Şimdi Ara

Fiat Linea 1.3 Multijet Otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabayi cok net bir bicimde neredeyse gozume kestirdim .Hazir otv indirimide geliyor 2.el piyasasi deli gibi dusucek bu aracta .Ozellikle arabanin donanimi cok iyi ve arabanin ici bana yeterince genis geliyor.Bagaji zaten soylemeye gerek yok .Amma velakin bu arabayi kullananlara sorum su 4 soru.

1-)Arabanin otomatij vitesi nasil
    2-)Otomatik vitesini aldigim zaman sanzimani masraf cikariyor mu ?
    3-)Tamam arkadas multijet arabada 1.3 o arabayi manuelde ucu ucuna kaldiriyor acaba otomatikte de kaldirabilecek mi ?
    4-)Lpg &Benzin dusunulurse performans dusuklugu yasanirmi performans hic onemli olmasada benim icin yokus cikarken deli gibi bagirip beni korkutmasini hic istemiyorum
    simdiden tesekkurler

Sonralardan gelen edit :Arkadasimin arabasi multijet degil lpg-Benzindi dizel mi almaliyim lpg&benzin mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speraktif -- 8 Mart 2015; 1:28:27 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Hem 1.3 multijet, hemde lpg demişsin.
    Akaryakıt fiyatları sayesinde dizel arabaya lpg taktırmayı düşünür olduk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlis hatirlamiyorsam arkadasimin arabasi lpgliydi bi hata olabilir bugun beni gezdirdi bende surdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • speraktif S kullanıcısına yanıt
    O 1,4 benzinli motor'dur.

• orktas O kullanıcısına yanıt
    aynen arkadaşıma sordum öyle dedi sizce linea iyi araçmıdır arabayı annem ve ben kullanıcaz otomatiği nasıldır kullanan var mı veya kullandınız mı ?
  • Bende bu araci dusundum. Bence biraz daha koyup 120 HP 300 tork bravo al. Bende var cok konforlu ve guclu bir arac.

• speraktif S kullanıcısına yanıt
    Otomatiği nasıldır bilmiyorum, masrafı azdır motoru sağlamdır konforu orta karardır. Fiyatına göre bir araçtır kısacası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dualogic olup robotize tek kavrama sanzimandir..
    Boyun fitigi tedavisinde kullanilir

• manuel dizeli sehir içi 8.5 litre mazot yakıyor. Gerisini sen hesap et
  • Ötv indirimi ne zaman geliyor?
  • Kalavun kullanıcısına yanıt
    yazın yapmayı düşünüyorlar piyasaya dolar pompalamak için en azından öyle diyorlar bakalım
  • Lineanın otomatiğini hiç görmedim olduğuna eminmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: speraktif

yazın yapmayı düşünüyorlar piyasaya dolar pompalamak için en azından öyle diyorlar bakalım

Bir kere ötv indirimi ithal oto satışlarını arttıracağı için ithalatı ve dolayısıylada döviz çıkışını hızlandırır. Bence mantık yanlış.
  • Otomobil satisini arttirmak doviz cikisini arttiracaktir demenize hayranim ford firmasi arabalarini dolar uzerinden devlete satmaz arabalari tl uzerinden satar gerekli donemlerde kisaca ocak ve ekim de kurlari degistirir .Elbette ki ulkenizden para cikisi olacaktir fakat piyasaya dolar girmekte zorunlu kalinacaktir yani araba fiyatlari yukselecektir yakit fiyatlarida ayni sekilde enflasyon artacaktir .Fakat otv dengelerseniz ve bunu belirli araclara getirirseniz yani ortaklasma projesinde olursaniz piyasaniza dolar girecektir he bu ne kadar ise yarar tabiki hic ise yaramaz gostermeliktir sadece.Tabi bu fiat,ford gibi türkiye de sanayisi olan firmalar için geçerlidir eğer türkiyede sanayisi yoksa hiçbir firma tl üzerinden satış yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speraktif -- 9 Mart 2015; 12:58:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ve sunuda unutmayin araclari ulkeye tasimacilikla sokamazsiniz ulkede uretirsiniz ya da kisa ulasim mesafelerini astirir gumrukten sokarsiniz fakat gumrukten soktugunuz bu arabayi dolar olarak satamazsiniz tl olarak sattiginiz icin tlyi dolara cevirip ulke disina cikarirsiniz tlyi dolara cevirdiginiz icin dis ulkeye parayi tl olarak cikarmis olursunuz bu da sizin karinizi o ulkede dusurur.Bu yuzden firmalar tl olarak alir tl olarak oder ulkenin icinde paralarini saklar disariya cikaracaklarsada dolarin dusmesini bekler yani dolar dusene kadar her yabanci firmanin dolari ulkede kalir .Amma velakin arabalari disaridan dociz kuruna gore aliyorsa ithal ediyorsa bizim ulke orasini bilemem .Eger bunu yapiyorsa zaten bu ulke 5-6 yila kadar toptan iptal olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.