Şimdi Ara

Fiat Line Kolçak ve Park Sensörü Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2016 model Linea aracıma kolçak ve arka park sensörü taktırmak için arayış içindeyim. Öncelikle bu ürünleri servisten alıp taktırmayı düşündüm. Dün Fiat servisine gidip bilgi aldım. Bana verdikleri fiyat gerçekten inanılmazdı;

Kolçak 550 TL (parça 350 TL)
    Park Sensörü 250 TL (parça 200 TL)

Rakamlar oldukça fahiş. Biz servisi, yedek parçası ucuz diye Fiat'ı seçtik ama görünen o ki öyle değilmiş.Ve parçaları ben kendim getirmeyi teklif ettim kabul etmiyorlar. Dışarıdan gelen parçayı takamazlarmış.

Üstelik servisteki elemanlar ısrarla park sensörü takmak için tampon sökülmek zorunda dedi.
    Biri kolçak için koltuk sökülecek dedi onu hayır ben araştırma yaptım koltuk sökülmez diyerek çürüttüm. Yani insanları yanıltıyorlar.

Park sensörü fiyatları malum 50 -60 Tl'ye bulunabiliyor. Opar markalı orjinal kolçak ise 175 tl

http://urun.n11.com/motor-ve-sanziman/fiat-linea-kolcak-kiti-fume-orijinal-P131111317?icid=990007_prudsys_productdetail_crosssell

Sizce ne yapmalıyım? Park sensörünü dışarıda taktırsam sorun olur mu? Ve tampon sökülerek mi yapılıyor?

Bir de vidasız geçmeli kolçak kullanan arkadaşlar var mı aramızda?

• gören olmadı mı? :(
  • boşuna bekliyorum galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 Park Sensörü tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.