Şimdi Ara

FİAT ESKİYİ 1500 TL FAZLASINA ALIP YENİSİNİ 2 YIL 0 FAİZLE VERİYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• fiattan kaçırılmayacakbüyük değişim kampanyası.Kampanya kapsamında mevcut araç Fiat yetkili satış bayisinin belirlediği ekspertiz fiyatı üzerinden alınacak olup 1500 TL avantajı, 0 km Fiat Yeni Doblo Cargo/Combi, Fiorino Combimix/Cargo alınması durumunda yeni araç üzerinden indirim olarak uygulacak.....

http://www.motobilim.com/2014/05/fiat-eskiyi-1500-tl-fazlasina-alip.html

• Benim de ilgimi çekti ama hangi referans fiyata göre 1500 lira fazla ? Hiç fiyat alan oldu mu acaba ? Piyasa rayicine göre nasıl bir fiyat veriyorlar ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyasa fiyatına göre takasta iyi fiyatlar veriyorlar ayrıca bu kampanya ile beraber daha önce verdikleri fiyatlara extra olarak 1500 tl takas desteği veriyorlar değerlendirmenizi tavsiye ederim iyi günler
  • PUNTO için geçerli olsaydı bakardık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurnaz KOÇ&TOFAŞ

Ticari satışlarındaki düşüş devam ediyor.. Böyle yükselteceklerini sanıyorlar..
    Ama zaten kendi araçlarına piyasada en az değeri,teklifi veriyorlar..
  • Hiç fiyat alan var mı ? Örnek olması açısından paylaşsak. Ben bu hafta içi aracım için teklif isteyeceğim. Sonucu burada paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nörofizyolog -- 19 Mayıs 2014; 23:24:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nörofizyolog

Hiç fiyat alan var mı ? Örnek olması açısından paylaşsak. Ben bu hafta içi aracım için teklif isteyeceğim. Sonucu burada paylaşırım.

Teklif aldınız mı acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Orijinalden alıntı: Nörofizyolog

Hiç fiyat alan var mı ? Örnek olması açısından paylaşsak. Ben bu hafta içi aracım için teklif isteyeceğim. Sonucu burada paylaşırım.

Teklif aldınız mı acaba ?

Maalesef vaktim olmadı. Yarın deneyeceğim. Fiyat alan var mı ?
  • Maalesef takas kampanyası sona ermiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.