Şimdi Ara

FIAT EGEA CROSS (ANA KONU) (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.233
Cevap
70
Favori
153.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben memnunum hocam. Bana bagajı büyük araba lazımdı. O yüzden Cross Wagon tercih ettim. Bence tipi de güzel.

Megane da çok iyi araba. Hele de icon sa çok iyi donanım. Egea sedan mı Megane sedan mı derseniz Megane tabiki. Ama ihtiyacınız zevkinize göre Cross veya Cross Wagon kasayı tercih edebilirsiniz. Bir de şunu bilin ki Egea sedan kasa ve diğer kasalar arasında gerçekten fark var. Cross Wagon genelde Avrupa için üretildiğinden bunu ikisini de kullanınca anlıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozkan6606 O kullanıcısına yanıt

Aynen katılıyorum bu dediğinize cross ve cross wagon yurtdışı ihraç ağırlıklı araç olduğu için kalite farkı var.

• ozkan6606 O kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Şirket aracı olarak egea cross kullanıyorum. 2023 logue + güvenlik paketi, 1.6 dizel otomatik. Öncesi 2018 Megan touch otomatik dizel kullandım. Megan bana daha rahat geldi. İkisi arasında tercih yapacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozay O kullanıcısına yanıt

Tabiki Megane hocam, motor şanzıman kombinasyonu olarak 2 araçta da ne düşünüyorsunuz ? 1.3 tce edc vs 1.5 hibrit mi ?

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Dizel olacak bluehdi. Touch kullanırken ort 5.5 lt idi. Benzin 7 lt olur tahminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozay -- 11 Eylül 2023; 21:12:34 >

Şimdiden hayırlı olsun hocam, bence BlueDci ekonomi olarak daha mantıklı bir motor.

Teşekkür ederim. Şu an için düşünüyorum. Kısmet 👍

Aralarında 300-400 bin fiyat farkı da olması lazım hocam. Megane dizel otomatik en alt paket 1.4 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abidig -- 11 Eylül 2023; 23:11:58 >
  • abidig kullanıcısına yanıt

Biraz daha ödeyip Austral almak daha mantıklı oluyor o zaman sanırım.

Ben 2. el düşünüyorum. 2021 22 model gibi.

Aynı şekilde ikinci elde de yakın 300 bin civarı fark olur. Kıyaslamak mantıklı olmaz açısından dedim hocam. O fiyat farkına göre cross tabi ki ama para varsa megane daha iyi bence. O açıdan dedim. Ya da daha eski model ile aynı paraya olabilir.

Önceliğim Megane olacak 👍

• Hocalarım bayilerde Cross 1.4 street veya urban gören var mı

• Yeni donanım paketi hayırlı olsun

Orada yazan fiyat cross için değil yalnız. Şimdi baktım Cross olanı renk farkı ile manuel benzinli en ucuz 950 binden başlıyor.

• Arkadaşlar bu yeni ötv düzenlemesi olunca bizim cross fiyatları düşer mi artar mı hangi dilime giriyor. Birde tüp taktırmak hâla mantıklı mı nasıl bir düşüş oldu mesela. Benzinde iken kaç liraydı tüpte kaça düştü km başı. Ve toplam LPG maliyeti ne oluyor. Sorun çıkarıyor mu. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim..

• Değerli arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce egea cross 1.4 ile aranıza katıldım. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

araca bindik, aracı çalıştırdık. camları açmak için uzun süreli basıyorum ön iki cam otomatik sonuna kadar açılıyor.

ancak aracı durdurduktan sonra camları kaldırmak için uzun bastığımda sadece şöför camı otomatik kapanıyor sağ cam kapanmıyor. kapanana kadar düğmeyi bırakmamam gerekiyor.

Sizde de böyle mi diye soracaktım. Yoksa servise mi sorayım.

• atokgozlu kullanıcısına yanıt

Evet böyle bazı araçlarda tüm camlar öyle sürekli basılı tutmayı ister hatta arkası elle çevirmeli bile var. Cross ta en boş modelde bile en azından böyle olması iyi bir özellik bence keşke hepsi tek tıkta açılsa ama en baz model için bence yeterli.

• aslında lounge paket :)) bir cam otomatik diğeri de otomatik açılıyor ama kapanmıyor. :)

• atokgozlu kullanıcısına yanıt

Güvenlik önlemi sanırım, el sıkışmasına vs karşı sensör koyup maliyetle uğraşacaklarına özelliği iptal etmişler. Yazılımla 4 camı da otomatik hale getirmek mümkündür muhtemelen, yapacak yer bulmak lazım.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.