Şimdi Ara

Fiat Fiorino'dan anlayanlar lütfen yardım. :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
2.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende Fiat Fiorino 1.3 Combi var ... Ekranındaki anlık yakıt tüketimi özelliğini açtığımda kafayı yiyecek gibi oluyorum... Mesela birazcık gaza basıyorum hemen tüketim çoşuyor... Buraya kadar sorun yok bu normal gazla doğru orantılı diyoruz ama ben sabit 90 KM'de giderken anlık tüketim yüksek gösteriyor acaba neden ?

100 ile gitsem 100 Km'de ortalama ne kadar yakar?

Tşk ederim ...

• ÖRnek olarak kaç gösteriyor ben günlük fiorino ya biniyorum 90 la gittiğimde ortalama 4,2 felan oluyor
  • anlık tüketimde öyle göstermesi normaldir

hatta kalkışta 25l/100 km gibi bir değer görebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: adriano10

Bende Fiat Fiorino 1.3 Combi var ... Ekranındaki anlık yakıt tüketimi özelliğini açtığımda kafayı yiyecek gibi oluyorum... Mesela birazcık gaza basıyorum hemen tüketim çoşuyor... Buraya kadar sorun yok bu normal gazla doğru orantılı diyoruz ama ben sabit 90 KM'de giderken anlık tüketim yüksek gösteriyor acaba neden ?

100 ile gitsem 100 Km'de ortalama ne kadar yakar?

Tşk ederim ...

Muhtemelen tüketim birimini ters ayarlanmış, yani 1 litre ile yapılması beklenen muhtemel km yi görüyorsunuz ekranda. 90 km ile giderken eğer 20-30 gibi rakamları görüyorsanız sorun yok. O rakamlar km.dir. Menüden ayarlara girip ayarları değiştirin. Kullanım kılavuzunda ayrıntılı olarak göreceksiniz.

• hiç yormadan 90 100 ile uzun yolda en fazla 5 litre yakar fiorino
  • otobanda 140 150 civarı 250 km gittim 100 tl yaktı
  • Anlık tüketim oynar heralde, verimli veri için 100kmde yaktığınıza bakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jetta mı İ30 mü yardım lütfen
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.