Bildirim
FİAT LİNEA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cd yi çekerken müzik kutusu hazırlaa kısmından çekin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Windows media playerdan mı yazdırıyım? -
Onu bilmiyorum olur mu da nero programını kullan.Orada müzik kutusu seçeneği vardı gerçi güncel sürümlerinde ismi değişmiş olabilir bi bak.Farklı seçeneklerle yazdırmaya çalış.Araçta mp3 okuma var ise illaki biri olur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Mp3 caldirmiyorsa track yapacaksin. Yani muzik cdsi. Windows media playerdan yazdirabilirsin programla falan ugrasmadan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cd yaparken Nerodan mp3 cd yap seç tamamdir
Ben media playerden yapiyorum sorunsuz çalısıyor.linea clasic
En kolayı İtunes dan liste şeklinde yazdırmak . Mp3 ü seçiyorsun yazdırıyor . -
Track seklinde cekin hocam. Veya aux girisinden direk telefonunuzu baglayin. Yada cakmaktan fm transmitter baglayip flash diskle muzik dinleyin derim
Abimin linea için yaptım (boş versiyon) neroya gerek yok MP3 formatında hazırladım hepsini sorunsuz çalıyor -
Cd yi data yazdır seçeneğiyle yazdırın. -
Bizim araçta çalmıyordu nasıl yapılıyor o ?
quote:
Orijinalden alıntı: DreamSoldier61
Bizim araçta çalmıyordu nasıl yapılıyor o ?
Ilkonce sarki listesini hazirliyorsun usta. Sonra bunlari windows media playera ekliyorsun. Sag ust tarafta yaz diye bir secenek var. Ona tikladinmi baslar yazmaya.
track yapmalısın, kötü yanı 1 saatlik falan oluyordu sanırım toplamda.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X