Şimdi Ara

fiat 500l 1,3 multijet otomatik 95 hp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 500l dizel otomatik kullanan var mı?
    bazıları çekmiyor diyorlar.
    ne düşünüyorsunuz?

• 2 yıl önce kullandım 1,3 dizel rockstar paketti çok güzel ve geniş bir araç. dualogic şanzıman vites geçişlerini hissettiyor yığılma yapıyor yokuşlarda kararsız kalabiliyor, ortalama şehir içi 7,2-7,6 lt yakıt gösteriyordu şehir içi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Q6600

2 yıl önce kullandım 1,3 dizel rockstar paketti çok güzel ve geniş bir araç. dualogic şanzıman vites geçişlerini hissettiyor yığılma yapıyor yokuşlarda kararsız kalabiliyor, ortalama şehir içi 7,2-7,6 lt yakıt gösteriyordu şehir içi.
    teşekkür ederim cevap için.şehir dışı 5 in altına iner mi acaba
  • mau2020 M kullanıcısına yanıt
    şehir dışı 1400 km yol yaptım 4,8 - 5,5 gösterdi ama biraz yordum yüklendim klima açıktı.
  • 2013 yılında ilk çıktığında sıfır satın aldık panaromic edition, otomatik geçişler hissediliyor ama sorunsuz bir şanzıman, araç ilk kalkışta çok gaz verilmeli. Geniş ve güzel bir iç mekan sunuyor sert plastik heryeri ama ses yok. Bize şuana kadar sorun çıkarmadı. 1.5 dci 90 cliomdan sonra 1.3 85 500l ye binince evet gitmiyor gibi geliyor. Ama bence f/p aracı. Ses yalıtımı iyi sayılır. 17 inç jantlara rağmen herşeyi içerde hissettirmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut abi de 2018 en kötü araçlar listesinde kullanıcılar tarafından zirvece.small överlookcu testinde red piti almış.hanımı sevindireyim dedim ama 2 direk geliyor ön cama o da çok fena.alma...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pek beğenilmiyor galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben farklı zamanlarda 3 defa almaya niyetlendim fakat denk gelmedi, bu açıdan kendi aracım olarak kullanmadım ama test ettim.

1.3 multijet yapı olarak sakin kullanımda çok ekonomik ve uzun ömürlü bir motor, sert kullanımda ekonomisini kaybediyor (astra da 10 sene kullandım 90hp olanını).

Yarı otomatik vites diğer her yarı otomatik tek kavrama gibi geçişleri belli ediyor, benim açımdan sorun değil bu, babamın dizel corollada da var aynı durum.

2017 ve sonrası olanlar hem performans (motor 85hp den 95HP ye çıktı) hem de vites geçişi olarak (dualogic 3.0) daha iyi.

Ben neden alamadım onu da söyleyeyim, bir niyetlendiğimde eski aracıma çok ölü teklif verdiler, başka bir niyetlendiğimde bayi aynı gün içinde telefonda söylediği fiyatı bayide değiştirdi, son niyetlendiğimde bütçeme uygun temiz bir bir araç vardı, ben gidene kadar satıldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.