Şimdi Ara

Fiat Siena nasıl araç ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette uygun fiyata 1.4 fiat siena buldum araç hakkında bilgim olmadığından şüphedeyim yol tutuşu kullanımı fln nasıl bilgisi olan paylaşsın
    ÖZELLİKLER
    1999 model
    1.4 EL
    Taksi çıkması
    Tüplü

• taksi çıkması olması yüzünden tercih etmeyin bence. artık hurdalaşmıştır o araba
  • Almayın.Sanayiden çıkmazsınız.
  • sienalar iyi arabadır bi dönem bizde vardı çok iyiydi sorun çıkarmazdı konforlu güzel araç ama taksi çıkması biraz kötü normal bulursanız alın
  • fiat

birde taksi çıkması arkana bakmadan kaç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 16 Mayıs 2011; 0:15:22 >
  • Şahinin yuvarlak çizgilerde üretileni.
  • Taksi çıkması olması almaman için gayet geçerli bir sebep
  • 5.000 liraya veriyorsa bile alma. Taksi çıkması araç çoğunlukla adam olmaz.
  • fıyat ne kadar cok cok uygun verecekse al sıfır motor yaptır alt takım bın ama tekrar soyluyorum cok cok cok uygun verecekse ve bu araba ıle ugrasacak zamanın varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadirdalgic -- 16 Mayıs 2011; 9:09:43 >
  • Taksi çıkmasından uzak dur isterse bedava versin tamir masrafıyla başa çıkamazsın.
  • Alınacak bir arabadır 2.ci eli dısında hiç bir kötü yanı yok fakat taksi cıkması ne olursa olsun alma derim.
  • Peki 5-6 milyara nasıl bir araç alabilirim dogan şahin tempra vb hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut5454

Peki 5-6 milyara nasıl bir araç alabilirim dogan şahin tempra vb hariç

Anladığım siz biraz daha rahat bir araç istiyorsunuz ama bu paralara alınacak en iyi araçlar Broadway, Skoda Favorit, Fiat Uno, Şahin, Doğan vs.. Ben bunların içinden size Broadway veya Spring öneririm. Az yakarlar ve parçasını çok rahat bulursunuz. Yüksek model almak istiyorsunuz ama alıcağınız arabalara 2.000-3.000 masraf edersiniz, eğer bunu göze alıyorsanız zaten paranızın üstüne 2.000-3.000 koyun Orjinal Siena, Palio, Hyundai Accent felan alın.
  • tempra
    tipo
    uno
    fairway
    flash
    accent yumurta kasa
    corsa 1.4 swing en iyi tercih olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.