Şimdi Ara

Fiat linea 1.3 multijet araç almak istiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 22000 tl param var. Amacım yakıt ekonomisi ve sorunsuzluk, bunun için fiat linea öneriyorlar. Araçta kemikli görünüyor, motor sıkıntısı yaşar mıyım? Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler..

• bence motor en son sıkıntı yaşayacağın motor..multijet iyidir..
    Ama konfor ve estetik açısından
  • Fiatlar konforlu araçlardır diye biliyorum. Şuan 2009 civic premium kullanıyorum. Eskiden bravam vardı daha konforluydu, lineanın da konforlu olacağını düşünüyorum.
  • linea süspansiyon olarak gayet konforlu, kıyaslandığı çoğu arabadan çok daha az hissetiriyor çukurları. Yalıtım pek iyi değil, ama o fiyatına göre kötü değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozgur1

Fiatlar konforlu araçlardır diye biliyorum. Şuan 2009 civic premium kullanıyorum. Eskiden bravam vardı daha konforluydu, lineanın da konforlu olacağını düşünüyorum.

yeni linea kullandım bir süre..İç konsulu bi nebze olsun iyileştirdiler..
    Ama uzun yolda bir civic konforunun asla yanından geçemez..
    Dış tasarımını ben beğenmiyorum..
    Ama fiyat/performans olarak suanda kredi desteği ile en alınası araçlardan..Ama her aracın bir kusuru var..
  • Civic az yakan bir araba ama ne kadar az yakarsa yaksın yinede benzinli, ondan dolayı yakıtı sıkıntı etmeden gezebileceğim bir araba almak istiyorum. Linea hem yerli araç hem de sorun çıkarmıyor diyorlar. Temizini bulabilir miyim?
  • O arabaya o kadar para verilmez madem tasarruflu arıyorsun ford al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Focus için çok yakıt yakıyor diyorlar, bunun yanında motor güvencesi kötü ve yıl olarak 2005 ten yukarı alamam. ama linea yı 2010 modele kadar alabilirim.
  • Ustam Sakın ha Linea dan uzak dur !
  • Neden?
  • Bizde '08 model Linea Dynamic var. Aracın en güzel yanı yakıtı kokluyor resmen. Honda'mla İstanbul'dan Bucak'a 640 km yolu 3 çeyrek benzinle giderken, aynı yolu Linea ile neredeyse yarı depoya gittim.

Parasına göre güzel araç diyebilirim.

Bravo'dan sonra aynı konforu Linea'dan beklemeyin derim.

Bu arada aracımızı da satacağız. Kendimiz özel Fiat servisiyiz zaten ve aracın bakımları düzenli olarak yapıldığı gibi, araçta darbe-değişen vs. yok.

Düşünürseniz irtibata geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 8 Aralık 2012; 16:19:50 >
  • Bana göre tüm Türkiye yollarına göre geliştirilmiş yeterince rahat, kullanımı kolay ve ekonomik araçlar Linea lar.

Birara Ankara daki taksiciler "1.3 Multijet motorlar erken bitiyor" vs diyorlardı ancak bu sözün ardında yeni nesil dizel motorlara bir süre kırsal mazot konma geleneğinin yattığını düşünüyorum; bu motora sahip iki aracım oldu ve ilaveten onlarca pazarlamacı arkadaşım da Multijet motorlu Linea kullanıyorlar; araca ve motora dair hiçbir şikayet duymuyorum + İstanbul daki çoğu taksi 1.3 Albea..
  • Parasının arabası,gayet mantıklı bir araç.
  • O fiyata linea dan daha mantıklı araç bulmak zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

O fiyata linea dan daha mantıklı araç bulmak zor

+1...

aynen hocam,o para lineaya verilmezmiş :) 15 bine linea varda arkadaşmı almıyor.Hem yüksek moddelli hemde ekonomik bir aracınız olur.Diğer kriterleri(konfor,üst düzey güvenlik...) ise tabiki taşımayabilir,220 binlik değil,22 binlik araba alınıyor sonuçta.
  • Evet doğru söylüyorsunuz, o paraya alınabilecek bir araba söyleyin bakalım o zaman az yakacak parça ucuz olacak ve piyasası iyi olacak bir araç söyleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozgur1

Evet doğru söylüyorsunuz, o paraya alınabilecek bir araba söyleyin bakalım o zaman az yakacak parça ucuz olacak ve piyasası iyi olacak bir araç söyleyin

Senin derdin linea falan almak değil. Elindeki lineayı satmak. Bu yüzden lineayı övüp duruyorsun. Fake bir konu bu. Linea alacak adam lineayı övmez.sen her cümlende lineayı övmüşsün.Sıralayım mı?:
    1.Fiatlar konforlu araçlardır diye biliyorum. Şuan 2009 civic premium kullanıyorum. Eskiden bravam vardı daha konforluydu, lineanın da konforlu olacağını düşünüyorum.
    2.Civic az yakan bir araba ama ne kadar az yakarsa yaksın yinede benzinli, ondan dolayı yakıtı sıkıntı etmeden gezebileceğim bir araba almak istiyorum. Linea hem yerli araç hem de sorun çıkarmıyor diyorlar. Temizini bulabilir miyim?
    3.Focus için çok yakıt yakıyor diyorlar, bunun yanında motor güvencesi kötü ve yıl olarak 2005 ten yukarı alamam. ama linea yı 2010 modele kadar alabilirim.
    4.Evet doğru söylüyorsunuz, o paraya alınabilecek bir araba söyleyin bakalım o zaman az yakacak parça ucuz olacak ve piyasası iyi olacak bir araç söyleyin
    Bunlar hep senin lineayı övmek honda civici yermek için kurduğun cümleler.
    Sen zaten kendini inandırmışsın. Sana göre honda civic bile lineaya yetişemez. Artık kimse senin fikrini değiştiremez. Böyle fake konular açıp da bizi meşgul etmeyin. Linea kim honda civic kim!!! Hondanın tırnağı olamaz.

• Dha önce açılan şu konuda fake bence :
    http://forum.donanimhaber.com/m_68792367/tm.htm

Reklam kokan hareketler bunlar. sen ve malt1.
  • Arkadaş sen çok dolmuşsun sakin ol kim sana ne dedi, şu an hon da civic im var aracı babama verip kendim de rahat gezebileceğim bir araç alıcam bu seni neden bu kadar yorucu hale getirdi. İçinde rahat olsun ayrıca ben araç alıp satma işlerinden pek anlamam kendimde beden eğitimi öğretmeniyim hiç öyle olumsuz diyaloglara girmeyi sevmem.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.