Şimdi Ara

Fiat Stilo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 model, tüpsüz, 30.000 km'de, kazasız, boyasız Fiat Stilo 1.6 Actual (en boş donanım) en fazla ne kadar eder?

Yardımlarınızı bekliyorum.

• 22 diyorum ben
  • Servis ve muayene kayıtları ile teyit edemiyorsa ben o kmye inanmazdim. Neredeyse 10 yaşında araba ama 30bin km ..

Doğru bile olsa acaba her yıl bakımını düzgün yaptırdı mı acaba.. Nasıl olsa az biniyoruz diye bakım geciktirilmis olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 eder heralde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç ilk sahibi olan yaşlı bir adamda. Adam rahatsız olduğu için kullanamamış. Satışıylada zaten damadı ilgileniyor. Pek yalan söyleyecek tipler değil. Damadı da askeri personel(albay).
    Aracın bakımları yetkili serviste yapılmış. Araca kaporta ustası baktı ama henüz computeste sokmadık. Fiyat olarakta 20 bin lira istediler. Bende en fazla 18-18,5 bin arası teklif etmeyi düşünüyorum.
    Size göre bu fiyata değer mi?
  • Yirmibinde iyi gibi, pazarlık payı mutlaka vardır.
    Alınıp uzun süre binilecek bir araba gibi.
  • stilo alacaksan actual alma actual alacaksan stilo alma kardeş. stilo alacaksan en kötü active alacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Punto vs. Fiat Palio
    10 yıl önce açıldı
    renault scenic
    3 ay önce açıldı
    Opel corsa
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: imparatorlak

Araç ilk sahibi olan yaşlı bir adamda. Adam rahatsız olduğu için kullanamamış. Satışıylada zaten damadı ilgileniyor. Pek yalan söyleyecek tipler değil. Damadı da askeri personel(albay).
    Aracın bakımları yetkili serviste yapılmış. Araca kaporta ustası baktı ama henüz computeste sokmadık. Fiyat olarakta 20 bin lira istediler. Bende en fazla 18-18,5 bin arası teklif etmeyi düşünüyorum.
    Size göre bu fiyata değer mi?

stilo kullanıcısı olarak actuel stilo alınmaz.ayrıca alacaksanız da o araca 16000 tl den fazla verilmez.araba istediği kadar temiz olsun bomboş özelliksiz
  • 17-18 o da en fazla.
    Stilo kullanıcısı olarak beni dinlemelisin
  • 18.500 en fazla değeri tüpü yoksaözellikle 10 yaşına gelmiş km gerçekse eğer
  • stilo alınacaksa özellikleri için alınmalı zaten yani dynamic modeli actual aldıktan sonra stilo almanın bir esprisi kalmıyor sırf km düsük diye o para verilmez edeceği maksimum 16-17
  • Bende 18 dedim cevap bekliyorum.
  • bence 18 bile çok tüp zaten 1500 tl 20 bine mis gibi dolu stilo alırım.
  • Arkadaşlar peki 2010 model 1.4 SE chervolet lacetti var. Km 40 bin ve alırken tüp takılmış. Bu aracın değeri nedir?
  • 18 bin Tl mantıklı daha fazlasını hak etmez.
  • Actual almayın derim, Stilo zaten donanımlarıyla ön planda olan bir araç; donanımsız bir stilo almayın.
    En düşük active alın. zaten 18-20 arasına Temizinden en full modeli olan dynamic bile bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.