Şimdi Ara

FIAT EGEA CROSS (ANA KONU) (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.233
Cevap
70
Favori
153.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Euro6 öncesi öyledir hele kaput izolasyon vs yoksa ama euro6 yani son 2-3 yıllık multijet araçlara yaklaşın ya da içine binin bakalım traktör nereye gitmiş… Ayrıca o 1.4 benzinli yokuşlarda eski dizelden çok bağırıyor…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 3 Ağustos 2023; 9:52:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ptolomeo kullanıcısına yanıt
    Kredi verselerdi 1.6 dizel alırdım şahsen. Manuel.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    500l de euro 6. 1.4 benzinli keşke yokuşta gitsede bağırsa 😂😂😂

Yenileri olabilir. 1.6 dan sonra 1.4 eşek gibi.

• burakgibiyim B kullanıcısına yanıt

Dizel olan 500l euro kaçtı? Ben beğeniyorum 500l long olsa onu da alabilirdim.

Euro 6. 500L 1.6 dizel mükemmel bi araba ama ikinci eli çok kötü. Kronik sıkıntıları var. Ama yine de şu piyasada en iyi araba.

• Cross kullanıcılarına da öneririm

https://forum.donanimhaber.com/yeni-fiat-egea-ana-konu-paylasimlar-buradan--105588473-558#156491944

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Birax kazık ama

Kuponla alın, taksite bölünce mis. Ben aldığımda 280 tl filandı, enflasyon gerçeği 😂 arabaya taktığım aksesuarlara 4500 tl Civarı ödedim şimdi almak istesem 7000 den aşağı tutmuyor...

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Alakası yok aynı satıcı audi a3 için olanı 320 ye satıyor resmen kazık alt tarafı yapışkanlı halıflex gerçek yapışkanlı yalıtım malzemeleri çok daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 3 Ağustos 2023; 19:37:16 >

1.5-1.6m verip a3 alıyorsun kapı cepleri kaplı değil vay be 😁

• ozkan6606 O kullanıcısına yanıt

Benim araç tutku kırmızı. Bu renge çok yakışacağını düşünüyorum.

FIAT EGEA CROSS (ANA KONU)

FIAT EGEA CROSS (ANA KONU)

Bi önceki arqbamı kırmızı olsun beş kuruş fazla olsun dedim. Bi daha hayatta kırmızı almam. Renk çok güzel ama en ufak çizik belli oluyo. Sağolsun millet kapı açarken ayı gibi açtığı için harita gibi oluyo araba.

• Selam arkadaşlar, aracım 2022 dizel otm.1,6 egea cross. (Street plus)5700km.de.
    Bir sorunum var,aracı stop ettiğimde kontak anahtarını zaman zaman vermiyor. (Vites P de iken) tekrar aç kapa yapıyorum ,o zaman ancak çıkıyor. Bu sorunu yaşayan oldumu aranızda? Özel bir yöntemi mi var? (Direksiyona hiç dokunmadan sanki anahtarı çekmek mi gerekiyor? bilemedim)
    Önceki aracımda otomatik ti,bu tip sorun yaşamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 8 Ağustos 2023; 1:31:1 >
  • beyler selam izmirden egea cross 1.4 ile aranıza katıldım. zorla aksesuar satıldı maalesef biraz kandırıldım o konuda mecburi dediler mecburi değilmiş. sigorta kasko konusunda da mecburi dediler. boyle bir konu varmı? daha fazla bunlara para kaptırmak istemıyorum. sigorta kaskoyu da bayiden yaptırmak zorundamıyım?

• kerim35 kullanıcısına yanıt

Yaptırın arabayı aldıktan sonra iptal edip dışardan yaptırın tekrar. Yaptirmazsaniz arabayı vermeyecekler muhtemelen.

• Selam arkadaşlar diesel 1.6 kullanıyorum 2022 model partikül filtresini iptal ettireyim mi ? Bazı arkadaşlar iptal ettir masraf açmadan diyor, bazısı emisyondan geçmeyebilir diyor, sizin tavsiye ne olur yüksek devirde kullan diyen arkadaşlar da var ama yine de tam temizlik sağlamıyormuş

• king in the north kullanıcısına yanıt

Emisyonda sıkıntı olacak kadar bir aralık oluşmaz sanmam ama eminim diyemem uzmanı değilim. İptal yazılımsal değil mi? Olmazsa muayene öncesi aktif ediledebilir. Benimde aracım 1,6 basit bir şeyse ben de yaptırırım ancak performans ve yakıta olumlu etkisi var mı sordunuz mu?

Emisyonda sıkıntı olmaz çünkü emisyonda Co2 gazı ölçülüyor ama dpf zaten nox gazları için. Aracın üstündeki parçanın yazılımsal iptali olmaz, sökülüp dpf kazanı boşaltılır daha sonra egzozdaki back pressure değiştiği için araca ona göre yazılım atılır. Performans eğer ki siz yazılımı soft stage 1 olarak yaptırırsanız artar. Tüketim gazladığınızda bir tık artar ama normal kullanımda fark olmayacaktır hatta bir tık düşebilir çünkü araç daha rahat çalışıyor boğulmuyor.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.