Bildirim
Fiat Palio LPG Dönüşüm Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
atiker microfast veya atikfast obd2 kitler çok yeterli gelicek aracınıza.hangi kit taktırırsanız muhakkak obd bağlantılı olmasına dikkat edin. -
Bugün arabayı ustaya gösterdim Atiker normal sıralı sistem takalım yeter dedi (1.200 TL). OBD li takalım dedim 400 TL fark istedi bu arabaya OBD ye gerek yok sıralı sistem işini görür dedi. Sizce hangisini taktırmalıyım. Araba Fiat Palio 1.4 Fire 2011 model (araç en boşu) çok nokta enjeksiyonlu. -
quote:
Orijinalden alıntı: sergenhan
Bugün arabayı ustaya gösterdim Atiker normal sıralı sistem takalım yeter dedi (1.200 TL). OBD li takalım dedim 400 TL fark istedi bu arabaya OBD ye gerek yok sıralı sistem işini görür dedi. Sizce hangisini taktırmalıyım. Araba Fiat Palio 1.4 Fire 2011 model (araç en boşu) çok nokta enjeksiyonlu.
kesinlikle gerek vat dostum.inan o aradaki farka değer.gerek yok diyen ustayada taktırma bence.obd li kite bir kere düzgün ayar yapsınlar bir daha lpg ciye uğramazsın.oda işini görür ama ayar falan kaçıyo obd siz kitlerde.hangi ildesin lpg ustası önerebilirim.ankara konya istanbul izmir antalya buralardan. -
Bende 2004 1.2 8 valf. Palio var. Atiker gold taktırdım. Obd'li sistem.
Usta senin arabada obd çalışmaz dedi. Obd kablolarını baglamadı. Yani sistem manuel calisiyor gibi oluyor sanırsam.
2 yıl once taktirdim su ana kadar hiçbir sorun yasamadım.
Şu anda gold kit yok onun yerine grand kiti çıkarmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hass Nicktir -- 15 Şubat 2018; 19:53:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hass Nicktir
Bende 2004 1.2 8 valf. Palio var. Atiker gold taktırdım. Obd'li sistem.
Usta senin arabada obd çalışmaz dedi. Obd kablolarını baglamadı. Yani sistem manuel calisiyor gibi oluyor sanırsam.
2 yıl once taktirdim su ana kadar hiçbir sorun yasamadım.
Şu anda gold kit yok onun yerine grand kiti çıkarmışlar.
gold da var grand da var ikiside mevcut bayilerde hatta gold daha hala çok tercih ediliyor.2004 modelde çalışmayabilir ama 20011 de obd çalışır. -
Konya da önereceğiniz usta var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: sergenhan
Konya da önereceğiniz usta var mı?
atiker için taşkın otogaz sıtkı usta süperdir.zaten genel distrübütör kendileri.yine akgünler otagaz alaaatin usta işinin ehlidir. aksaraydan giderim ben sizin yerinizde olsam taşkın otogaz ile telefondan bir görüşün çok bilgilidir gerekli açıklamayı ve kit önerisinde bulunur size.internetten aratın taşkın otogaz konya diye hemen çıkar karşınıza linki.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X