Şimdi Ara

FİAT UNO TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8500 tl param var.Bir uno almayı düşünüyorum.Ama bazıları 1.4 ie 70 s gibi enjeksiyonluları tavsiye etmiyor 70 sx al diyor yani düz karbüratörlü olanı anlamadım.Hangisine bakayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekniktime

8500 tl param var.Bir uno almayı düşünüyorum.Ama bazıları 1.4 ie 70 s gibi enjeksiyonluları tavsiye etmiyor 70 sx al diyor yani düz karbüratörlü olanı anlamadım.Hangisine bakayım.

70S modeli vardi bende. Yaklasik 1 yil kadar kullandim. Kus serisi araclardan nispetten daha iyidir. Yalniz s modelinde devir gostergesi yoktur. Eger ilk araciniz olacaksa ve acemiyseniz biraz zorluk cekebilirsiniz vites araliklarini ne zaman degistireceginiz konusunda. S modeli genelde en sorunsuzudur. elektronik pek birseyi yoktur. sx modelinin elektronik aksamlari daha karisiktir. bir bozulursa ki o yaslarda bozulmaya gayet elverisli oldugu icin fazla masraf cikarabilir. Benim arac biraz yipranmisti ama genel olarak memnundum. s serisinde camlar falan otomatik degildir yanin simdinin baz model araclarindandir ama sx serisinden daha sorunsuzdur. Max 500 tl masrafla bi kac yil pek sorun cikarmadan kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı paraya 94 model çok nokta enjeksiyonlu f kasa astra aldım. değişen yok avuç kadar boya var.

bende aynı ikilemde kalmıştım. uno vardı aklımda ama iyiki astra almışım diyorum.

gerek iç hacim gerek çekiş gerek yol tutuş olsun 5 tane uno çıkartır cebinden.

km de 0.220 kuruş yakıyor. herşeyiyle on numara bir aracım var maşallah.

aynı aracı size tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

aynı paraya 94 model çok nokta enjeksiyonlu f kasa astra aldım. değişen yok avuç kadar boya var.

bende aynı ikilemde kalmıştım. uno vardı aklımda ama iyiki astra almışım diyorum.

gerek iç hacim gerek çekiş gerek yol tutuş olsun 5 tane uno çıkartır cebinden.

km de 0.220 kuruş yakıyor. herşeyiyle on numara bir aracım var maşallah.

aynı aracı size tavsiye ediyorum.

Yaninizdan tir, otobus, kamyon vb araclar gecerken direksiyona iki elle sımsıkı yapisma korkusunu yasamadiginiz icin de ayrica sanslisiniz :) Zekice davranmissiniz astra almakla. Sonucta segment, kalite farki var arada. Kazasiz surusler.
  • Karbüratörlü olanlardan alın derim. Benim eski aracımda öyle idi. Sorunsuz, çekişi de iyidir.
  • quote:

8500 tl param var.Bir uno almayı düşünüyorum.Ama bazıları 1.4 ie 70 s gibi enjeksiyonluları tavsiye etmiyor 70 sx al diyor yani düz karbüratörlü olanı anlamadım.Hangisine bakayım.

sx ler enjeksiyonludur. yani sandığınız gibi karbiratörlü değildir. S modelleri karbiratörlüdür ancak son çıkan s modellerinde bazılarında enjeksiyon var bazılarında karbiratör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail76

quote:

70S modeli vardi bende. Yaklasik 1 yil kadar kullandim. Kus serisi araclardan nispetten daha iyidir. Yalniz s modelinde devir gostergesi yoktur. Eger ilk araciniz olacaksa ve acemiyseniz biraz zorluk cekebilirsiniz vites araliklarini ne zaman degistireceginiz konusunda. S modeli genelde en sorunsuzudur. elektronik pek birseyi yoktur. sx modelinin elektronik aksamlari daha karisiktir. bir bozulursa ki o yaslarda bozulmaya gayet elverisli oldugu icin fazla masraf cikarabilir. Benim arac biraz yipranmisti ama genel olarak memnundum. s serisinde camlar falan otomatik degildir yanin simdinin baz model araclarindandir ama sx serisinden daha sorunsuzdur. Max 500 tl masrafla bi kac yil pek sorun cikarmadan kullanabilirsiniz.

s modellerinde devir saati vardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneyli

quote:

Orijinalden alıntı: ismail76

quote:

s modellerinde devir saati vardır.

Benim kullandigim S modelinde devir gostergesi yoktu diye hatirliyorum cunku ilk aldigimda baya sasirmistim devir gostergesini koymayi unutmuslar diye :) ozaman bazi S modellerine devir gostergesi birakmislardir. buyuk ihtimal uretim bandindaki son 2 yildaki modellerine birakmislardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.