Şimdi Ara

Fiat Linea C segmentidir. (Fiat Yetkilileri ile konuştuk.) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
0
Favori
10.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bence isteyen istediği kadar bu araçlar için B sınıfı deyip dursun.

Gerçek olan şu ki;Ben de linea'yı beğenmediğim halde,Odd'nin yayımlamış olduğu satış verilerinde gerek Linea,gerekse Accent Blue C segmenti araçlardır.Beğensek de beğenmesek de durum bu.
  • Sandero stepway acaba hangi Sinif ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    11mm fark ile B sınıfına girmektedir.

Aks mesafesi: 2589 mm

C sınıfı olması için : 2600mm gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Güneşe biraksak sünmez mi (:

• Şunu deneyebilirsin Abi:

Dozunu kaçırma sonra 2 A sınıfı aracın olur.

Fiat Linea C segmentidir. (Fiat Yetkilileri ile konuştuk.)
  • A7 E segmentiyse 6 serisi nasıl F segmenti oluyor?
  • the_gunner kullanıcısına yanıt
    Burada gran coupelerinden bahsediyoruz coupe olanları zaten G segmenti spor otomobil sınıfına sokarız.

6 serisi nasıl F segmenti A7 nasıl E derseniz.

A7 nin üstüne yapıldığı araç A6 yani E segmenti bir araç dingil üstelik dingil mesafesi de 2914mm yani dingil mesafesi E sınıfı içinde.

Buyrun bu yapılan listede öyle yazıyor E segmenti diye çünkü dingil mesafesi 2914mm:http://forum.donanimhaber.com/m_48221046/tm.htm

Bu arada dediğiniz doğru ben orada direk 5 serisinden fazla dingil mesafesi var dedim ama yanlış bir hesap yaptım 6 serisi Gran Coupe için.

Çünkü o tamamen farklı bir gruba S segmentine ait bir araç.

Özür dilerim.

• Yusuf434382 kullanıcısına yanıt
    Hocam verdiğim şeyde 6 serisi gran coupe'un segmentini yanlış verdim onun özel segmenti var S segmenti.
  • benim arabam lineayla aynı sınıf olmaz diyenler RR a biniyor sank, jetta civic yani altınızdaki araba abartmayın.
  • quote:

Dün Fiat Müşteri Hizmetlerine mail attım.Şimdi 5 dakika önce aradılar.

Fiat Linea aracımız C segmentinde yer almaktatır dediler.

İnanmayanlar deneyebilir:

http://www.fiat.com.tr/BeniArayin/Sayfalar/basvuruformu.aspx

Bu da forumda karşı çıkanlara ...

Konumun amacı Linea'yı yüceltmek ya da diğer c segmentlerini aşağılamak değil.

Foruma bunun teknik bir konu olduğunu anlatmak.

Linea c segmenti aracıdır fakat sunduğu donanım teknoloji ve konfor bakımından ancak b serisiyle yarışır

• quote:

Orijinalden alıntı: Asr98

quote:

Linea c segmenti aracıdır fakat sunduğu donanım teknoloji ve konfor bakımından ancak b serisiyle yarışır

2009 model linea vardı bizde, bluetooth usb (hatta windows mobile vardı içinde) sesli komut(benim şu anki arabamda yok) her türlü sensör (yağmur far karartmalı ayna) dijital otomatik klima, süspansiyon olarak o aralar yaşadığım yerin yolları çok kötüydü ve bindiğim çoğu arabadan daha konforluydu linea. Yalıtım, malzeme kalitesi yol tutuş deseniz anlarım da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 30 Ağustos 2014; 20:16:32 >

• Fiat linea fiat lineadır, isteyen istediği segment desin....
    isterseler fiat linea mercedes E serisinin bi üst segmenti desinler Linea yine Lineadır...yani vasat bir araçtır....
    Modern Şahindir....
    En ucuz aile araçlarından biridir....
    konforlu değildir...
    İyi yol tutmaz...
    vs.vs.vs....

şöylede denebilir, desinlerki mercedes C serisi BMW 3 serisi ve fiat line aynı segmenttir
    para problem olmasa ben yine BMW 320D alırım...bunu 100 kişiye sorsak 1 kişi bile Linea demez, yada diyen olur geyiğine

Ama ciddi olarak soruluyorsa Fiat linea Grande puntonun sedanıdır, Avrupa pazarında yoktur...Grande punto ise "B" segmenttir....
    Fiat Linea başarılı bir fiyat/performans aracıdır....ancak Renault,dacia nın ESP yi standart sunması lineayı biraz dezavantajlı konuma düşürmüştür, yine seat ibiza ST de de ESP std.tır, pejo301le C-elysee yi hatırlamıyorum...
    Skoda rapit fiyat sebebiyle lineaya rakip olamamıştır...
    Yerli malı yurdun malı arabadır....

• quote:

Hocam sizde hata ki böyle güzel bir konu açıyorsunuz tartışalım diye millet gırgırın derdinde hocam boşverin değmez ama ben sizi çok dürüst buluyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • enginkocaman E kullanıcısına yanıt
    Dacia Logan ve Renault Symbol'den kaliteli ben size onu söyleyeyim.

Bir kere Symbol'ün arka koltuğuna bir kere de Linea'nın kine oturun farkı görürsünüz.
  • themonsterlive T kullanıcısına yanıt
    Gır gırda gerekli abartıklarının farkındayım zeka seviyesi çoğu kişinin art arda aynı soruyu sormasından belli ama ben insanca yazıyorum onlar da kendilerini

zeki sansın.Bu arada gülme amaçlı yazanlara bir şeyim yok ama tekrar tekrar aynı soruyu soran zekasından şüphe etsin bence.

Benim hakkında düşünceleriniz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

quote:

2009 model linea vardı bizde, bluetooth usb (hatta windows mobile vardı içinde) sesli komut(benim şu anki arabamda yok) her türlü sensör (yağmur far karartmalı ayna) dijital otomatik klima, süspansiyon olarak o aralar yaşadığım yerin yolları çok kötüydü ve bindiğim çoğu arabadan daha konforluydu linea. Yalıtım, malzeme kalitesi yol tutuş deseniz anlarım da..

Şu anki linea ile b segmentinde ki bir sedan arabayı karsilastirin mesela citroen c elysee yada renault symbol donanım olarak ayni lar konfor bakımından da öyle o yüzden linea sadece boyutu ile c segmentinde yer tutabilir yani c segmentinde ford focus wv jetta var ken linea sadece fiyati sayesinde tercih edilir

• Asr98 A kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz diğer iki araçta ta C sınıfı.

C-Elysee 2650 mm ile C sınıfı.

Symbol ise 2634mm ile C sınıfı.

C sınıfı sınırı ise 2600mmdir.
  • quote:

Symbol c sınıfı degildir bu bir c sinifi araç fluence dir c elysee de b sınıfı dir bu da iki

• Asr98 A kullanıcısına yanıt
    Lounge donanımı gerçekten çok iyi bir kaliteye sahip ama burada fiat hata yapıyor malzemeyi donanıma göre değiştiriyor fiyatı 2000 arttır ama malzemeyi kaliteli koy baz donanımına da o zaman bu kalite de b yanılgısı da değişir.

• quote:

quote:

Symbol c sınıfı degildir bu bir c sinifi araç fluence dir c elysee de b sınıfı dir bu da iki

Ayrıca araçların sınıfı sadece boylarına göre belirlenmez teknoloji si konforu donanımı iç hacmi bagaj hacmi fiyati motoru gibi etmenler vardır bişey biliyomus gibi konuşmayın lutfen

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.