Bildirim
FİAT PALİO MOTOR GÜCÜ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: umutsert
SELAM ARKADAŞLAR;
BENDE 99 MODEL 1.4 PALİO VAR 5. VİTES TE 3500 DEVİRLE ARAÇ ANCAK SAATTE 95 KM HIZA YÜKSELEBİLİYOR BU DURUM SİZCE NORMALMİ NE YAPMAM GEREK YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
Sorunu biraz daha net tanımlarsanız daha net cevap bulabilirsiniz.. Devir 3500'ü geçmiyor mu? Yoksa hız 95'i geçmiyor mu? İkisi de mi? Diğer viteslerde max devir ne? -
bende de palio var 1.2 motor 2700 devirde 100 yapıyor senin araban tüplü mü belki ondan olabilir eger tüplü değilse bir problem var demektir eger yanlış anlamadıysam araç toplamda 95'i geçmiyor ise zaten problem vardır... -
normal hocam bende de 1.4 el war araba cok cabuk dewırlenıyor bu vıtes oranlarına gore araba 7 vıtes olmalıymıs ben 60km hızla gıderken vıtes 5 de oluyor we dewır 2000 sen hesap et o sekılde kullanırsan araban ıcer benzını ben 70 ı gecmıorum sehır ıcınde 10lt benzın tuketıyorum -
abiler sorun şu;
araba 3500 d/dk'yı geçmesine geçiyor ve 95 km/h da geçiyor ikisinde de sorun yok
ama motorun devri 3500 ike hızın 90 yada 95 olması normalmi araç benzinli bana bir anormallik var gibi geliyor
sizce? -
normal arkadasım msj da da yazdım sana gormedın mı aynı sekılde de bende de ole 90 la gıderken dewır 3500 lere dayanıyor -
BENCEDE BİR ANORMALLİK VAR 3500 DEVİRDE 95 KM KALMASI HELE 1.4 MOTORUN NORMAL DEĞİL BENİM ARACIM 1.2 PALİO 16V 3000 DEVİRDE 110-120 VURUYOR -
bir arabanın 5. vites oranı 0.946 ise olur
1.4 palioların vites oranları çok kısa bundan kaynaklanıyor -
1.4 el palıoların vıtes oranları cok kısa ılk zamanlarda bızde sasırmıstık arkadasımda da 1.4 el war aynı sekılde araba cok cabuk dewırlenıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: umutsert
SELAM ARKADAŞLAR;
BENDE 99 MODEL 1.4 PALİO VAR 5. VİTES TE 3500 DEVİRLE ARAÇ ANCAK SAATTE 95 KM HIZA YÜKSELEBİLİYOR BU DURUM SİZCE NORMALMİ NE YAPMAM GEREK YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
Merhaba umutsert,
Konuyla ilgili FIAT çağrı merkezini arayarak bilgi alabilirsin.
FIAT Çağrı Merkezi:
444 22 55 -
1.2 palio 16 v 3500 devirde 120 yapıyorum... -
selamlar...
palio 1.4 motor,1.2 den çok farklı olduğu gibi hem vites oranları hemde son tahvil farklıdır.
o yüzden 1.4,3500 devirde 92 km/saat hızda gitmekte
1.2 ise 2450 devirde 90 km/saat hızda gitmektedir.
1.4 motorun fazla yakması ise
1-tek nokta enjeksiyon
2- üst kapak hacminin yüksek olması
3-tork'un daha yüksek devirlerde maksimuma çıkması
4-1.2 ye göre daha eski teknoloji kullanılması
gibi nedenlerdendir.
sevgilerimle... -
dün ben denedim 90la giderken 5.viteste 2000de falandı daha fazla basamadım ışıklara yaklaştığım için. ama arabanızdan kaynaklanıyor olabilir çünkü aracın max hızı 160 yani 95de 3500ü bulmaması lazım. -
servise sordum filtrelere bakmamız gerekebilir diyor sanayide normal ustaya sordum vites oranları düşük olduğundan normal diyor
ben en iyisi bu aracı elden çıkarayım -
1.6 tipo sx 5. vts 3000 devır 110km
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X