Şimdi Ara

FIAT EGEA CROSS (ANA KONU) (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.229
Cevap
70
Favori
152.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Depo 50 lt. eğer sıkıntı olduğunu düşünüyorsan servise gösterebilirsin. Fiat yol arkadaşım uygulamasını kullanıyor musun? Eğer aboneliğin var ise orada kaç lt yakıt olduğunu da görebilirsin.

• Malesef benim araçta yol arkadaşım uygulaması yok. Serviste ekstra satın almam gerekiyormuş. Aracı muhtemelen servise göstereceğim. Ağustos ayında satın aldığımda ışığı yanıyordu aracı fulledik 40 litre aldı. Ayrıca yol bilgisayarından kontrol edip şu kadar tükettim diyorum fullemeye gidiyorum hep daha fazla yakıt alıyor. Araç 10 km gitmeden full çizgisinden düşüyor. İlk başlarda dizel olduğu için adblue yer kaplıyor deposu küçük 40 litre herhalde diyordum ancak bariz bir sorun gözüküyor.

Cevabınız için çok teşekkürler

• İki hafta önce park halinde duran aracıma bir sürücü bozuntusu sol arka tampondan girip sol ön kapıdan çıkıp sol yan aynayı da kıracak şekilde çarpma/sürtme şeklinde hasar vermiş ve olay yerinden de kaçmış. Yeri gören bir kamera kaydı da polis tarafından bulunamadı. Mahalleli aynı şekilde durumdan bihaber. Polis de temenni verir gibi günde 10 tane oluyor böyle çarpıp kaçma diyor.

Aracı satın almış olduğum servisten hasar dosyası açtırıp tespitini yaptırdık sigorta kabul etmiş sorunsuzca ancak iki hafta oldu ve servisten sıra bekliyoruz yoğunluk var diye.

Kısacası aracı aldıktan sonrasını da düşünerek bu servis kalitesi ile bir daha Fiat ailesinden araç almayı düşünmem. Alacak arkadaşların da dikkat etmesini öneririm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • otomania kullanıcısına yanıt

Piyasada çok satılan tüm araçların servisleri yoğun oluyor maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30.000 kmdeki aracın buji ve fren yağı değişir mi? Fiat garanti dışı kalmaması için 2 yaşındaki araçlarda şart koşuyormuş. Servis bilgisi

• b4s4y3v kullanıcısına yanıt

Servis periyodu var, bazı malzeme ve sıvılar belirli sürelerde mutlaka değişmesi gerekiyor. Servis kitapçığı mı ne öyle bir doküman var, orada görebiliyorsunuz hepsini.

• b4s4y3v kullanıcısına yanıt

Fren hidroliği 2 yılda değişirde buji için 40 bin km diyorlardı demek ki 30a düşmüşler yine.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt

1.0 lounge var bende. aynı sorunu yaşıyorum.

sadece geçişte sorun değil, ses bile alıyorum gacır gucur ediyor.

servise götürdüm, ilk defa mı fiat kullanıyorsunuz dedi.. daha önceki aracım nissandı ve hiç sorun yaşamıyordum.

siz sorunu çözdünüz mü yoksa halen geri viteste sorun var mı?

• Arkadaşlar arkadaşımın iki gün önce teslim aldığı anahtarsız çalıştırmalı aracında kapıları yaklaşınca otomatik açıyor, Ama uzaklaşınca kendiliğinden kilitlenmiyor, kumandayı kullanmak gerekiyor. Bayide teslim aldığında problem olmadığını söylüyor, ama eve geldiğinden beri bir türlü kilitlememiş.
    Bununla ilgili bilgisi olan var mı?

Not: bayide seramik kaplama yapıldığı için yağmur nedeniyle 2-3 gün kullanma garajda beklesin demişler. O yüzden araç yatıyor, kendim test etmedim kendisinin bu konuda deneyim yok araç ayarlarına da hiç hakim değil.
    Bir çözümü varsa gidip ben yardımcı olacağım

• ESER14 kullanıcısına yanıt
    Egea da o şekilde zaten. Elini atınca açılır, otomatik kilitleme ise yok. Kapı kolu üzerinde düğme var, ona basınca kilitlenir. Anahtara gerek yok yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moozcan -- 8 Aralık 2023; 10:8:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lethe_57 L kullanıcısına yanıt

Banada servisteki geri viteste senkromenç yok dedi. Saçma salak cevap veriyorlar.

baskının şanzımanı söktürüp önüne yüzük gibi birşey takıyorlar dışardaki ustalar ses kesiliyor.

• Anahtar cepteyken ön kapıların sağ sol farketmez kapı kolunu tutunca açılıyor. Ön kapı kollarında sensör var. Ne otomatik açılır nede otomatik kitlenir yani. Kilitlemek içinde yine ön kapı kollarında bir buton var ona basmanız lazım ama basarken kapı kolunu tutmadan sadece tuşa basacaksınız kapı kolunu tutarak basarsanız kilitlemez açılır yine.

• moozcan kullanıcısına yanıt

Anlaşılmıştır teşekkürler..

• dr20mouse kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

Biz megan gibi arabadan uzaklaşmanın yeterli olacağını düşünmüştük.

Yalnız Anahtarın içerde unutulduğu bir senaryoda bu durum sıkıntı olmaz mı?

• ESER14 kullanıcısına yanıt

Anahtar içeride olduğu sürece kilitlenmez. Kapiya elinizi attığınız gibi açılır.

Fiyat meselesi meganeda en dolu araç egeadan pahalıdır.

• 2023 Urban Cross a serviste geri görüş kamerası takılabiliyor mu? bazı yerlerde ana ekrana takılmıyor dikiz aynasına takılıyor vs yazmışlar

• Arkadaşlar merhaba,

Çok önemli bir konu değil ama bilginiz olması adına yazıyorum.

Geçen hafta arabayı otoparka parkettim, sabah işe gitmek için indiğimde sol ön lastik patlamış ve gece de otoparkta olduğu için tamamen janta oturmuştu.

Yedek lastik olmadığını biliyordum ama bir bakayım bagajda ne var dedim, çakmaklığa takılan elektronik pompalardan koymuş Fiat oraya. Taktım ve 5 dakika da lastikçiye gitmeme yetecek kadar şişirdi. Bi an jantın üstünde gitsem mi diye düşünmüştüm, açıkçası pompa koymuş olmaları beni şaşırttı. başına böyle bir durum gelen olursa pompayı kullanmayı unutmasın

• Pompa cidden içe yarıyor, Arkadaşların lastiklerini çok şişirdik. Lazım olursa deneyin arkadaşlar.

• Jantın üstünde lastikçiye gitseydiniz lastikçiye varınca lastiği çöpe atardınız. Teller kırılır.

• Arkadaşlar merhaba bende bugün aracı teslim alıcam insallah. Street paketini aldım. Multimedia taktırmak istiyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi. Ekran taktırmak garanti dışı yapar mı ?

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.