Şimdi Ara

Fiat Fiorino - Doblo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu ay içerisinde bir araç almayı düşünüyorum ve kafamda iki araç var ve ikiside Fiat.
    Aklıma yatan araçlardan biri Fiorino ve bir diğeri ise Doblo. Fiorino Combi 1.3 Multijet Emotion 2012 Dizel Manuel 112bin de 3500 TL hasar kaydı var.
    Diğeri ise Fiat Doblo Combi 1.3 Multijet Safeline 2012 Dizel Manuel hasar kaydı yok 3 parça değişen var 125binde. Değişen parçalar vidalarından sökülerek takılan sol ön çamurluk, ön kapı ve sürgü kapısı hariç başka birşeyi yok aracın.
    Pek arabalar konusunda fikir sahibi olmadığım için sizden gerek kullanan gerekse bilip ilgi alakası olan arkadaşlarımızdan fikir söylemelerini ve paylaşmalarını rica ediyorum.

• Fiyatları nedir üstad?
  • Fiyat 33bin
  • Anladim üstadım ben de 1 hafta once 2010 model fiorino emotion paketin 118binde olan dizel otomatiğini 33bine aldım. Dedim acaba piyasasi tam olarak ne. Nasil memnun musunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben daha almadım hocam işte küçük miktarlar olmadığından dolayı bizler için iyice araştırıp soruşturuyorum. Sonra başımın ağrımaması için. Ama kullanan tanıdıklarım var memnun geneli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    renault scenic
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.