Bildirim
Fiat Palio 2002 model 1.2 16V HL için ne düşünüyorsunuz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam bunun 2003 modelini daha yeni sattık 3-4 ay oldu satalı.
Bak arabanın motor küçük inan bana araba yokuş çıkmıyor çok söversin yokuş çıkarken çekmiyor anasını sattımın arabası ve çok performansda bekleme 140 geçmiyor ibre he bana yeter dersen 140 orası ayrı.
Ve yakıyorda yakıt için alıyorsan eğer hiç alma yakar çünki.Valla bilmiyoruz bizdeyken yakıyordu bu araba sattık sattığımız adamda daha doğrusu kadında yakıyor diyor yani yakıtı hep az derler ama hiçde öle az değil yakıyor. -
araç abs'li çift hava yastıklı klimalı ve atiker lpg'li. 140'ı geçmem. gideceğim hız hatta en fazla 120 falan olur. ama mesela yokuşta kırmızıda duruk. kalkışta çok zorlanıyormu kalkarken yokuş yukarı durur vaziyetteyken -
zorlanma yapacağını zannetmem forumda bu kasada 1.2 motorla 200 yapanlar vardı -
quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
zorlanma yapacağını zannetmem forumda bu kasada 1.2 motorla 200 yapanlar vardı
Hocam, 1.2 motorla atmosferik motorla 200km/saat hız,
sadece forumun sanal sayfalarında oluyor. -
hocam çok hız meraklası değilim ben. öğrenciyim zaten denizli ilçede oturuyorum. öyle göze batmayan mütevazi bir araç olarak düşündüm. abs havayastığı olması da güzel. 2002 model ama yeni tip kasa duruşu da güzel. ilçe içi gezeceğim en fazla bilemedin 70-80. birde ilçeden merkeze gidip geleceğim onda da bilemedin en fazla 100 ile gider gelirim. araçta 5 kişi varken mesela yokuşta falan boğulma yapar mı çıkmamazlık yaparmı yoksa tırmanır mı bir şekilde -
quote:
Orijinalden alıntı: MMG1
araç abs'li çift hava yastıklı klimalı ve atiker lpg'li. 140'ı geçmem. gideceğim hız hatta en fazla 120 falan olur. ama mesela yokuşta kırmızıda duruk. kalkışta çok zorlanıyormu kalkarken yokuş yukarı durur vaziyetteyken
Yok hocam öle arabaları zorlayan yerlere zaten kırmızı ışık koymazlar çok yokuş yerlerde ışık olmaz zaten ordan zorlanma olmaz öle bişi demek istemedim ben benim demek istediğim mesela ortalama 70 kilodan 4 kişi arabaya bindinin yokuş çıkarken araba zorlanır onu zaten hissedersin eğer ki yokuş epey bi dikse ozm 1 le yavaş yavaş çıkarsın yapacak bişi yok :)
He bide Lpg var demişsin bu araba zaten böle yürümüyor sen bunu lgg ile yürütmeye kalkarsan çok pişman olursun aldığına.
Vede bu arabalar uzun yola gelmiyor onu da ekliyim.
-
quote:
hocam çok hız meraklası değilim ben. öğrenciyim zaten denizli ilçede oturuyorum. öyle göze batmayan mütevazi bir araç olarak düşündüm. abs havayastığı olması da güzel. 2002 model ama yeni tip kasa duruşu da güzel. ilçe içi gezeceğim en fazla bilemedin 70-80. birde ilçeden merkeze gidip geleceğim onda da bilemedin en fazla 100 ile gider gelirim. araçta 5 kişi varken mesela yokuşta falan boğulma yapar mı çıkmamazlık yaparmı yoksa tırmanır mı bir şekilde
Çok zorlanır 5 kişi yokuşta hocam. Kesin boğulma yapar. -
uzun yola gelmiyor derken? bursa-denizli arası gidemez miyim bu arabayla yani 2 kişi -
Aynı aracın 2004 model lpglisi babamda var. Çok görmedim hiçte sürmedim ama araba düz yolda giderken bile bağırıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
son aracım 2002 ibiza'ydı. 100 beygirdi ama 85 beygir çıkmıştı testte kayıpla birlikte. iyiydi yani araç. bunlar kaç beygir oluyor. 1.2 16v el 2002 model. abs çift hava yastığı klimalı model. tam beygirini bilen varmı -
quote:
arkadaşlar bu araç nasıldır.2002 model yeni kasa makyajlı kasa.gidişi iyi midir. şöyle 100bin km civarı bir araç. kaç beygir bunlar. sürüşü gidişi iyi midir
1.2 8v kullanıcısıyım 2001 model çok minunmum tutarda yakıyor aracım ama lpg ayarları kısık seviyede çok yakanlar var diyorsa ayarlarını açtırıp yükseltenlerdir yaDA sorunlu araba kullanıyorlardır tek kapılısını kullandım tanıdığımızda var alt modele(benimki) göre gayet sessiz ve az yakıyordu tüplede birebir uyumlu parçaları çok ucuz performans beklemiyorsanız kesinlikle alın gayet iyi...uzun yoldada gayet ekonomik 100 ile giderseniz yanlız kamyon falan sollarken araç da sallantı oluyor hafiflikten başkada kusuru yoktur
-
isterse 2.0 150 beygir motor olsun palio gibi bir araçla 140-150 gitmek neyin kafasıdır?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X