Şimdi Ara

Fiat Egea Sedan 1,6 E-torq Otomatik-Ayrıntılı İncelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
8
Favori
82.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merak etme, eskiden Şahinle apaçilik yapanlar şimdi BMW ile yapıyorlar.
    Fiat Egea genelde efendi adam arabası.
  • derfgt D kullanıcısına yanıt
    Valla sen de haklısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

Eskiden şahinle el freni çekenler şimdi bu arabayla çekecekler.

Belki bir gün o hallere düşer ama o güne en az on sene var. Bu arabanın fiyatı 75000 lira.

• egelidost kullanıcısına yanıt
    Kardeş aracı bayağı incelemişsiniz ben showroomda 4 5 araca baktım tavan döşeme bildiğin sarkıyodur oedaki bayanda şaşırdı ilk defa siz fark ettiniz ama öyle omamalu dedi 500x e baktık o sert sağlam sizin etrafta baktıklarınız nasıl kimse cevap vermiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Kardeş aracı bayağı incelemişsiniz ben showroomda 4 5 araca baktım tavan döşeme bildiğin sarkıyodur oedaki bayanda şaşırdı ilk defa siz fark ettiniz ama öyle omamalu dedi 500x e baktık o sert sağlam sizin etrafta baktıklarınız nasıl kimse cevap vermiyo

Arabayı didik didik ederek inceledim. Kapı altlarındaki ve kaput içindeki fitiller dışında işçilik kusuru bulamadım.

Yukarıda belirtmeyi unuttuğum bir kusur da bagajın sağından ve solundan 10 santim götüren bagaj kapağı demirleri. Mühendislik hatası.

• egelidost kullanıcısına yanıt
    Yalnız ben tavabı sordum

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Araba iyi güzel de, güvenlik meselesi çok sıkıntı. Daha sağlam olduğu söylenen hb 3 yıldız alıyorsa, sedan 2 yıldız alır, bu da rezalet demek.
    Arda hocam alacağım arabaya olmadi bu yorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hali hazirda Polo MK6 1.0 TSi Comfortline+Teknoloji paket kullanıyorum bilen arkadaşlar bilir göğüs plastiği, tavan,taban halısı, tavan lambaları, siperlikleri,iç kontrol üniteleri,koltuk döşemeleri,hoparlörleri vs. vs. Golf ve Passat'la aynı ,şasisi Golf şasisi,omuz baş mesafeleri Auris,Corolla,Focus,A3,1 serisinden büyük,genel ile Golf 5'ten büyük bir araba.

Lafı şuraya bağlayacağım bu arabadan sonra test ettiğim C araçların çoğu bana daha zayıf geldi ama Egea bu kadar kotulenmesine rağmen kesinlikle şaşırtıcı.

Civic FC5 1.6 VTEC

Donanım ve tasarımına lafım yok ama dizellerde DPF,yağ yakıt karıştırma, göçük sorunu var LPG'li vaziyette TSi araçlardan fazla yakıyor ekonomik değil, bakım fiyati 1350 lira,MTV 1600 lira oldu,TSi motor benzinli Polo ve Ibizadan totalde daha masraflı bir araba ve izolasyon, işçilik çok kötü durumda.

Corolla (1.4 D4D)

Omuz/baş mesafeleri Polo'mdan dar,C sedan ama arka diz mesafesi Golf 7 ayarında neredeyse.

Tasarım olarak maalesef Asya pazarı aracı, kalite ve izolasyon olarak gördüğüm en kötü araçlardan biriydi,mekanik aksami sesli çalışıyor ve virajda araç yata yata gidiyor kesinlikle beğenmedim ve Seat Ibiza'dan genel olarak kötü geldi.

D4D motor gitmiyor,turbo dizel olup rampada tıkanıklık hissettiren ilk araç oldu benim için .

Megane Sedan

Yukarıdakilerden kesin iyi ama iç tasarım olarak kesinlikle bana hitap etmiyor donanım olarakta C segment baz araca kol dayama,stepne ve dokunmatik ekran dahi koyulmamış tasarım,ekonomiklik gayet yeterli ama donanım olarak zayıf, kalite ve izolasyon olarakta gayet iyi ama donanım çok zayıf bir arabaya o kadar para verip yağmurda silecekle cebelleş,far aç far kapat arkadan gelenin farı orta aynada gözünü kör etsin vs. bunları engelleyen donanımlar Polo Comfortline'a bile koyulmuş.

Gelelim Egea'ya aynı motor -aynı donanım kullandım :

*Birleşim noktaları bir Volkswagen olmasada gayet iyi.

*Motorları canlı ve ekonomik.

*Donanım olarak Urban donanıma kararan ayna ve yağmur sensörü monte edilir,camlara film çekilir keyifle binilir.

*İzolasyonu Polo'dan sonra çok rahatsız etmedi,yol gürültüsü biraz daha az olsaydı keşke.

*Boya kalitesi ve iç mekanda plastik aksamlar hariç döşemeleri gayet güzel, taban halisina,tavan döşemesine özellikle baktım kesinlikle Corolla'dan kalite olarak iyi bir araba,göğüs plastiği de Civic'ten iyi.

*Megane'dan zayıf bir araç ama donanım olarak baz Megane yerine 1.6 E-Torq Egea Urban alırdım Megane dediğimiz araçta sonuçta Megane .

• quote:

Yalnız ben tavabı sordum
    Tavanı sarkan araba Megane 2 hocam.

Tavan sarkar,kapidaki döşeme havalanir.

• quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

quote:

Arabayı didik didik ederek inceledim. Kapı altlarındaki ve kaput içindeki fitiller dışında işçilik kusuru bulamadım.

Yukarıda belirtmeyi unuttuğum bir kusur da bagajın sağından ve solundan 10 santim götüren bagaj kapağı demirleri. Mühendislik hatası.

Alıntıları Göster
    Tam tersine fitiller Corolla Civic gibi arabalardan çok ustun durumda, izolasyon deseniz çok iyi,on tamponda montaj hatası buldum.

Yakıt olaraE-Torq PERFORMANS ina göre bence başarılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: JNG9O

Arda hocam alacağım arabaya olmadi bu yorum.

Zamanında güvenlik yönünden ağır eleştirmiştim, detaya inince, araştırınca o kadar kötü olmadığını anladım. En azından 2010-2011 yıllarının popüler 5 yıldızlıları ile aynı seviyede güvenlik olarak. Hb kasanın da güvenlik avantajı olarak aktif-pasif donanımları var, başka da fark yokmuş. Hb kasa daha ağır diye böyle bi kanı da oluşmuş idi, daha uzun tavan neticesinde daha fazla tavan barı ve birkaç kasa tipine dayalı fark neticesinde ortaya çıkmış bu fark da.

Vay be, iyi yazmışım ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 11 Ocak 2019; 15:31:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Fiyat:

Buraya kadar "idare eden" aracımız bence burada on kaplan gücüne çıkıyor.

İstemsiz güldüm. Hoş olmuş.
  • quote:

Tam tersine fitiller Corolla Civic gibi arabalardan çok ustun durumda, izolasyon deseniz çok iyi,on tamponda montaj hatası buldum.

Yakıt olaraE-Torq PERFORMANS ina göre bence başarılı.

Alıntıları Göster
    Son 1900km ortalamam 29km/h ortalama hız ile 7,4lt.
    Daha ne olsun diyorum.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Babalarımız dedelerimiz renoult12 ve 131 araçlarıyla yaşamışlar istersen tanka bin ölüm gelirse heryerde

• arkadaşlar yeni egea e-torq otomatik aracımın yakıt tüketimini istatistiksel olarak hazırlayarak video hazırladım. youtubeden izleyip fikir edinebilirsiniz.
    Tüketim Sivas -15 ie 0 derece de yapılmış değerleridir
    Fiat Egea Sedan 1,6 E-torq Otomatik-Ayrıntılı İncelemesi

• Şu An direkt alınacak araba. Lpg taktın mi mis. Tam otomatik lpg uyumlu bu donanımda ve konfor a başka araç yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • egea alacak olsam ya bundan alıp tüp takardım, ya da dizel manuel alırdım... bu paket ama. en boş paketi de hakikaten boş paket...
  • Kendi aracımız Megane Sedan Icon EDC Dizel. Eniştemin aracı, 1.6 E-Torq Otomatik Vites Lounge Egea Sedan. İkisini de uzun süre kullandım. Megane'dan inip Egea'ya binince direkt bir segment düştüğünü hissediyorsunuz zaten. Ancak bu demek değil Egea kötü araç. Tok, rijit bir araç. Malzeme kalitesi, işçilikler de fena değil. Bir de multijet in traktör sesinden ziyade 1.6 E-Torq'un güzel sesi var. Ancak performans kesinlikle beklemeyin bu araçta. Gaza resmen oturuyorum ama araç çok çok nazlı hızlanıyor. Bir de şehiriçi yoğun kullanılırsa yakıt tüketimi epey fazla. Onun dışında konforlu, fena olmayan bir araç.
  • quote:

Hali hazirda Polo MK6 1.0 TSi Comfortline+Teknoloji paket kullanıyorum bilen arkadaşlar bilir göğüs plastiği, tavan,taban halısı, tavan lambaları, siperlikleri,iç kontrol üniteleri,koltuk döşemeleri,hoparlörleri vs. vs. Golf ve Passat'la aynı ,şasisi Golf şasisi,omuz baş mesafeleri Auris,Corolla,Focus,A3,1 serisinden büyük,genel ile Golf 5'ten büyük bir araba.

Lafı şuraya bağlayacağım bu arabadan sonra test ettiğim C araçların çoğu bana daha zayıf geldi ama Egea bu kadar kotulenmesine rağmen kesinlikle şaşırtıcı.

Civic FC5 1.6 VTEC

Donanım ve tasarımına lafım yok ama dizellerde DPF,yağ yakıt karıştırma, göçük sorunu var LPG'li vaziyette TSi araçlardan fazla yakıyor ekonomik değil, bakım fiyati 1350 lira,MTV 1600 lira oldu,TSi motor benzinli Polo ve Ibizadan totalde daha masraflı bir araba ve izolasyon, işçilik çok kötü durumda.

Corolla (1.4 D4D)

Omuz/baş mesafeleri Polo'mdan dar,C sedan ama arka diz mesafesi Golf 7 ayarında neredeyse.

Tasarım olarak maalesef Asya pazarı aracı, kalite ve izolasyon olarak gördüğüm en kötü araçlardan biriydi,mekanik aksami sesli çalışıyor ve virajda araç yata yata gidiyor kesinlikle beğenmedim ve Seat Ibiza'dan genel olarak kötü geldi.

D4D motor gitmiyor,turbo dizel olup rampada tıkanıklık hissettiren ilk araç oldu benim için .

Megane Sedan

Yukarıdakilerden kesin iyi ama iç tasarım olarak kesinlikle bana hitap etmiyor donanım olarakta C segment baz araca kol dayama,stepne ve dokunmatik ekran dahi koyulmamış tasarım,ekonomiklik gayet yeterli ama donanım olarak zayıf, kalite ve izolasyon olarakta gayet iyi ama donanım çok zayıf bir arabaya o kadar para verip yağmurda silecekle cebelleş,far aç far kapat arkadan gelenin farı orta aynada gözünü kör etsin vs. bunları engelleyen donanımlar Polo Comfortline'a bile koyulmuş.

Gelelim Egea'ya aynı motor -aynı donanım kullandım :

*Birleşim noktaları bir Volkswagen olmasada gayet iyi.

*Motorları canlı ve ekonomik.

*Donanım olarak Urban donanıma kararan ayna ve yağmur sensörü monte edilir,camlara film çekilir keyifle binilir.

*İzolasyonu Polo'dan sonra çok rahatsız etmedi,yol gürültüsü biraz daha az olsaydı keşke.

*Boya kalitesi ve iç mekanda plastik aksamlar hariç döşemeleri gayet güzel, taban halisina,tavan döşemesine özellikle baktım kesinlikle Corolla'dan kalite olarak iyi bir araba,göğüs plastiği de Civic'ten iyi.

*Megane'dan zayıf bir araç ama donanım olarak baz Megane yerine 1.6 E-Torq Egea Urban alırdım Megane dediğimiz araçta sonuçta Megane .
    Bunları yazarken ne yaşıyorsun merak ediyorum. Benzinli vw araçlar lpg'li Civic'den az yakıyormuş

Bunu yazıp gidip lpg'li Egea almaya kalkıyorsun.

Kendi yazdıklarına kendin de inanmıyorsun ama sende yapmazsan bindiğin 2 hava yastıklı tenekeye fanatikliği kim yapacak.

• Acil Stop kullanıcısına yanıt
    tsi motorlar çalışırken ayriyetten yakıt üreten üstün makinalardır gelecek onlardır

2011 yılı ikinci elden darbe alınca sıfır 2011 i20 aldım aracı aldığımda hıyarın biri bu tenekeyemi para verdin dedi aradan zaman gecti o hıyar hyundai aldı bende hayırdır deyince pancar gibi oldu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.