardon gibi bir hoparlör yok. 6 hoparlör diyor ama ikisi ön kapılarda ikisi arka kapılarda son ikiside torpido üstünde tweeter hoparlör gibi.
-
Eyv hocam tskler.
Bir de 1.6 dizelle hibrit arasında 115k fiyat farki var, güç ve tüketim olarak hemen hemen birbirine benzer.
O tutar hibrite vermeye değer mi? Bir de hibrit yeni teknoloji, dizel yılların tecrübesi
-
Bu saatten sonra dizel alınır mı size kalmış. Adblue sorunuda var adblue ucuza kaçabileceğiniz bir yakıtta değil sorun çıkartıyor.
-
Adblue 10 bin km gidiyor en az 5 lt almamıştı en son doldurduğumda. 5 lt 200-250 tl komik bir rakam. 40 bin km sıfır sorun. O adblue psa araçlarda sıkıntı çıktı tasarım sorunu denilmişti. Dizele gelince bence büyük avantaj azalmış olabilir ama bu bizim değil üretinin hayrına zira emisyonlar sıkılaştı motor maliyeti yüksek. Ticari araç tırdan minibüse dobloya dizel. Giderek ötv vs benzine yüklenecek dizel tarafında esnaf ve ticaret var hep avantajlar olacak fiyatlarda..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 2 Ağustos 2023; 10:23:45 > -
Merhaba. Fiat Egea Cross Wagon Lounge+güvenlik paket+plus paket 1.6 DCT dizel ile aranıza katıldım. Aracı 6 aydır kullanıyorum. Sorularınız varsa alabilirim. Benim de bir sorum olacak. Cross Wagon için krom cam çıtası bulamadım internette. Bulan, yaptıran var mı?
-
Bende 1.4 fire street ile aranızdayım. Yarın aracı teslim alıyorum. İlk aracım düz vitesdi sonra ki 2 aracım otamatikti şimdiki tekrar düz vites acaba alışması çok mu zor olur. En son 5-10 yıl oldu düz kullanalı. Her aracı 5 er yıl kullandım ortalama. Yokuşta mı geri viteste mi fren özelliği yokmuş diye okudum bir yerde acaba ama sıkıntı olur mu. Yokuşta kaydırma gibi ekonomik nedenlerle düz benzinli aldım hem parçası servisi en ucuz sıfırlardan diye. -
Fiatta adblue sorunu var ucuz adblue alınca sistemi bozuyor. Araba çalışmaz hale geliyor. Servisten veya opetten almanız lazım.
-
Biz arabaya torpido izalatörü, ön tampon üst muhafaza bakaliti aldık sadece. Okyanus mavisi cross wagona krom cam çıtasına bence ihtiyaç yok.
-
Kaput bakalit tam olarak neye yarıyor? Torpido izolatr fark yaratıyor mu ses olarak?
-
Adblue bitince de öyle oluyor ama abartılıyor hiç sorun yaşamadım 3 krşluk bir şey bir zahmet kaliteli koysunlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: PtolomeoKaput bakalit tam olarak neye yarıyor? Torpido izolatr fark yaratıyor mu ses olarak?
Klima faninin olduğu bölüm komple açık ses olarak farki vardir illaki ama biz aldığımız gibi taktık araçta benzinli zaten dizel gibi sesi yok çalıştığını bile anlamıyoruz icindeyken.
-
O da bir masraf sonuçta dizel ucuz değil.
-
Kardeş 10 bin km de 200 tl adblue fiyatı ne masrafı? Adblue motor ömrü içinde çok olumlu bir şey dandik enjektör temizleyicilerinin biri bundan pahalı niye bu kadar çabalıyorsun dizel kötülemeye? 9-10 lt ile geziyor otomatik benzinliler benim ortalama 5 şu anda tüm taşımacılık benzine döner karlı olsa…
Aldığın hybrid asıl komlex ve arıza olasılığı yüksek lityum piller cep telefonundaki lityum bataryanın aynısı 2 sene sonra teklemeler başlayınca göreceksin batarya masrafını, aktarma sıkıntıları vs hepsi risk bu işin piri japonlar gerisi risk…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 3 Ağustos 2023; 8:55:55 > -
Birader sen bi dizele bin ses var mı yok mu sonra değerlendir ses dizelde de yok euro 6 sonrası benzinliden farkı yok.
-
Açıkcası çok sıkışık uzun trafik yoksa hele uzun yol yapılıyorsa otomatik çok gereksiz ve ayrıca keyifsiz. Ben özlüyorum manueli. Sağlamlığı uzun ömrü sorunsuzluğu yakıt avantajı vs cabası. 1-2 günde alışırsınız.
-
Hybrid tam değil mild hybridden hallice direkt şanzıman içinde elektrik motoru. Yakıtı dizelden yüksek bakabilirsiniz ort. tüketimllere kullandığı piller lityum ve kapasitesi düşük 2-3 sene ze biter performansları değiştirirseniz büyük paralar değişmezseniz çıkacak yakıt 8-10 litrelere bir de fazla para verip alacaksınız neye yaradı? Bunları bir değerlendirin derim.
-
Bi önceki aracım 1.6 dizel 500l idi. Şimdi 1.4 benzin. 500L bunun yanında traktör gibiydi diyebilirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X