Şimdi Ara

FİAT PALİO 1.3 MULTİJET 2005

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
14.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FİAT PALİO 1.3 MULTİJET 2005 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FİYATI 12.000 TL ÖNERİR MİSİNİZ ? YOKSA 10-15 BİN ARASI 2.EL ARAÇ ÖNERİNİZ VAR MI ???

• ARAÇ BURDA ;

http://www.araba.com/1825506/Fiat-Palio-13-Multijet

YADA Fiat Punto 1.3 M.jet Dynamic önerir misiniz ? (14.500 tl)

http://www.araba.com/4491060/Fiat-Punto-13-Mjet-Dynamic
  • palio camlı koltuklu van 1.2 multıjet 2006 model 9500 tl 10.000 tl arasında
  • 5 kişilik bi aileyiz 4 kapılı tercihim olur bide şehir içi az yakacak
  • GÖRÜŞLERİNİZİ VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM... KULLANAN VARMI BU ARACI ?
  • Genel görüş puntonun daha iyi olduğu yönünde,tercihiniz bu yönde olmalı bence.Fakat kullanan arkadaşlar daha net bilgi verebilir...
  • Benim için fiyatta çok önemli punto 14.500 iken palio yu 11.000 e buluyosun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat marea 1.6 ELX 98 Model
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yani oda var tabi,seni zorlayacaksa palio daha cazip.Sonuçda bütçe meselesi...
  • bence ikisinide alma. palio eski gögüslük var üzerinde farları falan 2003-2003 araç araba arasında fark yok. punto ise arkası kısa tip olduğu için araç pek tutulmuyor. ve ayrıca palio ya göre parça fiyatı yüksektir. palio alıcaksan sana tavsiyem 2006 sonrası bak kendine eğer ben aile arabası istiyor isen bunlar küçük düdük gibi arabalar. sana tavsiyem albea bak tam bir aile bagajı falan geniş aracı parçası ucuz normele göre ama albealarında 2005 sonrası yeni kasalarına bak. clio sembol falanda düşüne bilirsin benim brava aracım var onu satıcam ya albea yada clio alıcam.
  • çok dar yahu palio
  • Bahsetmiş olduğun araçların ikisini de aynı anda uzun süreler kullandım, 04 punto mj. dynamic aracı 2 yıl önce 160.000 kmde aldım ve geçen ay 191.000 kmde sattım bu süre zarfında bana şarj dinamosu haricinde hiç bir sıkıntı vermedi, sattığımda yol bilgisayarında 5.4 şehir içi tüketim ortalaması vardı, palio ise 07 model ve sıfırdan beri bizde ve şu an 95.000 kmde, palio motor sesini puntoya göre daha az alıyor, ara hızlanmaları daha iyi, yakıt tüketimi daha az, belki kmsinin düşük olması, belkide ağırlık farkı bunun sebebiydi. Ancak kullanım zevki, yol tutuş becerisi, donanımsal farkları ile bana göre kesinlikle punto daha üstün. Sizin beklentiniz nedir bilemem ancak sert amortisör sistemi (konfordan epeyce ödün versede) virajlarda araca olan saygımı artırdı, ve yerine aldğım 08 G.punto ne kadar dikkat edilirse de ortalamada 7 litrenin altına inemedi. (80binde olmasına rağmen) sonuç olarak imkanın el veriyorsa ben punto almanı tavsiye ederim.

• 12.000 e palio varsa bende alayım evimi arsamı satarım nerdeee
  • palio 2005 1.3 multijet kullanıcısıyım arkadaşın düşüncesine yardımcı olarak şunu söyleyeyim,şehir içi palio multijet şehir dışı çok az farkla clio.. hyundaı %5 lik rampada 3. vites e attığımı hatırlamıyorum,parçası, piyasası,yakıtı,uzun km motoru (taksicilerle ve de şirket çalışanlarınca kanıtlanmış ), turbosu,yedek parçası ve parçanın uygunluğu ve hatta hatta vergisi bakımından tabelaya palio yazar tek geçerim, bendeki paliomu 1 ay sonra satmak zorundayım o kadarda uzun süreli bineceğim die nerdeyse bütün parçalarını sıfır değiştirdim,kendimi toparlayayım yemin ediyorum eğer şehir içi bineceksem trilyonlarım olsa gene palio alırım,bana katılmayanlara SAYGIIII....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.