Şimdi Ara

FIAT EGEA CROSS (ANA KONU) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.233
Cevap
70
Favori
153.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

araştırdım iptal ettirince performansta sıkıntı olmuyormuş fakat turbo üzerindeki basıncı arttırdığı için ömrünü azaltıyormuş, bir de yeni model diesel araçlarda hareket halinde pasif rejenerasyon oluyormuş araç partikülleri kendisi yakıyormuş bu esnada, o yüzden iptal edilmesine gerek yok dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • king in the north kullanıcısına yanıt

Evet cleaning yapıyor ama yetmiyormuş gibi bir şey yazmışsınız ilk mesajda ben de o yüzden acaba demiştim…

• Doblo 120likten egea cross 1.4e gecince guc farki inanilmaz oldu. Sizce bundan sonra 1.6 multijet egea cross otomatik veya 1.5 otomatik mi kovalayim. Yoksa esdeger fiyatlarda corolla veya 1.0 octavia mi

muhtemel en gec 1 sene en erken 6 aya(param olursa) degsim yapmayi dusunuyorum.

• Methotrexate kullanıcısına yanıt

Hacim ihtiyacı varsa kesinlikle Octavia, Corolla yine atmosferik olacak sizi tatmin etmez. 1.6 mj Egea da güzel seçenek, hacim yeterli geliyorsa dizel oto egea alırdım ben yerinizde olsam.

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim dusunceniz icin. Egea crossun bagaji arka koltugu baya memnun ediyor. Sadece malzeme kalitesi bi dusunduruyor beni octaviaya karsi.

Octavia tabiki daha kaliteli ama bu sefer de 1.0 etec motor 1.6 Multijet kadar güçlü olmayacak yine al gülüm ver gülüm durumu var.

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Dizeller sonlanacak meselesi var acaba ne kadar etkiler

Ağır vasıtalarda, lojistikte, deniz ulaşımında hala alternatifi yok. Otomobilde de özellikle bizim ülkemizde yakın zamanda bitmeyecek.

Kral çok heç sormuşsun be!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    En az 10 senesi var daha

Dizel her zaman iyidir. 30 km lik bi yolda 100-110 km bandından yaktığım yakıt. Ortalama 3.2 lt

FIAT EGEA CROSS (ANA KONU)

• ozkan6606 O kullanıcısına yanıt

Bu arada aracım 1.6 dct Egea Cross Wagon

Güzel değer arabada kaç kişi vardı yük var mıydı?

Bende uzun yolda en düşük 3.8 litre gördüm 1.0 motorda. Arabada 5 kişi bagajda doluydu klimada açıktı. 90 km hıza adaptif sabitleyiciyle.

• Arabanın bu motor şanzıman ikilisiyle boş ağırlığı 1435 kg. Araçta 2 yetişkin, 1 çocuk vardı. Piknik dönüşü malzemeleri vardı :) Semaver, mangal, vs. Bu motor sakin ve dikkatli kullanırsan gerçekten çok az yakıyor. Güç istediğinde güç, ekonomi istediğinde ekonomi veriyor.

Sizin değer de benzinli bir araca göre çok iyi. Aracınız Cross Wagon mu? Güle güle kullanın inşallah

Evet cross wagon bu gördüğüm değer uzun yoldaydı şehir içi 8 litre civarı.

• Arkadaşlar 1.6 dizel otomatiğin, şehir içi ve dışı yakıt ortalaması kaç?

• sahinkral1 S kullanıcısına yanıt

Kullanma bağlı olarak değişmekle birlikte normal kullanımda,

Şehir içi : 4,5-5,0

Şehir DIşı : 3-3,5

• Bunlar çok iyi değerler tutturan varsa. Bende 1.6 Egea Cross Wagon var otomatik. Şehir içi ortalama 5.5 ortalama hız 35 km. Şehir dışı da hıza bağlı. Örneğin 110 sabit hızda 3.5 lt, 120 sabit hızda 4 lt civari

Hocam memnun musunuz araçtan? Tavsiye eder misiniz? Megane icon ile bunun longuage arasında kaldım. İlerki zamanda almayı planlıyorum.

• merhaba. Bende EGEA 1,3 Urban vardı. 2017 model. Otokoça takas ile 540 veriyoum. 855 Bine 1,4 urban kurşun gri alıyorum. Geri görüş kamerası takılı olduğu için fiyat liste fiyatının üzerinde. Benim aracın piyasası 600 civarında ama araç bulabilmek adına 50-60 bin zararı göze aldım.

arabanın görünüşü ve donanımı hoşuma gidiyor. Bu sayfayı takip edeceğim.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.