Şimdi Ara

FIAT EGEA CROSS (ANA KONU) (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.229
Cevap
70
Favori
151.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sorun çıkmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: young_rock

Merhaba arkadailar, cross 2021 urban aracım var. Araca ekstra ne yaptırabilirim? Otomatik kararan iç dikiz aynası, ön park sensörü, otomatik far ve yağmur sensörü düşünüyorum ama bunlar garantiyi bozuyor mu? Aldığım servis biz yapmıyoruz, dışarıda yaptırırsanız da garantiyi bozar deyip geçiştirdi. Siz neler yaptırdınız, garanti konusu nedir? Teşekkürler

Arkadaşlar, Egea Cross Urban paket almayı düşünüyorum. Yağmur ve far sensoru arabada yok mu? 2010 Punto evo aracım var, onda karartmali dikiz aynasi, yağmur sensoru var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evrenarisoy E kullanıcısına yanıt
    Urban paketlerde yağmur ve far sensörü yok, benimde önceki aracımda yağmur,far ve karartmalı ayna vardı. Sadece far sensörü olsun isterdim, diğerleri pekde önemli gelmiyor bana.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • otomania kullanıcısına yanıt
    Aracımı hasar dosyası açılmasının üzerine 1 ay süre geçmesine rağmen servise çağırmadılar. Şikayetvar platformu üzerinden bir şikayet oluşturmuştum onun üzerinden de 4-5 gün geçince Fiat merkezinin devreye girmesiyle parça siparişlerinin verilmediği (Ayna + Sol arka çamurluk dodikleri) anlaşılıp bu ayın 15inde siparişler verildi, 20 sinde servise bırakılan aracımı dün 24 ünde servisten aldım. Boyaya gerek kalmadan yapıldı ancak sac kaporta kısmında kusurlar kaldı. Burada piyasada çok satılan araçların servisinde yoğunluk olur diyen arkadaşlar vardı, şirkette Dacia, Peugeot gibi çokça marka araç kullandık böyle bir sorun yaşamamıştık ki keza sorunun yoğunluk değil işleyiş sorunu olduğunu da görmüş olduk.

Kimseye ne aracında ne aracı dışında kaza bela gelmesin, olur da gelirse Fiat markası bir daha tercih etmek istemeyeceğim bir marka oldu doğrusu.

• Merhaba iyi akşamlar egea cross urban alma arefesindeyim. Merak ettiğim bir soru var cevaplarsaniz çok sevinirim.
    2022 1.4 cross urban ile 2023 1.4 cross urban arasında en ufak bir donanım farkı var mı?

• lumia1723 L kullanıcısına yanıt
    Ben 2023 Temmuzda urban paket alırken, dijital kadranlı geliyor araç diyerek ekstra para aldılar, o zamana kadar pek dijital ekranlı görmüyordum ilanlarda, ama 2023 modellerde baya hayalet göstergeli olanlar var. 2022’lerde pek yok diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lumia1723

Merhaba iyi akşamlar egea cross urban alma arefesindeyim. Merak ettiğim bir soru var cevaplarsaniz çok sevinirim.
    2022 1.4 cross urban ile 2023 1.4 cross urban arasında en ufak bir donanım farkı var mı?
    Kapı kolu 2022 lerin bir kısmı krom galiba, 2023 lerin hepsi siyah, anlam veremiyorum fiat in işlerine

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Araç ekranında hızı gösteren yerin sağ üst köşesinde 3 adet yanyana işaret var bu işaretin anlamını bilen var mı?
    FIAT EGEA CROSS (ANA KONU)

• lumia1723 L kullanıcısına yanıt

Cevabı kullanım klavuzunun 79-80. sayfasında

https://otomobil.fiat.com.tr/content/dam/fiat/TR/kullanim-kilavuzlari/egea/Egea_Kullanim_Kilavuzu_2016.pdf

(Hiç yadırgamayın ben size balık vermiyorum balık tutmasını öğretiyorum).

• dr20mouse kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim inceliyorum.

• Arkadaşlar merhaba 2023 cross1.4 urban paket aracımın şöför kapısını açtığımda kapı titreyerek açılmaya başladı.sanki takıldığı birşeyden kurtulmuşta boşluğa çıkınca sevinir gibi titriyor kapı 🙂 apartman otopark girişimizde biraz virajlı ve engebeli araç ön tekerlekle tümsegi geçtikten sonra arka teker tümseğe gelinceye kadar dönerken esneme siz kaynaklı gacır gucur sesler çıkartıyor 4 aylık 6500 km deki bir araçta bunlar normal mi 2-3 yıl sonra neler yaşarım diye düşünüyorum. Aracı 2-3 yıldır kullanan arkadaşlar aracın kaporta perfornmansını değerlendirirlerse bir fikrimiz olur teşekkürler.

• Selahattin kara S kullanıcısına yanıt

Kapıdaki titreme normal değil, gergide üretim hatası olabilir servise danışın. Gacır gucur sesler fitillerden geliyor, kışın her arabadan o ses gelir soğuktan fitiller yapışıyor garç gurç esniyor.

• merhaba, Bende 2023, 1,4 Cross var. aracı park edince bazen ön taraftan su akıyor. Klima kullansam da kullanmasam da oluyor. Bu su normal mi? bir süre takip edeceğim, sonra servise danışacağım ama önce forumlarda ön araştırma yapmak istedim.

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt
    Klima kullandığınızda bu durum normal ancak kullanmadığınızda akması durumunu bir test etmeniz iyi olacaktır.

• Selam herkese, Genelde arabada telefondan müzik dinlesemde bazen radyoyu kullanıyorum. Direksiyonun solunda bulunan tuşlarla kayıtlı kanallar arasında ileri geri yapmayıp, sıradan radyo frekansları arasında gezinme işlemi yapıyor. Çok saçma geldi bana bu, bunun ayarı falan var mı?

• The-T T kullanıcısına yanıt

Bana da saçma geliyor ama ayarlardan baktım bir türlü bulamadım. Bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevaba girer :))

• otomania kullanıcısına yanıt

Kışın aracı fazla kullanmıyorum. Ama dediğiniz gibi ufak bir ayrıntı büyük sonuçlara sebep olabilir. Cevap için teşekkürler.

• @atokgozlu

Maalesef ayarı yok, o tuş ile sadece (Radyo konumunda iken) frekans tarayabilirsiniz.

• Teşekkür ederim.

• merhaba. 1,4 Urban Cross aracımda kalorifer sorunu yaşıyorum. sıcak havayı cama verince araç fırın gibi oluyor, ayaklara verince soğuk üflüyor. orta ızgaraya verince de ılık üflüyor. Klima açık ve kapalı olarak denedim. tek ayaklara verip denedim, dereceyi ve fanı artırıp denedim. ayaklara bir türlü sıcak gelmedi. Önceki aracım 2017 1,3 Urban sedandı ayaklara verdiğimde camda olan sıcaklık aynen ayaklara gidiyordu. Facebook grubuna da yazdım, benim gibi sorun yaşayanlar varmış. Bu konu hakkında fikri olan var mı? servise mi gitmek gerekir.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.